Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

akkor leírom ezredszer: …

#674612 Ibiza

akkor leírom ezredszer: én úgy szeretem ha szines a világ jöjjenek franciák németek angolok hollandok arabok israeliek..tartság be a törvényeket, alkalmazkodjanak a többségi társadalmi normákhoz de őrizzék meg identitásukat szokásaikat.

elsősorban legyen valaki ember másodsorban magyar harmadsorban a kisebbsége.

Ha valaki elsősorban zsidó akkor lezsidózzák..ha nem tartja be a többségi társadalmi normákat elvárásokat törvényeket..akkor azt nem csak a maga hanem kisebbsége rovására is teszi..bizony lezsidózzák lecigányozzák..ez nem előitéletnek számít hanem tapasztalatnak..mint amikor csókolgatod a darazsat és tízből nyolcszor megcsíp..akkor le kell vonni a következtetést..ha nem teszed akkor hüje vagy.

A zsidókról: többféle zsidó van..

- vannak akik asszimilálódnak esetleg átkeresztelkedtek..nem vagy csak módjával tartják szokásaikat.

- vannak akik erősen humanisták (jó tanárok orvosok tudósok műszaki emberek) tehát elsősorban emberek tisztelik a törvényeket hazájukat (mármint a magyart) és tartják kisebbségi szokásaikat

- vannak akik cionisták..liberálisok( mindent lehet amit az ügyvéd ki tud dumálni vagy nem vesznek észre)..anarchisták.. különbnek gondolják magukat másoknál..azt gondolják akkor jobb nekik ha másoknak rosszabb..ha káosz zűrzavar van..szívják a társadalmak vérét..sok esetben pénzügyi csoportokhoz tartoznak..kijátszák a törvényeket..

- a bigottak..akik zsigerből utálnak minden nem igazhitűt..semmilyen erkölcsi kötelességet nem éreznek másokkal szemben semmilyen szerződést igéretet nem tartanak be..csak annyit amennyit "kivernek" belőlük..világot átszövő hálózatot tartanak fent, úgy gondolják minden jár nekik a goyoktól hiszen azok azért vannak nekik hordják össze..

Re: nincs cím

#673493 KawaBazsy Előzmény: #673466

Másik fórumon ezt a megfejtést kaptam:

"Szeged dicsőséges dolgozóinak az Odessza halászhajótól"

Úgyhogy bálnaagyar lesz, amin rajta van.. :-)

#673419 taresz Előzmény: #673413

Ez körülbelül annyit ér, mint egy bukófrkekvenciás homálytizedelő.

Kamu.

Hasonlóval találkoztam amit, így hirdettek. 110W a meddője. Egy hűtő volt a terhelés. Pont a meddővel evett többet a hűtő, mint enélkül a szar nélkül, viszont legalább a disszipáció fűtötte a helységet.

tudja valaki hogy kell k…

#672088 Ibiza

tudja valaki hogy kell kiírtani ezt a szemét sweetpacks-ot..régebben ki lehetett írtani de mostanában sehol nem található..még is minden új lapnál bejön..már uncsi.

#670227 Ibiza Előzmény: #670223

fórumokon vitatkoznak van vagy nincs benne.. a lényeg akkor megy be a por ha terepen soxor cseréled az objektívet..ami azért nem túl gyakori..ha még is, akkor van a kézitisztítás üzemmód amikor kinyitja a szemét.. veszel egy levegő sprét (conrádban vagy elektromos boltokban kapható szűrt tiszta svájci levegővel) és kifújod..vagy a nagymama beöntőjével bepumpálsz.. A filmes Canonomban sem volt, egyszer kifújtam szájjal..

Szerintem nem sok üzemmód kell. Kell egy automata..a bolondbiztos.. amikor utazáskor esküvőn vagy ballagáskor csak kattogtatsz a gép meg teszi a dolgát.. egy kézi állítós..amikor a te szád íze szerint beállítod..ezzel művészkedhetsz.. és a gépeken vannak a tematikus beállítások..tájkép esti portré..ezek jól használhatóak...

jó ha tud videót a gép..

a vaku legyen kikapcsolható (pl ha buszból fényképezel) automata meg vörösszemes.

a tartalék akku az nagyon jó.. mert úgy is akkor akar lemerülni mikor jó témák vannak.. hiszen a gyerek meg az asszony egyből visszanézi a képeket..

A gyors és kellően nagy memóriakártya az fontos.. ne korlátozzon semmi a szórakozásban..bosszantó ha a lassú kártya miatt állandóan várni kell...feldolgozás..én 5Mp-nél nagyobb képeket nem csinálok csak ha tudom ki akarom nagyítani nagyra..

Akkor jó ha össze lehet kötni a fényképezőt tévével pc-vel..de ha laptopodon van kártyaolvasó akkor mind egy...de öregek jobban szeretik tévén nézni..

Én vettem a gyári mellé egy 18-200as tamront..ez jó ha utazol mert sok helyen csak pénzért fotózhatsz..így meg kellő távolból is jó képeket tudsz csinálni..még mielött kiszúrnak. meg egy 60-300ig-ot..ezt állatokhoz használom..

A gyakran használt objektívhez érdemes venni egy objektív védőt de fotósok inkább egy sky szűrőt használnak védőnek plusz még a képekre is jó hatással van.

Nekem van egy kompakt Sony-m is a nagy mellett..dsch55.. mert nem mindig kényelmes a naggyal fényképezni..ezek is sok mindent tudnak..még videót is..asszonynak van egy olimpusza gyorsabb mint a sony..pedig gyors kártya van benne..

a canon eos 1100d -ben n…

#670213 Sumér harcos

a canon eos 1100d -ben nincs belső szenzortisztítás.

akkor ez hogyan oldható meg?

Ez óriási hiba?(nem előny)

tényleg hiányzik belőle, pedig a 400D-ben már volt, és az 1000D-ben is.

#670193 Sumér harcos Előzmény: #670192

de igy van,olvasom azt is,hogy megindul az ember valóban a tükörreflex uton és bele is futott a pénznyelőbe,nincs megállás:)még 1kicsi ez-még egy kicsi az:)

3év múlva váz csere stbstb...

#670192 Sumér harcos Előzmény: #670187

igen,én mondtam 100ezret,de teljes a káosz nálam még:)

a végén lehet több lesz...sőt nagyon ugy fest...főleg objektivvel...

ok -kártya,köszi:)

nincs gond a canon 1100d-vel,100ezer alatt,alap obival, tükörreflexben a legjobb választás.

főleg az én szintemen.

de itt jön az,hogy ugye Canon 600D vs Nikon D5100,kicsivel több lenne.....sokkal többet tud...hajlok már erre is...:)

igaz,abszolut,hogy lecseng a kezdeti buzgó izgalom a gép iránt ,benne van...

ez sporolás irányába ható tényező.

#670188 Ibiza Előzmény: #670187

persze nincs megállás..kell polárszűrő cirkuláris..a makrókhoz obj előtétek, lencsevédő..akkor kellenének különböző objektívek..zoomok és főleg nem zoomok..minél kisebb fényevők..akkor már tartalék akku..jó táska..állvány..és már elment egy raklap pénz..ha elosztod az elkészített képek számával :)..ne oszd el..

#670187 Ibiza Előzmény: #670182

te írtál 100ezret..erre írtam az 1100D-t..de te döntésed..a géped tudásának a 20%-át fogod a képeidhez használni..kezdetben persze mindent tekersz csavarsz állítgatsz..de a végén beállsz 3 fontos beállításra..nekem ez a tapasztalatom..én a természetet fotózom ha nagyritkán ráérek..vagy utazáskor..ott nincs idő állítgatni..mert elmegy a téma a fény megváltozik..

Egy tanács. a memóriakártyán ne spórolj..kellően nagy és a leggyorsabb kártyát vedd meg...

vizsgáljuk a tükörreflex…

#670182 Sumér harcos

vizsgáljuk a tükörreflexeseket,

3 gép van ami legjobban szűrőn akad,amely már nem is alap,de nem is 3-400ezer forintos középkategoriás drága gép.

Canon eos 600D

Nikon D3200

Nikon D5100

na most a Nikon D3200?

rengeteg yo dolgot olvasni róla,sőt nagyobb %-ban tartják jobb gépnek,mint a Canon eos 600D-t,de nekem 1vmi nem tetszik benne az pedig éppen a 24megapixel,állitólag ehhez mocsok yo objektiv kell,más különben kihasználhatatlan és képminőség rovására megy.

és tárhely sem neki kedvez.

tehát nagyon ugy fest kiesik,hiába frissebb a másik 2géptől.

Canon eos 600D Vs Nikon D5100 tükrösben valszeg,

ugyan ezek meg nem tul frissek,mind2 2011-es kiadású.

de pl. a 2011-es évben megjelent Nikon D5100-at többen yobb gépnek tartják a sokkal frissebb Nikon D3200-nál.

kompromisszumok és ár alapján canon eos 1100d margón marad azért,ugyan ez is 2011 évben jelent meg,de sokan elavultnak nevezik már a tükörrreflexesek között.