Én fizikai beszállót nézek hosszúra....de a választások előtt nem hiszek nagy gyengülésben, kivéve, ha kint úgy alakul valami. Attól még nem vagyok biztos benne, hogy sikerül majd beszállnom, érdekelt volna, hogy kissherceg meddig várja le.
Én fizikai beszállót nézek hosszúra....de a választások előtt nem hiszek nagy gyengülésben, kivéve, ha kint úgy alakul valami. Attól még nem vagyok biztos benne, hogy sikerül majd beszállnom, érdekelt volna, hogy kissherceg meddig várja le.
mikor legutóbb ennyi volt a huf, még 6,5-8 % volt a huf kamat...most meg békafosch...
a fenejó aukció a másodpiacon már lópikula javulást hozott a kötvényeknél...hiába lett aukció 3,28, másodpiac maradt 3,33
én 215-217-esem volt januárban...225-228 környékén adtam el, aztán március végére 238-ig is elment...abból kimaradtam, azóta nem volt
látom...előtte naposon láttam a triplacsúcsot, de nem hittem neki...most pánikban adtam el mindegyik devizából...kár volt venni, március óta nem volt...még van, de most már van miből leátlagolni...usa annak örül, örökké tart a qe..
Új csúcson a forint az amerikai adatok után!
2013. október 22. 14:47
Általános kiváró hangulat jellemezte a nemzetközi devizapiacokat a ma délutáni átfogó amerikai munkaerõpiaci adatok elõtt még akkor is, ha azok semmiképpen sem meghatározó jelentõségûek a Fed eszközvásárlási programjának sorsát illetõen. A kiváró hangulat a forint piacára is igaz volt ma délelõttig, majd egy kisebb gyengülési hullám alakult ki. A vártnál összességében gyengébb amerikai adatok végül hullámszerű dollárgyengülést, illetve részben emiatt forinterősödést okoztak. Ezzel új többhavi csúcsra ért a magyar fizetőeszköz a vezető devizákkal szemben.
Szerintem rossz helyről longolod, legalábbis ha hosszabb időtávra nyitottad.
306-308 közötti zóna környékén short, 284-287 környékén long. Közötte a senki földje van hetes charton szerintem. A shortbelépő zóna statikus, fixnek tekinthető. A longzóna szintje meg jön fel folyamatosan, szóval az változhat, attól függően, hogy mennyi időn belül éri el.
Ja és nem minősül befektetési tanácsadásnak semmilyen körülmények között :) Csak egyéni vélemény.
még lejjebb fog jönni sztm
még a héten le kéne jönni 292,2 környékére
Aztán még idén le kéne jönni 287-re. Azalatt meg támaszerdők 284-285 körül. Long szempontjából kulcskérdés lesz a 284-287-es zóna.
Ha megnéznénk a korábbi lokális aljat 274 körül, akkor szerintem az azt jelenti, hogy kiesik két fontos emelkedő trendből is és a 274 már nem fogná meg az esést.
Álig változott, minimálisan gyengült a forint árfolyama a hétvégén a főbb nemzetközi devizákkal szemben, az elmúlt egy hétben viszont összességében erősödött.
Az eurót hétfő reggel 294,14 forinton jegyezték, péntek este 293,51 forint, múlt hétfő reggel 294,94 forint volt a jegyzés.
A dollár forintárfolyama reggel 215,08 forint volt, alig változott a pénteki 214,39 forinthoz képest. Az előző hét elején 217,43 forint volt az árfolyam.
A svájci frankot hétfő reggel hét után 238,20 forinton jegyezték, péntek este 237,78 forinton, egy héttel ezelőtt 239,01 forinton.
A japán jen 2,1950 forint volt reggel, péntek este 2,1922 forint volt a jegyzése, október 14-én 2,2126 forint volt az árfolyam.