Mi bajod van vele? Kiállt, nem?
:-)
A baj csak az, hogy az ilyen a mutatványai közben szanaszét nyomja a te autód oldalát is, aztán továbbáll. Szerintem fel sem fogja, mi történik körülötte...
Mi bajod van vele? Kiállt, nem?
:-)
A baj csak az, hogy az ilyen a mutatványai közben szanaszét nyomja a te autód oldalát is, aztán továbbáll. Szerintem fel sem fogja, mi történik körülötte...
És milyen flegma képet vág hozzá az öreg, nagyon komoly! :-D
ezt már éppen nézegettem xmod,ez a jövő:))
soha nem lesz ilyenem:)
Itt a kocsid, viheted a kombit beszámítani.. :-)
http://totalcar.hu/tesztek/2013/10/15/renault_scenic_xmod_privilege_16_dci/
Kipróbálhatjuk, majd beülsz mellém egy Pilis kanyarra.. :-)
magyar Vettel, csak szerényen :)
Amúgy vezetési stílustól is függ. A nyugdíjas anyámnak márkás középkategóriát választottam (Fulda a téli s nyári is Matador helyett), ahogy ő jár az 1.2-es Kangoo-val, az teljesen elég. Magamnak a felső kategóriás gyártók közül választok (autó: Dunlop, Michelin, GoodYear, Bridgestone, motoron Michelin, Metzeler), de én gyorsabban kanyarodom, később fékezek mint az átlag.
Jah, az az a 4 tenyérnyi pont, amivel a járgány az úthoz kapcsolódik.. fontos.
195/65/R15 ös Hankook 14500 egy alpin4 17.000körül van.. a 4gumin spórol 10k-t.. az első plusz 5méteren ami pont egy kocsihossz veszíthet 500k-t..
Mindenki maga dönt..a a gumik azok amivel soha nem spóroltam..
az volt a másik választottam..Vectrán még azt használtam..vizes úton tökéletes..
ha csak lépegetsz az öreg merdzsókkal akkor igaz..de nem mindegy 100nál 15 vagy 25 méter a féktáv..vagy kanyarban egyből dobja a farát, tolja az elejét vagy mint a pörgettyű beveszi..
vegyen ratrakot...
Persze, hogy jó, mi baja lenne???
Barátomnak volt, nincs baja vele....
lehet venni csilliókért is, az sem lesz sokkal jobb.....jégre, lataposott hóra, meg mindegy...
Nekem Goodyear Ultra Grip7 van, tesztgyőztes volt anno, majd hóban megpörgetem kicsit a Celicát, s beszámolok.. :-)
Sumér! Első hóra neked is virítanod kell valamit! Legalább egy hegesztett difis Zsigulátort..! :-D
http://www.baranyagumi.hu/?q=hu/page/show/28&gclid=CL_8zvyEmboCFcm23godZG4AwA
szart ne vegyél..én az első 3ból választok...a mérettől is sok függ. Most Michelin A4et vettem.. 17.000 alatt kicsivel..időben kell venni..