Regisztráció Elfelejtett jelszó

topicban elkezdett tradek

Re: lezartak

#670746 rbbj11 Előzmény: #670478

nem a piac van túlhúzva, csak egyes rv-k. Alcoa pl. innen duplázhat TA alapon, addig számos túlhúzott rv-től csak tető építés várható

jesszus, Alcoával mi tör…

#670744 rbbj11

jesszus, Alcoával mi történt???!!! Ha gépnél lettem volna, azonnal vettem volna, hetesen kitört!!!

#670481 Bendeguz Előzmény: #670478

miért ne volna? légüres térben járunk, nincs ellenállás sehol se. qe-ből dől a pénz, mi másra lehet költeni, mint részvényre? :)

#670478 Janicroft Előzmény: #669170

"történelmi csúcsot jelentő 334 dollárig ugorhat", ezt 6 napja írta a KBC, NFLX ment ma ismét 6,4%-ot, aztán gyj után aftermarketben plusz 9,3%-on áll, jelenleg 388 dolláron áll. Tudom hogy most már minden nap, sőt van hogy naponta többször is ismétlem magam, -ha sok akkor szóljatok- de szerintem olyan szinten túl van húzva már a piac hogy innen sok tér felfelé már nem lesz.

#669971 rbbj11 Előzmény: #669940

ja értem.

Közben elmüt nézem, napok óta magához képest forgalommal emelkedett, nem is értettem, most meg szabályszerüen elszállt!!! Osztalék elött vett pakkom benn volt egy re´ménytelen eladáson, amivel az osztalék felét feláldoztam árfolyam veszteségen, és kiderült, feleslegesen!!! Ugyanis már ma elment volna a bekerrel, és maradt volna az osztalék....ejjj, de ki gondolta??? Emasz teljesen lemaradva

#669940 Ricsi Előzmény: #669927

Nem a szerverrel volt gáz, hanem a T-commal, nálam egész nap nem volt net, vagy csak percekre.

#669927 rbbj11 Előzmény: #669814

tegnap nem tudtam frissíteni szerver miatt, ma meg nincs idöm rá. pedig jelentös poziváltozások voltak, majd egyszer...

#669179 rbbj11 Előzmény: #669160

dettó, kizárt hogy vegyek belöle, mikor 120-nál, egyértelmü trendtörésnél nem vettem belöle

#669170 Janicroft Előzmény: #669160

Még jó hogy most beszéltünk róla és jött is egy KBC-s hírlevél:

NETFLIX: Újabb történelmi csúcsokat dönthet

(Nasdaq)

Sikeresen tesztelte vissza az 50 napos mozgóátlagot, és az emelkedő trendvonalat is a Netflix árfolyama, így a kisebb korrekció után most újult erővel tör északnak a papír.

Ráadásul a 2011-es csúcsot jelentő 305 dolláros szintet is átugrotta a részvény, így ezt is ugródeszkának használhatja a nagy menetelése során.

Az MACD közelgő vételi jelzése is kedvező lehet, akár nagyobb emelkedést is megalapozhat. Első körben talán a történelmi csúcsot jelentő 334 dollárig ugorhat a Netflix.

#669160 Janicroft Előzmény: #668851

Nem tudom, mindenesetre tegnap arról szóltak a híek hogy a Sonyval folytat tárgyalásokat a Netflix, taralomvásárlásról, ma pedig ez:

Report: Amazon to include Netflix on new streaming TV • 9:50 AM

Amazon will include Netflix (NFLX +0.3%) on its upcoming Internet TV device, according to a report in The New York Times.

The development follows news from yesterday that cable companies plan to allow access to Netflix through a set-top box app.

The capitulation of major media companies to the long-term presence of Netflix helps support the more bullish forecasts on domestic subscriber growth.

Szóval úgy tűnik hogy megállíthatatlan ez a cég, de én nem merek már venni ebből, ha 80 dollárnál nem mertem akkor 300-nál nem fogok.

#669116 rbbj11 Előzmény: #669093

sztem nem feltétlen. Védövámok vannak, sok zombi visszatérés volt már sok ágazatban

#669093 Bendeguz Előzmény: #665302

tipikusan amikor a haldokló még egy utolsót rúg. a T kategória kapcsán szokás ilyenkor tömésről beszélni. a német napelemipar feladta, nem bírta a versenyt Kínával