Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

azért egy borsodi cigány…

#669488 Ibiza

azért egy borsodi cigánysorról nem hiszem fellehet állni..az erőszakot a simliskedést látják viselkedési mintának..a tanulás fel sem merül..

az a valaki aki már volt sitten..a múltkor a westendben két nyighaj cigánygyerek beszélt (kiabált mert halkan nem tudnak) "gecziii a józsikáért a tekesek jöttek.." tehát józsika egy nagyon menő csávó..mert nem csak a kőrzeti megbízott zsákolta be hanem a tekesek..(inkább készenlétiek lehettek de ez mindegy )

Re: nincs cím

#669486 Ibiza Előzmény: #669470

szerintem meg nagyobb zsuga megy..cigányokat akarják a magyar négereknek..akikkel csak a baj van lehet ijesztgetni velük az embereket..közben nem figyelnek másra..

Sajna ez a szerep nagyon fexik a cigányoknak..szeretnek villogni villantani meg fenyegetni...semmi gátlás nincs bennük..iskolás gyereket képes megkéselni az apa mert bántották a gyerekét..Tegnap a póstán voltam hatalmas hanggal magyarázta "tee én úgy megütöm gecziii úúúgy..jobb horog bal csapott..ezt fogom ütni.." zengett a pósta..egy teliszart zokni alkata volt..lesz ebből gond..csak akkor nem kell panaszkodni..meg rasszizmusra hivatkozni..

#669470 hosszhuszár Előzmény: #669429

Bosszant, hogy "kihasználják" Őket...., cigány "élvezetők" közreműködésével....Frórikának miért nem jut eszébe mi lesz ebből is????

Ha a cigányokra fordított pénz fele ( hazai, és uniós támogatások), legalább célba érne,és nem üzlet lenne valakiknek ( jó üzlet), már rég nem itt tartanánk....

#669440 exmnbs1 Előzmény: #669429

nagyon érdekes a véleményét olvasni hogy ő hogy látja

élő példa hogy nem szabad általánosítani

és hogy aki akar annak van illetve volt kiút

#669420 exmnbs1 Előzmény: #669404

elég érdekes a kép amit leírtak

mintha csak elenyészó töredékük járna iskolába olyan

szerintem az iskoláztatás és a munkavégzés nincs szoros kapcsolatban

sokszor látni olyan gyerekeket tv-ben akiket az iskolában etetnek csak

#669413 exmnbs1 Előzmény: #669400

volt bizony de akkor a teljes foglalkoztatottság elérése miatt volt

hogy az is dolgozzon aki nem akar

nem volt ekkora a gépesítés több szakképzetlen munkaerő kellett

sok putrit felszámoltak abban a rendszerben

most az a helyzet hogy a meló lett kevés, a szakképzetlen szegmensben is

ezzel a mutyi lehetőséggel lehet hogy alkalmaznak is majd néhányat, ideig-óráig

nagyon magas posztokon fmegeshet hogy lakással

az államnak nincsen ehhez lakásparkja sem forrása hogy építsen

újabb választási ígéret egy réteg szavazatai megszerzésére, amivel többet vesztenek

#669404 hosszhuszár Előzmény: #669394

ÁÁÁÁ, ezeknek elment az eszük.....ezt nem így kell....de ezt Flórika is pontosan tudja, ez sem szól másról, mint eddig, uniós lé, hadd jöjjön....

Alapvető dolgokkal nincsenek tisztában, először követelni kell, nem adni...azok a cigányok, akik nem járatják a gyerekeiket iskolába, és nem dolgoznak, akkor sem fognak, ha lakáshoz jutnak, ha pedig esetleg igen, munkát vállalnak ( hova kellenek???) gyereket beíratják iskolába... a kapott lakásból, meg eladnak mindent, ami mozdítható, ha elfogynak a mozdítható tárgyak vissza a semmiben....kb ez lesz...

#669400 Ricsi Előzmény: #669396

Ilyenkor látom igazolva, hogy menni kell innen. Az én gyerekeim nem kapnak lakást, érdekes...

Igazából nem sajnálom én a cigóktól, de volt már ilyen kezdeményezés sok, még Kádár alatt is, az sem jött be. Mitől változna most meg a helyzet?

#669397 exmnbs1 Előzmény: #669396

valamivel az uzsorásokat is meg kell támogatni

a lakáspiac is fellendülhetne az olcsó kínálattól

eddig az illetők hol laktak????

#669396 Turkoglu Előzmény: #669394

na ez ám a megkülönböztetés, a nem roma származásúak kárára... képviselni kéne már a saját érdekeinket is...

#669373 Euroman Előzmény: #669371

Sopronban sem jobb a helyzet...hetek óta minden létező álláskereső oldalon ugyanaz a 10-15 állás van fenn....abból diplomához kötött összesen 2, a többi tesco eladó (hal, pék, árufeltöltö stb.)

#669371 walex Előzmény: #669251

Bács, Csongrád, Békés megyék, amelyek nem arról híresek, hogy rengeteg lenne a szabad álláshelyek száma.

#669251 rbbj11 Előzmény: #669241

nem tudom, mit értesz vidék alatt, de gy-m-s megyei faluban Fertőszentmiklóson pl., akit ismerek, csak többet keres ennél (rendőr, vasutas, asztalos, üveges, Ausztriában dolgozók, Veluxban dolgozók, lakatos, autószerelő stb)

#669241 walex Előzmény: #668934

Vidéken, ha valaki nettó 120-at keres, az már örömtáncot jár.

A valós keresetek a közelében sincsenek a KSH által évek óta kihozott számokkal.