http://index.hu/belfold/2013/10/16/csanyi_ur_az_arrogancia_a_bankba_valo/
bravo...az "öreg" egyre szimpatikusabb...majdnem mindegyik baromnak beszólt...
http://index.hu/belfold/2013/10/16/csanyi_ur_az_arrogancia_a_bankba_valo/
bravo...az "öreg" egyre szimpatikusabb...majdnem mindegyik baromnak beszólt...
azért egy borsodi cigánysorról nem hiszem fellehet állni..az erőszakot a simliskedést látják viselkedési mintának..a tanulás fel sem merül..
az a valaki aki már volt sitten..a múltkor a westendben két nyighaj cigánygyerek beszélt (kiabált mert halkan nem tudnak) "gecziii a józsikáért a tekesek jöttek.." tehát józsika egy nagyon menő csávó..mert nem csak a kőrzeti megbízott zsákolta be hanem a tekesek..(inkább készenlétiek lehettek de ez mindegy )
szerintem meg nagyobb zsuga megy..cigányokat akarják a magyar négereknek..akikkel csak a baj van lehet ijesztgetni velük az embereket..közben nem figyelnek másra..
Sajna ez a szerep nagyon fexik a cigányoknak..szeretnek villogni villantani meg fenyegetni...semmi gátlás nincs bennük..iskolás gyereket képes megkéselni az apa mert bántották a gyerekét..Tegnap a póstán voltam hatalmas hanggal magyarázta "tee én úgy megütöm gecziii úúúgy..jobb horog bal csapott..ezt fogom ütni.." zengett a pósta..egy teliszart zokni alkata volt..lesz ebből gond..csak akkor nem kell panaszkodni..meg rasszizmusra hivatkozni..
ez így van... jó üzlet a cigányság...
Bosszant, hogy "kihasználják" Őket...., cigány "élvezetők" közreműködésével....Frórikának miért nem jut eszébe mi lesz ebből is????
Ha a cigányokra fordított pénz fele ( hazai, és uniós támogatások), legalább célba érne,és nem üzlet lenne valakiknek ( jó üzlet), már rég nem itt tartanánk....
nagyon érdekes a véleményét olvasni hogy ő hogy látja
élő példa hogy nem szabad általánosítani
és hogy aki akar annak van illetve volt kiút
elég érdekes a kép amit leírtak
mintha csak elenyészó töredékük járna iskolába olyan
szerintem az iskoláztatás és a munkavégzés nincs szoros kapcsolatban
sokszor látni olyan gyerekeket tv-ben akiket az iskolában etetnek csak
volt bizony de akkor a teljes foglalkoztatottság elérése miatt volt
hogy az is dolgozzon aki nem akar
nem volt ekkora a gépesítés több szakképzetlen munkaerő kellett
sok putrit felszámoltak abban a rendszerben
most az a helyzet hogy a meló lett kevés, a szakképzetlen szegmensben is
ezzel a mutyi lehetőséggel lehet hogy alkalmaznak is majd néhányat, ideig-óráig
nagyon magas posztokon fmegeshet hogy lakással
az államnak nincsen ehhez lakásparkja sem forrása hogy építsen
újabb választási ígéret egy réteg szavazatai megszerzésére, amivel többet vesztenek
ÁÁÁÁ, ezeknek elment az eszük.....ezt nem így kell....de ezt Flórika is pontosan tudja, ez sem szól másról, mint eddig, uniós lé, hadd jöjjön....
Alapvető dolgokkal nincsenek tisztában, először követelni kell, nem adni...azok a cigányok, akik nem járatják a gyerekeiket iskolába, és nem dolgoznak, akkor sem fognak, ha lakáshoz jutnak, ha pedig esetleg igen, munkát vállalnak ( hova kellenek???) gyereket beíratják iskolába... a kapott lakásból, meg eladnak mindent, ami mozdítható, ha elfogynak a mozdítható tárgyak vissza a semmiben....kb ez lesz...
Ilyenkor látom igazolva, hogy menni kell innen. Az én gyerekeim nem kapnak lakást, érdekes...
Igazából nem sajnálom én a cigóktól, de volt már ilyen kezdeményezés sok, még Kádár alatt is, az sem jött be. Mitől változna most meg a helyzet?
valamivel az uzsorásokat is meg kell támogatni
a lakáspiac is fellendülhetne az olcsó kínálattól
eddig az illetők hol laktak????
na ez ám a megkülönböztetés, a nem roma származásúak kárára... képviselni kéne már a saját érdekeinket is...
Sopronban sem jobb a helyzet...hetek óta minden létező álláskereső oldalon ugyanaz a 10-15 állás van fenn....abból diplomához kötött összesen 2, a többi tesco eladó (hal, pék, árufeltöltö stb.)
Bács, Csongrád, Békés megyék, amelyek nem arról híresek, hogy rengeteg lenne a szabad álláshelyek száma.
nem tudom, mit értesz vidék alatt, de gy-m-s megyei faluban Fertőszentmiklóson pl., akit ismerek, csak többet keres ennél (rendőr, vasutas, asztalos, üveges, Ausztriában dolgozók, Veluxban dolgozók, lakatos, autószerelő stb)
Vidéken, ha valaki nettó 120-at keres, az már örömtáncot jár.
A valós keresetek a közelében sincsenek a KSH által évek óta kihozott számokkal.
Mindig azt hiszem, nincs lejjebb...
http://index.hu/belfold/2013/10/14/nem_indulhat_ellenzeki_a_bekescsabai_idokozin/