Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hathor TA setupok, Alakzatok stb.

Re: nincs cím

#669388 Hathor Előzmény: #669387

Ha már TA..

ki nagy fibo fan innen?

Ki lát 161.8as, 261.8as fibo céláron túl fiboban?

#669387 Hathor Előzmény: #669364

Én is értelek.

TAzunk, keresgélünk, nézelődünk itt továbbra is.

Senkit nem kényszerítünk vételre.

Attól lehet TAt nézegetni megbeszélni, várakozni elképzelések alapján.

A TA alapja a gyakorlás, felismerés.. azon is van fejlődési út. Minél több évet csinálod, annál több összefüggést látsz meg benne.

Ha eldugod a TAd, más sem veszi észre ami esetleg látható..

Tehát továbbra is csak alakzat, trendvonal, fibo, indikátor, kitörési, letörési, várható elképzelés, a múlt képe lesz itt.

#669385 Hathor Előzmény: #669382

Nálam még hiányzott egy jobb váll!

Semmi nem veszett!

Szerintem jó lesz. Nekem pont felugrott még egy vállra, vagy dupla topra. Tök mindegy, ugyanúgy lefelé várnám.

Aranynál elég sanszosnak…

#669365 birkanyiiroo

Aranynál elég sanszosnak tűnik év vége felé a zöld ellipszisbe való belépés... hacsak Shortos Gyurcibá' idő előtt meg nem mutyizza... ezúttal fölfelé :))

http://puu.sh/4R3Vg.jpg

#669364 Borska Előzmény: #669360

oké, értelek

leírom miért is kötök bele minden ilyen dologba, nem csak nálad félre ne érts, bárhol ahol ilyennel találkozom:

kezdő koromban a sikertelenség okát sok mindenben kerestem,próbálkoztam olvastam,tanultam s sokszor beültem olyankor is amikor úgy volt előadva hogy az tény, egy ilyen fórumon nem is hiszed mennyien olvasnak, és mennyien követnek úgy hogy kapaszkodót keresnek ; és mert hogy látták, Te múltkor is eltaláltad, és megmondtad..., követnek vagy lépik amit írsz.... a leírt szónak súlya van!!!! rettentő nagy súlya, ezért mondom , ha az elemzést tett követi és nem csupán elemzés,fantazmagória, akkor az elemző is érzi a terhet, azt a lelki terhet amit a döntés meghozatala okoz

lépés nélkül ez nem más mint demó, vagyis sz@rt se ér

én annó belefutottam ilyenbe, sőt volt fizetős szolgáltatás is......

mindenki saját pogácsáját sütögeti, de az elméleti sík is óvatosságra inti az embert

#669360 Hathor Előzmény: #669356

nem veszem sértésnek.

Minden charton látok valami ilyet.

nem tudom mindet meglépni.

Ki van feszítve pozival mind a három számlám.

TAzunk itt, nem pozizunk.. megbeszéltük.. de erre megint válaszolok.

Ha nem vezetem előre a chartokat, sosem tanulok azért mert éppen nincs több pénz a számláimon már.

napi 10-20setupot berakok ha kell. Évekig ki játsza meg mindet bárki.

nekem nem is kell.

mert ugye a TA, már kid…

#669358 Borska

mert ugye a TA, már kidumáltuk csupán sima eszköz, és itt nem a kiafUgye előre mondtuk ismét chartfelismerésbőlkia fUgye előre mondtuk ismét chartfelismerésből ki a f@szagyerek kimondjameghaénnem a lényeg!!! lehet tippelni teher nélkül ,lehet saccolni mi is és hogy lesz , de a pszihés a magatartás ha a terv pozivá is érik

#669357 Hathor Előzmény: #669354

örülök, hogy tudunk mi beszélgetni másról is mint "arról" a kis papírról.

Én ugye mindig TAról beszéltem ott is ,-)

Itt is..

Igen, jó a képed..

Hír:

Megkapta a figyelmeztetést Amerika!

2013. október 15. 23:22

A Fitch Ratings az amerikai piacok zárását követően jelentette be: negatív figyelőlistára helyezte az Egyesült Államok legjobb, AAA adósbesorolását. A hitelminősítő magyarázata nem meglepő: az adósságplafon megemelése körüli elhúzódó viták állnak a döntés hátterében.

Yo8!

UI: Holnap 5perces Buxi Cpont is meglesz.

#669356 Borska Előzmény: #669348

"Ugye előre mondtuk ismét chartfelismerésből."

nah ezek a mondatok azok amik tök fölöslegesek, Hathor ha előre mondod, lépd meg, kereskedj, keress vele, ne azt írd hogy előre mondtuk, mert ez annak aki komolyan trédel ez mosolyogtató.

Lépj , kaszálj és utánna főhajtás, de így?

és ezt ismét ne vedd sértésnek,kérlek

#669305 rbbj11 Előzmény: #669269

helyes, 1000-en szerencsésnek is fogod magad érezni :) Nekem is van mteló, és ha el is adom, csak azért, h. még olcsóbban visszavehessek 2x annyit

#669271 Hathor Előzmény: #669269

jo lenne ha fordulna vegre Mtelcsi is. Lattam erosen vetelre figyelted mostanaban. Holnap megnezem majd a chartjat, fordulat gyanus volt a story, ahogy nezegettem