Ugye, hogy van előrelépés... persze akiket majd a 3. meg 4. kalapból sorsolnak, simán megverhetnek minket....
Ugye, hogy van előrelépés... persze akiket majd a 3. meg 4. kalapból sorsolnak, simán megverhetnek minket....
Síkapukat pontosabban... :-) Mostmár én is azon a véleményen vagyok, hogy nehogy lemondjon Sanyibá (főleg úgy, hogy a szotyis nem akart mutatkozni, egy "bukott" MLSZ elnökkel, mivel neki, mint az ország vezetőjének(hááát érdekli őt a foci?:-)), semmi köze nincs a kialakult helyzethez....)
Ilyen többszörös bukó után természetes, hogy vannak beszólások, már csak azért is, mert nincs felelősségre vonás, és ami még nagyobb hiba, nincs valódi helytálló magyarázat.
pl.: amiben többen is biztosak, hogy a keret összeállítása és a válogatás módszere több mint szubjektív, vagy
felülvizsgálható e a szöv.kapitány által kitalált taktika és felkészülés... stb.
(csak a konkrét és aktuális válogatottal kapcsolatos ügyekre gondolva)
Esküszöm bírom az öreget... Jól kiosztotta ezt nyomoronc Dajcccccs Tomikát...
"Adja el a beléptető kapuknak nevezett fémlapokat a Tomika..." :))))))
Jók ezek a beszólások, de a reformkort sem az vitte előre, hogy Deák meg Kossuth odamondogattak egymásnak és üzengettek a hirlapok hasábjain.
Sokkal inkább az örültek és az elszántak, akik készek voltak feladni a pozciójukat vagy éppen nem volt mit veszteniük.
Az RTL Klub helyében szerveznék egy celeb-box-ot.... Kék sarokban Tompika a vörös sarokban Sányi Csándor, ringspeaker Sebestyén Balázs :))
jah...elhízott, fürgefarkú jew "gyerek"....vajon Brüsszelben hogy boldogul a 3 szó nyelvtudásával....vagy twitterezni jár oda, havi többK euroért...
Na még ezt is mondta:
"Megjegyzem, hogy komolyan vettem a kritikát, tegnap küldtem el a levelet Simicskó úrnak, és megkértem, hogy az utánpótláspénzek felhasználásánál - miután ilyen tapasztalatai vannak a képviselőnek - a pénzek felhasználását szigorúbban ellenőrizzék. Külön kértem tekintettel arra, hogy az említett úr a tapasztalatait egyedül egy klubnál szerezhette, hogy ott kezdjék ezt a vizsgálatot."
Evvel vajon mit akart mondani?? :-)
Az egész arról szól szvsz, hogy szotyis kiadta az utasítást Csányi basz@gatására (mellesleg a vezér kérésére vállalta el ezt az MLSz izét), de csak azért, mert addig sem őt b@szogatják( gondolja). Tegnap például nem ment ki a meccsre (mert kormányülés volt...), régebben az Obamát meg a Putyint is hazazavarta volna, egy válogatott meccs kedvéért
Csányi papa bepöccent, nem kicsit, nagyon
„Olyan mélyen nem tartunk, hogy a megjegyzéseit kommentáljam, de tanácsot tudnék adni. Az a stadionbeléptetőnek álcázott síkapu, amit [Deutsch] minisztersége utolsó idejében megvásároltak messze értéke fölött, még mindig ott pihen a raktárakban. Azzal tenne igazán jót a magyar sportnak, ha ezt eladná. És ha hallgatna”.
„A másik ilyen politikus barátom, akiről beszélnem kell, Kocsis Máté, a 8. kerület polgármestere. Ez az a kerület, ahol a rendszerváltás előtt hat pálya volt, és azóta ebből lett négy. Ez az a kerület, amelyik sose adott be pályázatot pályaépítésre vagy felújításra. Egy ilyen ember nekem ne beszéljen a fociról. Mint a Fidesz szóvivője annyi más területen tud hazudni”.
A lelépését sürgető fideszes hangokra még annyit felelt, hogy:
„Tőlük is sokan kérték, hogy távozzanak”.
Tompika válasza:
"A győztesek vicceket mesélnek, a vesztesek sajtótájékoztatót tartanak – tisztelettel ajánlom Laczkó Mihály dr., ohh, bocsánat, Csányi Sándor dr. (annyira kísérteties a hasonlóság a hozzá nem értésüket illetően, ezért kevertem őket össze) vesztes MLSZ elnöknek”.
Jó kis buli van :-)
mintapéldák..
mind IZLAND,mind BOSZNIA a legjobbak.
LIKE
háháhá
Grat, szép volt,de könnyű nekik,egy gazdag,nagy ország,még jó,hogy kijutnak :)
CS.Sanyi bá:
"az MLSZ munkája és a válogatott teljesítménye nincs összhangban egymással."
OK, de abban azért majdnem biztos vagyok, hogy például a Magyar Curling Szövetség munkája még kevésbé van összhangban a labdarúgó válogatott teljesítményével.....
Hát ha csak az az elvárás akkor azt még én is meg tudom nekik mutatni... :-)
Nem kifogást kell keresni, hanem dolgozni, dolgozni, dolgozni!
Ha csupán azt verik a fejükbe, hogy a kapu előteréből bikázzák ki az oldalvonalon túlra a labdát, már jóval beljebb vagyunk.
kb. Braziliában ....
Ez még talán hazai erőforrásból is menne.
Akkor már csak egy rendes tanárt kéne igazolni... Maldini, Nesta kettős szerintem meg is felelne vagy nyúljunk a hazai posványba és legyen a Híres Gábor, Pintér Attila kettős... :-)
Nem, helyesbitek, ez az egész egy nagy mellébeszélés.
Csányinak fogalma sincs a foci szakmai oldaláról, ezért semmi másról nem esik szó, mint a pénzügyi vonatkozásokról, különféle berendezésekről és arról, hogy majd mások jó pénzért kiértékelik a történteket.
Amit már csupán az egyszerü józan paraszti ész mentén meg lehetne tenni, az úgy tünik nem tör elő a tudatalattiból.
Számomra teljesen magától értetődő gondolat ebben a helyzetben egy védő iskola alapitása, ahol kizárólag védőket képeznek.
Ez a staionépitési pénzek töredékéből megoldható lenne.