nem a piac van túlhúzva, csak egyes rv-k. Alcoa pl. innen duplázhat TA alapon, addig számos túlhúzott rv-től csak tető építés várható
nem a piac van túlhúzva, csak egyes rv-k. Alcoa pl. innen duplázhat TA alapon, addig számos túlhúzott rv-től csak tető építés várható
jesszus, Alcoával mi történt???!!! Ha gépnél lettem volna, azonnal vettem volna, hetesen kitört!!!
miért ne volna? légüres térben járunk, nincs ellenállás sehol se. qe-ből dől a pénz, mi másra lehet költeni, mint részvényre? :)
"történelmi csúcsot jelentő 334 dollárig ugorhat", ezt 6 napja írta a KBC, NFLX ment ma ismét 6,4%-ot, aztán gyj után aftermarketben plusz 9,3%-on áll, jelenleg 388 dolláron áll. Tudom hogy most már minden nap, sőt van hogy naponta többször is ismétlem magam, -ha sok akkor szóljatok- de szerintem olyan szinten túl van húzva már a piac hogy innen sok tér felfelé már nem lesz.
na jó, nem ment volna ma el, most nézem a napi forgalmat...
ja értem.
Közben elmüt nézem, napok óta magához képest forgalommal emelkedett, nem is értettem, most meg szabályszerüen elszállt!!! Osztalék elött vett pakkom benn volt egy re´ménytelen eladáson, amivel az osztalék felét feláldoztam árfolyam veszteségen, és kiderült, feleslegesen!!! Ugyanis már ma elment volna a bekerrel, és maradt volna az osztalék....ejjj, de ki gondolta??? Emasz teljesen lemaradva
Nem a szerverrel volt gáz, hanem a T-commal, nálam egész nap nem volt net, vagy csak percekre.
tegnap nem tudtam frissíteni szerver miatt, ma meg nincs idöm rá. pedig jelentös poziváltozások voltak, majd egyszer...
Na erre én is kíváncsi vagyok, egyébként valószínű az a forgatókönyv amit írsz...
http://www.portfolio.hu/vallalatok/fordulhat_a_mutragya_sztori.190491.html
egyelőre erre nem reagált K+s árfolyama, de nem vághatják el saját nyakukat oroszok, tuti csak huzavona az egész, aztán jól értesültek szénné keresik majd magukat, mikor uralkali újra kartelltag lesz, persze lehet nem is a fehéroroszokkal :OO
már nem tudom, hova húzogassam a profitvédőket...be vagyok tojva amcsiktól
dettó, kizárt hogy vegyek belöle, mikor 120-nál, egyértelmü trendtörésnél nem vettem belöle
Még jó hogy most beszéltünk róla és jött is egy KBC-s hírlevél:
NETFLIX: Újabb történelmi csúcsokat dönthet
(Nasdaq)
Sikeresen tesztelte vissza az 50 napos mozgóátlagot, és az emelkedő trendvonalat is a Netflix árfolyama, így a kisebb korrekció után most újult erővel tör északnak a papír.
Ráadásul a 2011-es csúcsot jelentő 305 dolláros szintet is átugrotta a részvény, így ezt is ugródeszkának használhatja a nagy menetelése során.
Az MACD közelgő vételi jelzése is kedvező lehet, akár nagyobb emelkedést is megalapozhat. Első körben talán a történelmi csúcsot jelentő 334 dollárig ugorhat a Netflix.
Nem tudom, mindenesetre tegnap arról szóltak a híek hogy a Sonyval folytat tárgyalásokat a Netflix, taralomvásárlásról, ma pedig ez:
Report: Amazon to include Netflix on new streaming TV • 9:50 AM
Amazon will include Netflix (NFLX +0.3%) on its upcoming Internet TV device, according to a report in The New York Times.
The development follows news from yesterday that cable companies plan to allow access to Netflix through a set-top box app.
The capitulation of major media companies to the long-term presence of Netflix helps support the more bullish forecasts on domestic subscriber growth.
Szóval úgy tűnik hogy megállíthatatlan ez a cég, de én nem merek már venni ebből, ha 80 dollárnál nem mertem akkor 300-nál nem fogok.
sztem nem feltétlen. Védövámok vannak, sok zombi visszatérés volt már sok ágazatban
tipikusan amikor a haldokló még egy utolsót rúg. a T kategória kapcsán szokás ilyenkor tömésről beszélni. a német napelemipar feladta, nem bírta a versenyt Kínával