Re: nincs cím
Sumér harcos Előzmény: #669568:))Herceg,jól megkeverted a népet:))))
"Kezd egy kicsit elegem lenni.....
megközelitőleg 4éve vásároltunk komplett házra való gépállományt,hűtő,mosogatógép,gáz főzőlap,villanysütő...stb...
3hete bekrepált a mosogatógép,uj ára 115.000ft volt,garancia lejárt...szivattyú probléma lépett fel,az is ugy- ha megütögette az ember elindult,de csak ha kedve volt.....
szaki jött....25.000ft,szivattyú csere,de még jó,hogy lehetett,mert az egybeházasok általában 2évet birnak már csak,és az ujak mind olyanok,cserélni szivattyút szinte alig lehet.....
most a gáz főzőlap elektronikája olyan zárlatot csinált a házban,hogy lecsapkodott mindent...a szikragyujtó egyfolytában kattyog....garancia persze éppen lejárt...bemásztam a konyhabutorba és kihuztam a konektorból,most gyufával gyujtható csak....
4szerelőt hivtam vagy 5-öt,volt olyan majom,aki azt mondta péntek,de ha adok egy 10ezrest ma du itt van-anyád:)
holnap a régi szaki jön...
ez Bosch márkájú,amely állitólag speciális elektronikai alkatrészei miatt nem előny...
ha jól emléxem 50ezer uj ára volt.....kiváncsi leszek,mert 39-ért már ujat kapni....vagy marad parasztosan gyufás..."