Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#669603 Sigorszky Előzmény: #669582

Hát bizony erről van itt szó, jól kapiskálod a témát. Turkoglu kollégának a jegyzetei is tetszenek, no meg az a nyeretlen se kétéves már, no...

Most akkor melyik milliárdos jó ezeknek a bal****oknak, a külföldi ugye nem, mert az viszi kifele a lovettát, meg most már a magyar se, kizárólag csak akkor, ha S. L. a monogramja? Vezessük csak cikkcakkban ezt az országot, golyózáporban nagyobb a túlélési esély...

No, nem mintha szerelmes lennék Csányi papába, de ezt a ficsúr twitteres hülyegyereket meg egyenesen rühellem, az ilyenek számára volna érdemes újraépíteni Recsket, szerintem életében nem tett keresztbe két gyu****álat sem... (jó, jó, ez azért túlzás, de milyen kellemes érzés eljátszani a gondolattal...)

#669598 banyaiz Előzmény: #669594

Engem az bosszant, hogy kapunk ekkora pofont, van ilyen, de akkor vonjuk le a következtetéseket , hogy min kellene változtatni, hogy a jövő fényes legyen.

Ehelyett , mivel ez egy kényes sztori Viktor focimániája miatt, kezdik a sárdobálást a láncos kutyái, terelik a figyelmet róla, ő meg szépen a háttérbe húzódik meg sem szólal az ügyben.

Ahelyett értelmes módon megbeszélnék mit lehetne kezdeni. Jellemző.

Szerintem minden értelmes ember felfogná, hogy egyik évről a másikra nem lesz egy világverő focicsapatunk . Komoly foci fényévekkel előttünk van, ezt az 1-8 nélkül is láttuk.

De szokás szerint a látszatra megy a hangsúly megint lehetőleg minél primitívebb módon.

Ez van, mondjuk ha csak fociban lenne így az lenne még a kisebb baj. :)

#669595 banyaiz Előzmény: #669481

Vsz ebben a disznóólban ami a fociban van, úgy ahogy rendet rakjon ha nagyon komolyan veszi a dolgot akkor is vagy 10 év legalább. Alapoknál vannak már nagy gondok vsz.

Azzal nem lennénk beljebb vsz ha Csányi lemondana , és átvenné vmi bohóc egy ilyen Tomika féle jóember ezt a posztot.

Hiába mlsz elnök nem tud hirtelen legyártani 11 focistát. Az hiánycikk most úgy tűnik. :)

Le kell vonni a tanulságokat. Amennyi pénz most elkezdett magyar foci felé mozdulni csak lesz belőle vmi előbb utóbb, még ha egy komoly része a mutyizás jelleggel is megy.

De hát az a vicc, hogy az egésznek a mozgatója Viktornak az ambíciója, hogy legyen komoly magyar foci, és a sportot fejlessze. TAO pénzektől kezdve, a mol, otp stb pénzeket nyom a fociba , haverjai klubokat vezetnek. Pl deutsch az mtk elnöke ha jól tudom, akkor mit magyaráz ez a szerencsétlen? :)

Szóval vicc az egész. Itt rendet rakni hát .....

#669594 TrendMan Előzmény: #669582

Végülis, ha van 200.000 igazolt játékos, akkor edzőkkel, személyzettel, szülőkkel etc. legalább 1 M ember érintett,

Innnetől kezdve a foci kicsiben az, ami a társadalom nagyban.

Széthúzás a fociban = széthúzás a társadalomban

Mellébeszélés a fociban = mellébeszélés a társadalomban

Belecsaptak a fiúk volt …

#669582 banyaiz

Belecsaptak a fiúk volt esemény. Szalai interjú, nyikhaj politikusok is emberkednek, Csányi papa helyre rakta őket ahogy nézem.

Nem is tudom melyik részéhez szóljak a sztorinak annyi minden történt. :)

Talán ami a legszánalmasabb, hogy egy Deutsch Eu-s parlamenti képviselő létére ilyen stílusban a neten üzenget. Hát ha ez normális? Jó nem lóg ki az ilyen lézer és hasonló nagyon kulturált cimborái közül, de hát ez még nem egy túl nagy eredmény.

Úgy látom nem sikerült elég messzire küldeni az EU-s megbízatásával. A Holdra kellene kilőni a barmot vsz. Nem egy mezei állampolgár hanem egy parlamenti képviselő, kormánypárt egyik fő embereként nyomja ezt. Ez nagyobb szégyen mint az 1-8. :)

Csányinak igaza van, úgy látszik komolyan veszi ezt a foci témát az öreg hal. Inkább lenne miniszterelnök . Na de ha már foci akkor remélem alkot vmit, nem egy rövid idő , nem is egyszerű ebben a közegben.

Viktor is nagy mester, most nagy kudarcok vannak távol tartja magát a témától, máskor meg ott csápol a pálya szélén. Kutyái pedig próbálják az mlsz-re, csányira kenni a dolgot. Siralmas.

Ebből az egész foci témában piciben látszik miért tartunk ott ahol mint ország.

#669553 Racional Előzmény: #669543

ez a román gól csak egy epizód a számtalan grundfoci technikából, már néhányszor leírtam

a védő nem a labdára figyel, hanem a támadót bántja

ez az első feladata az edzőnek a tanítvány oktatásánál, amikor a grundról beiskolázzák, ezért még vicces is

#669545 Turkoglu Előzmény: #669540

Ja, gerinctelen egy alak ez a mi diktátorunk... Bezzeg ha kijutottunk volna ő lett volna az első aki berohan a pályára egy nagy transzparenssel, hogy ezt is megcsináltuk... Így inkább meghúzta magát a többi féreg között...

#669540 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #669536

Síkapukat pontosabban... :-) Mostmár én is azon a véleményen vagyok, hogy nehogy lemondjon Sanyibá (főleg úgy, hogy a szotyis nem akart mutatkozni, egy "bukott" MLSZ elnökkel, mivel neki, mint az ország vezetőjének(hááát érdekli őt a foci?:-)), semmi köze nincs a kialakult helyzethez....)

#669537 Racional Előzmény: #669527

Ilyen többszörös bukó után természetes, hogy vannak beszólások, már csak azért is, mert nincs felelősségre vonás, és ami még nagyobb hiba, nincs valódi helytálló magyarázat.

pl.: amiben többen is biztosak, hogy a keret összeállítása és a válogatás módszere több mint szubjektív, vagy

felülvizsgálható e a szöv.kapitány által kitalált taktika és felkészülés... stb.

(csak a konkrét és aktuális válogatottal kapcsolatos ügyekre gondolva)

#669536 Turkoglu Előzmény: #669493

Esküszöm bírom az öreget... Jól kiosztotta ezt nyomoronc Dajcccccs Tomikát...

"Adja el a beléptető kapuknak nevezett fémlapokat a Tomika..." :))))))

Jók ezek a beszólások, d…

#669527 TrendMan

Jók ezek a beszólások, de a reformkort sem az vitte előre, hogy Deák meg Kossuth odamondogattak egymásnak és üzengettek a hirlapok hasábjain.

Sokkal inkább az örültek és az elszántak, akik készek voltak feladni a pozciójukat vagy éppen nem volt mit veszteniük.

#669500 Zotya32 Előzmény: #669487

Az RTL Klub helyében szerveznék egy celeb-box-ot.... Kék sarokban Tompika a vörös sarokban Sányi Csándor, ringspeaker Sebestyén Balázs :))

#669496 Euroman Előzmény: #669487

jah...elhízott, fürgefarkú jew "gyerek"....vajon Brüsszelben hogy boldogul a 3 szó nyelvtudásával....vagy twitterezni jár oda, havi többK euroért...

Na még ezt is mondta: "…

#669493 Nyeretlen_Keteves

Na még ezt is mondta:

"Megjegyzem, hogy komolyan vettem a kritikát, tegnap küldtem el a levelet Simicskó úrnak, és megkértem, hogy az utánpótláspénzek felhasználásánál - miután ilyen tapasztalatai vannak a képviselőnek - a pénzek felhasználását szigorúbban ellenőrizzék. Külön kértem tekintettel arra, hogy az említett úr a tapasztalatait egyedül egy klubnál szerezhette, hogy ott kezdjék ezt a vizsgálatot."

Evvel vajon mit akart mondani?? :-)

Az egész arról szól szvs…

#669489 Nyeretlen_Keteves

Az egész arról szól szvsz, hogy szotyis kiadta az utasítást Csányi basz@gatására (mellesleg a vezér kérésére vállalta el ezt az MLSz izét), de csak azért, mert addig sem őt b@szogatják( gondolja). Tegnap például nem ment ki a meccsre (mert kormányülés volt...), régebben az Obamát meg a Putyint is hazazavarta volna, egy válogatott meccs kedvéért

Csányi papa bepöccent, n…

#669487 Nyeretlen_Keteves

Csányi papa bepöccent, nem kicsit, nagyon

„Olyan mélyen nem tartunk, hogy a megjegyzéseit kommentáljam, de tanácsot tudnék adni. Az a stadionbeléptetőnek álcázott síkapu, amit [Deutsch] minisztersége utolsó idejében megvásároltak messze értéke fölött, még mindig ott pihen a raktárakban. Azzal tenne igazán jót a magyar sportnak, ha ezt eladná. És ha hallgatna”.

„A másik ilyen politikus barátom, akiről beszélnem kell, Kocsis Máté, a 8. kerület polgármestere. Ez az a kerület, ahol a rendszerváltás előtt hat pálya volt, és azóta ebből lett négy. Ez az a kerület, amelyik sose adott be pályázatot pályaépítésre vagy felújításra. Egy ilyen ember nekem ne beszéljen a fociról. Mint a Fidesz szóvivője annyi más területen tud hazudni”.

A lelépését sürgető fideszes hangokra még annyit felelt, hogy:

„Tőlük is sokan kérték, hogy távozzanak”.

Tompika válasza:

"A győztesek vicceket mesélnek, a vesztesek sajtótájékoztatót tartanak – tisztelettel ajánlom Laczkó Mihály dr., ohh, bocsánat, Csányi Sándor dr. (annyira kísérteties a hasonlóság a hozzá nem értésüket illetően, ezért kevertem őket össze) vesztes MLSZ elnöknek”.

Jó kis buli van :-)