Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#669648 Sumér harcos Előzmény: #669638

persze érdekel,mert vmi gépet szeretnék még idén vásárolni...:)

a fő csapásvonal a kérdésem tekintetében Cannon,Nikon(ugy néztem ezek a jó márkák) márkából,100ezer ft plusz minusz 10ezer,mi a legjobb választás?de ha van 70-ért is ami oké,engem az sem zavar,de semmi szin alatt nem ilyen kis 15-25ezer forintos ceruzaelemes himihumi tipust keresek:)

konkrét tipusra mutatva:)

alapjában nézve műkedvelő vok,és laikus,nem profi fotós,de szép és korrekt képeket szeretnék késziteni,melyhez gondolom szükséges már vmiféle objektiv is a gépe orrán:)

köszi,privátban küldök mailt.:)

#669638 Ricsi Előzmény: #669604

Ha komolyan érdekel, van egy olyan barátom, nagyon ért a gépekhez, megkérdezem, de akkor várd meg a választ is, ami 2-3 nap :))

Egyébként Bazsynak igaza van, az asszony nagyapja fényképész volt, fogott egy cipős dobozt, fúrt rá egy lukat, hátra film, luk elenged, befog, film előhív, és jobb lett, mint amit én valaha csinálni tudok. :)))

Meg szem is kell hozzá, nálunk asszony fotóz, olyan képeket csinál, amik nagyon jók, de azért, mert tudja, hová kell állni, és mi legyen a képben. Úgy látszik, örökölt valamit a nagypapától.

Szóval, kérdezzek rá? Ha igen, pü-ben küld el a mailcímed, megadom neki, és megbeszélitek, nekem egyszerűbb, mint ide-oda küldögetni mailokat :D

Ha már dumálunk.. lett p…

#669617 KawaBazsy

Ha már dumálunk.. lett pár festményem, örököltem, de semmit nem értek hozzájuk. VAzz, még az alkató nevét sem tom elolvasni, meg címet se találok.. van itt olyan, aki ért hozzá? Vagy van ismerőse, aki megmondja a hozzávetőleges értéket? Jobb híján egy-két ezzel foglalkozó cégnek akarom elküldeni a fotókat, de gondolom úgyis olyan árat mondanak, ami nekik jó..

#669604 Sumér harcos Előzmény: #669599

értem....tehát ez nem ilyen egyszerű...

lehet Bridge lesz,nikon,cannon...na majd linkelek konkrét gépeket.

ez a tükrös kérdés kicsit magas egy műkedvelőnek.

#669602 Sumér harcos Előzmény: #669600

party és szinház a prog. hétvégére,teljesen lehuztak.:)

okt.12-es hétvégém totál szabad volt,nekem az kellett volna.

#669599 KawaBazsy Előzmény: #669593

Baszod ez olyan, mintha azt kérdeznéd, h 5 misiért milyen autót vegyek.. mindenkinek más az igénye, egyiknek ez a jó, másiknak az. Ha nem tudsz fényképezni, akkor nem kell tükrös, akkor egy Bridge-dzsel jobban jársz, arra már nem kell költeni. DE ha vennél még később üveget hozzá, ill hajlandó vagy beállítani a fényviszonyoknak megfelelően, akkor mindenképp tükrös ennyiért..

#669593 Sumér harcos Előzmény: #669589

vmi hasonlo választ várok kb.

mint aszongya:)))

igen-

110000ft-ért a bridge vagy tükrös Nikon s8025kmx a legjobb

vagy cannon tükrös a2589,fiktiv mind2:)))

mert egyszerűen elveszek a tipusok és márkák között,se szeri se száma...aztán még egy kicsit,még egy kicsit és árban már el is szaladt...

márkában látom Te is a cannon,nikon párost preferálod és mindenképpen tükrös a tuti akkor.

ja már a bridge-nek is van utódja?de gondolom az sincs olyan,mint a tükrös?

#669589 KawaBazsy Előzmény: #669587

Remek képeket akkor tudsz csinálni, ha megtanulsz fotózni. Legalább annyi múlik rajtad, mint a gépen. 100-ért már van tükrös, Canont ill Nikont érdemes venni, mert azokhoz a legszélesebb a használt objektív kínálat, s ott már az számít többet. Én egy Bridge-t használok még, a maga korában az is ennyibe került, ha megdöglik, tükrösre váltok. A mai bridge utódja is elég sárkány (Fuji), de a típus nem ugrik be..

#669587 Sumér harcos Előzmény: #669574

hogy remek képeket tudjak késziteni,mert jelenleg egy 2005-ös,akkor alapáras cannon gépem van....

fotozni profi módon nem tudok,de egy yo géppel ,csak megtanulnék vhogy..

vsz tükrös 100-ért még nem kapható,vagy ahhoz vagyonért lehet további objektivet vásárolni,ha jól néztem.

100körül még adnék érte,de többet nem

#669570 kápé Előzmény: #669569

"....vagy marad parasztosan gyufás..."

hmmm..???

és még olcsóbb is,és garanciában tuti nem romlik el

#669569 Sumér harcos Előzmény: #669568

:))Herceg,jól megkeverted a népet:))))

"Kezd egy kicsit elegem lenni.....

megközelitőleg 4éve vásároltunk komplett házra való gépállományt,hűtő,mosogatógép,gáz főzőlap,villanysütő...stb...

3hete bekrepált a mosogatógép,uj ára 115.000ft volt,garancia lejárt...szivattyú probléma lépett fel,az is ugy- ha megütögette az ember elindult,de csak ha kedve volt.....

szaki jött....25.000ft,szivattyú csere,de még jó,hogy lehetett,mert az egybeházasok általában 2évet birnak már csak,és az ujak mind olyanok,cserélni szivattyút szinte alig lehet.....

most a gáz főzőlap elektronikája olyan zárlatot csinált a házban,hogy lecsapkodott mindent...a szikragyujtó egyfolytában kattyog....garancia persze éppen lejárt...bemásztam a konyhabutorba és kihuztam a konektorból,most gyufával gyujtható csak....

4szerelőt hivtam vagy 5-öt,volt olyan majom,aki azt mondta péntek,de ha adok egy 10ezrest ma du itt van-anyád:)

holnap a régi szaki jön...

ez Bosch márkájú,amely állitólag speciális elektronikai alkatrészei miatt nem előny...

ha jól emléxem 50ezer uj ára volt.....kiváncsi leszek,mert 39-ért már ujat kapni....vagy marad parasztosan gyufás..."

Gyorsan ide mentettem a …

#669568 Margaretta

Gyorsan ide mentettem a Sumér harcosnak írt hsz-emet.

Igaz, most csak lóg a levegőben:)

" Mi "szerencsések" voltunk az új mosógéppel. Még a 4 éves szavatossági időn belül ment ki a csapágya, így ingyen az egész belsejét forgódobostul kicserélték. Csak a csapágyat nem is lehet, mert ha fizetős a csere, így jóval többe bír kerülni.

De, mit ad isten, pár nappal az újabb egyéves garancia lejárta után elkezdett zörögni.

Szerelő szerint a dob lamellái és az ékszíj zörgött. Lamellákat rögzítette, ékszíjat kicserélte, 15ezerért.

A régi gépünk majd 20 évig ment... Az Philips Whirlpool volt, ez meg csak Whirlpool.

A szerelő azt mondta, hogy K+F keretében a még épp a 4 éven túl működő csapágyakat kutatják."

vki fényképész alkat....…

#669563 Sumér harcos

vki fényképész alkat....:)

100.000ft pluszminusz 10ezer....

melyik fényképezőgép a legjobb a piacon,ár-érték arányban,és persze vmi márka is legyen???

Sziasztok :) Ha valaki …

#665104 Wall street

Sziasztok :)

Ha valaki tud segítsen már nekem, egy játékot keresek de sajnos nem találom...

Vagy 2 évvel ezelőtt linkelte be a felhasználók közül valaki, azt hiszem a játék topikba, de ott nem találom... :( A játék lényege, hogy fehér nyuszika ugrál a billentyűzet segítségével hópihékre és csengőkre és közben karácsonyi zene szól... :)

Ha valaki tudja melyik ez a játék, kérlek benneteket linkeljétek már be, mert sehol nem találom :(