a sztori csak most kezdődik... :) vagy talán ér véget :P
a sztori csak most kezdődik... :) vagy talán ér véget :P
azt még én se döntöttem el....lehet, 1000-n stabilizálódás után ha megindul ismét felfélé, én is visszaveszem.
De most sok más érdekes is van, pl. nyomda is, az sansziosabb, h. elköv pár hétben jo beszállót kínál
Azért is raktam ki, mert ijesztő, ahogy kinéz, meg a másikon már jönnek a mindjárt érkezik a haverom az óriási aktatáskával bevásárolni dumák. De ha a funda meglesz, közel sem itt a vége, azért nem tudom, hogy korrekciónál visszavegyem-e.
ja igen, egis is, leszámítva a felvasarlasi ajanlatot is 16e-rol 22-re....
pár hét alatt kötve hiszem.... túl meredek az emelkedés.
mi lesz jövöre? :)
Egyébként nem ez volt, mondok még ezzel párhuzamosan amik mentek ugyanígy és atombiztosan: tvk, plotinus, ANY
De azt gondolom nem tudjuk meg, melyik lesz az :) Az mtelekomra tippelnék magamtól.
a béten nincs olyan papír, amiben érdemes éveket ülni. Ez volt az első olyan sztori... A következő meg jövőre lesz. Ritka az ilyen, mint a fehér holló...
Nektek további jó utat.
Én is kitettem ma amúgy, félek is rendesen, hogy pár hét és 1500-on látom...
én megfogadtam, hogy soha többet nem szállok ki limittel vagy piacin, mert így az utóbbi években az emelkedések túlnyomó többségét feleslegesen áldoztam fel. Szépen húzom a követö profitvédö stopot az ár után.
De azért szép volt, lassan megjön a kellö türelem is a befektetéseidhez.
köszi, azt hiszem még sose volt ilyen hosszú pozícióm, persze adtam vettem, de csak egy részét. Innentől jó Hype lovaglást :)
igen :)
köszönöm az elmúlt 2 évet. Ma kiszállok.
azonban begyorsuló, forgalmas növekedés van, ennek tűszerű behalás lesz a vége...nagyon remélem, hogy csak 1300-on, de szűkebbre veszem a stopom, mert nem akarom végignézni, ahogy majd 1050 környékére visszahullik hirtelen