na henci ez komoly,ilyen messze ne nézz sose:)sztem se lesz sokáig 9000felett ,9200 a bűvös szám
na henci ez komoly,ilyen messze ne nézz sose:)sztem se lesz sokáig 9000felett ,9200 a bűvös szám
azért ez nem túl bátor tippelés... :) 3% esés, jujjj :)
Mondjuk 7900 alatt lesz, az vmi, vagy 9800 felett
igen, azért mert van egy bizonyos %, amit egy bull képes hozni egy év alatt. Természetesen eltérhet tőle, de dax évi 18-20%-nál többet igen ritkán hoz össze. Azt tartom legesélyesebbnek, hogy 9000 fölé megy tökölés után, kiver egy csomó stopot, esetleg 9300ig elmegy, és onnan hull vissza 9000 alá, min. 8800ig. A lényeg, nem hiszem, hogy 9000 felett, vagy sokkal felette zárna dec. végén
Miért tenné? Mert sokat ment? Ahogy olvasom, a bull hívők aránya óriási. Ugye, mindig azt mondják, akkor jön az esés, de szerintem meg most már 2-3 éve azt látjuk, hogy minden esést AZONNAL megvesznek. Lehet 1-2 nap lefelé, ha az korrekció, akkor lehet, de komolyra nem várok. Hihetetlen, 8K fölött van rés, és a közelébe sem ment vissza. Kb 1000 pontonként hagyott egy rést.
És ha TA alapon nézem (nem szoktam), 8 600 körül szép bázist építettek, ha odáug lemegy, az már komoly korrekció lenne, de valszeg megállítaná. Nem ész nélkül tépték felfelé, csináltak neki szinteket is.
látod, igazam lett, elment gyakorlatilag egy lendülettel, ha nem is 9k fölé, de számomra ez megvolt hibahatáron. Holnap talán meg is lesz. Már csak az a kérdés, utána korrigál? Mert 9 fölé menetben legkésőbb sztem kifullad egy időre.
Idén 17%-ot ment, lassan sok lesz ez neki
ha a logikát nézzük pénteken lehet a 9000felett dax,csak nem 9200 lesz....jövő hét short???kiderül...ifo 10h kor ,lehet erre lő ki,addig megy a rv csere a szinteken
hmm gyűjtik a szintet,jó bemozdulás lesz akkor......880lejöhet még dax ma,ez meglepet mélyen kezdünk
Már lezárta egy csúszó 30-on. Így a negyede maradt nyitva, aztán mehet, ha akar.
Ezért vettem 890-en, gondoltam, megcsípi a 9K-t, de 990-ig sem ment, kár érte...
Én 9kn várom
890-en én is belevettem, és 53-al felfelé zárult is a fele, még zárult volna 990-en, de nem ment oda sajna...
Én is ücsörgök a longban és jól elvagyok 800 óta. Nem is olyan rossz dolog :))