BUX órás szűkülés:
Arany napos doji tegnap tegnap csökkenő ék aljon, mehet fel?
Ha már TA..
ki nagy fibo fan innen?
Ki lát 161.8as, 261.8as fibo céláron túl fiboban?
Én is értelek.
TAzunk, keresgélünk, nézelődünk itt továbbra is.
Senkit nem kényszerítünk vételre.
Attól lehet TAt nézegetni megbeszélni, várakozni elképzelések alapján.
A TA alapja a gyakorlás, felismerés.. azon is van fejlődési út. Minél több évet csinálod, annál több összefüggést látsz meg benne.
Ha eldugod a TAd, más sem veszi észre ami esetleg látható..
Tehát továbbra is csak alakzat, trendvonal, fibo, indikátor, kitörési, letörési, várható elképzelés, a múlt képe lesz itt.
Nálam még hiányzott egy jobb váll!
Semmi nem veszett!
Szerintem jó lesz. Nekem pont felugrott még egy vállra, vagy dupla topra. Tök mindegy, ugyanúgy lefelé várnám.
Érdekes aspektus.
Örömmel látom ismét a képet tőled.
Jó, tetszik.
Erről ennyit... :) Na kb. ezért nincs pozim a Daxban már legalább fél éve. )
Aranynál elég sanszosnak tűnik év vége felé a zöld ellipszisbe való belépés... hacsak Shortos Gyurcibá' idő előtt meg nem mutyizza... ezúttal fölfelé :))
oké, értelek
leírom miért is kötök bele minden ilyen dologba, nem csak nálad félre ne érts, bárhol ahol ilyennel találkozom:
kezdő koromban a sikertelenség okát sok mindenben kerestem,próbálkoztam olvastam,tanultam s sokszor beültem olyankor is amikor úgy volt előadva hogy az tény, egy ilyen fórumon nem is hiszed mennyien olvasnak, és mennyien követnek úgy hogy kapaszkodót keresnek ; és mert hogy látták, Te múltkor is eltaláltad, és megmondtad..., követnek vagy lépik amit írsz.... a leírt szónak súlya van!!!! rettentő nagy súlya, ezért mondom , ha az elemzést tett követi és nem csupán elemzés,fantazmagória, akkor az elemző is érzi a terhet, azt a lelki terhet amit a döntés meghozatala okoz
lépés nélkül ez nem más mint demó, vagyis sz@rt se ér
én annó belefutottam ilyenbe, sőt volt fizetős szolgáltatás is......
mindenki saját pogácsáját sütögeti, de az elméleti sík is óvatosságra inti az embert
nem veszem sértésnek.
Minden charton látok valami ilyet.
nem tudom mindet meglépni.
Ki van feszítve pozival mind a három számlám.
TAzunk itt, nem pozizunk.. megbeszéltük.. de erre megint válaszolok.
Ha nem vezetem előre a chartokat, sosem tanulok azért mert éppen nincs több pénz a számláimon már.
napi 10-20setupot berakok ha kell. Évekig ki játsza meg mindet bárki.
nekem nem is kell.
mert ugye a TA, már kidumáltuk csupán sima eszköz, és itt nem a kiafUgye előre mondtuk ismét chartfelismerésbőlkia fUgye előre mondtuk ismét chartfelismerésből ki a f@szagyerek kimondjameghaénnem a lényeg!!! lehet tippelni teher nélkül ,lehet saccolni mi is és hogy lesz , de a pszihés a magatartás ha a terv pozivá is érik
örülök, hogy tudunk mi beszélgetni másról is mint "arról" a kis papírról.
Én ugye mindig TAról beszéltem ott is ,-)
Itt is..
Igen, jó a képed..
Hír:
Megkapta a figyelmeztetést Amerika!
2013. október 15. 23:22
A Fitch Ratings az amerikai piacok zárását követően jelentette be: negatív figyelőlistára helyezte az Egyesült Államok legjobb, AAA adósbesorolását. A hitelminősítő magyarázata nem meglepő: az adósságplafon megemelése körüli elhúzódó viták állnak a döntés hátterében.
Yo8!
UI: Holnap 5perces Buxi Cpont is meglesz.
"Ugye előre mondtuk ismét chartfelismerésből."
nah ezek a mondatok azok amik tök fölöslegesek, Hathor ha előre mondod, lépd meg, kereskedj, keress vele, ne azt írd hogy előre mondtuk, mert ez annak aki komolyan trédel ez mosolyogtató.
Lépj , kaszálj és utánna főhajtás, de így?
és ezt ismét ne vedd sértésnek,kérlek
Adódik is egy célár + támasz kb. 8745-50 között, a korábbi ellenállás vonalában:
DAX alakul!
Nyakvonalon zárt Futija!
Ugye előre mondtuk ismét chartfelismerésből.
helyes, 1000-en szerencsésnek is fogod magad érezni :) Nekem is van mteló, és ha el is adom, csak azért, h. még olcsóbban visszavehessek 2x annyit