Gyorsan ad jelet nyitásra, gyorsan ad jelet zárásra. Nekem most van longom 635-ről, szépen néz ki. Ma nem vitték el 885-ig, de remélem, holnap meglesz.
Gyorsan ad jelet nyitásra, gyorsan ad jelet zárásra. Nekem most van longom 635-ről, szépen néz ki. Ma nem vitték el 885-ig, de remélem, holnap meglesz.
jaja a dax szereti a lyukat betölteni,nem hiába német index:)
ricsi a tma-d 14 naposra van állítva?fxcm nél nem metatrédert használom ma felvettem kiváncsiságból ,bár a én 2 izém gyorsabban ad jelet de azért mint érdekesség felvettem
én azt hittem, hogy már minden rés töltve van. nem is találtam sehol. érdekes.
ja. én a dax futurest néztem. ok.
na, megnéztem az investingen az interactívban. benne van.
726 1h bollinger alja pont,kérdés teljesen tölti-e be
8730 körül van az alja ha jól emlékszem (és nem bánnám, ha betöltődne hamar)
nekem jön jel és dobom ha kell,limitre már nem adok most 1 cac short van.....39 ról...daxot várom résbetöltésre,de longoltam is amit 46 dobtam,vagy vmi korri kéne holnap,annyi 12-16h nem leszek:(ma itthon maradtam,ha este vmi hírre ki nem tépik abberáltan,bár szökési rés is maradhat
én is ellenpozit nyitok és arra limitet adok. nem stopolom.
lezártam a kicsi longokat. kíváncsi vagyok.
én ált nem stopolok de ellen pozi megy és arra stop
én nem shortoltam ma, csak most daxot de nem nagyon kellene, mert megy mint állat. igaz mellett dupla long van.
én ma azt csináltam, hogy amikor már láttam, hogy nem megy fel, akkor lezártam a longot és vártam, míg visszamegy egy kicsit. aztán újra belevettem.
http://postimg.org/image/s3yulhew7/
ez a mai trade,ezekből sok fedezet....azért minusz,stoppolódott
láttad mekkora a tőkém pfff lementem nagyon és direkt nem is teszek hozzá....1290 számlám ,este 300is volt de 411 ről néztük ricsiékkel ,megigértem vissza hozom 1 éven belül...de jött egy nagy hiba ......este dj beshortoltam de tettem longot is felé,erre elment a net ,na be is kötött kicsi számlán megettem a dj esést
csak cacot ,nasdaqot innentől ......max ha tuti jó akkor tán mással is belépek
pedig 411-508 volt 4 hétre.....:(