Valamelyik b.ü.dös k.ö.csög nyomja nagyban az eladói oldalt. Remélem ez lesz élete legjobb üzlete ....
Valamelyik b.ü.dös k.ö.csög nyomja nagyban az eladói oldalt. Remélem ez lesz élete legjobb üzlete ....
Felfele kitörésnél, feltétlenül szóljatok (mint ahogyan azt korábban már jeleztem), és lehetőleg előre a kérhetném :-), mert ebben a nagy rohanásban biztosan nem fogom észrevenni....
Nálam most semleges zónában volázik... Épp a kellő mennyiséggel fel vagyok tankolva belőle, oszt a bekerem továbbra sem rossz. Felfelé kitörésnél akár még el is csábulhatok pakkot növelni :) Lefelé kitörésnél meg kosárkák by default bekészítve. )
szomszédban zajlik az élet
Ma elég szép forgalma van. Még akármi is lehet.. tudatosítani kellene a polgársággal, hogy inkább ezt vegyék oszt ne az állampappert.
A cseh felvásárlási hír ekkora intraday "gigaralli"-ba torkollott... :) no nem baj, bekerem ismét lejjebb került ma 42 fillérrel... :D
remek kezdés után furcsa folytatás. Mi ez a száguldás?
Persze ehhez előbb 100 Ft alá kell még esnie... :))
"...Az ajánlati ár - a törvénynek megfelelően - az ajánlattevő által az ajánlatot megelőző 180 napban vásárolt Rába-részvények legmagasabb ára, a papírok ajánlat előtti legutolsó, 621 záróáránál pedig 30 százalékkal magasabb."
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/11/10/zold_utat_kapott_a_raba-allamositas/
Innen jött a 100Ft... :)))
Potenciális vevő: MNV ZRt.?? :)))
re: Rába visszaállamosítás 2011. okt-novemberben... árfolyam előtte/utána:
Jó lesz ez :D
Érdekes ez, elképzelhető hogy ilyen értékeltség mellett felvásárlási célponttá váljon (akár az anyacég által)? Bár ez inkább csak akkor lenne opció a idehaza kicsit visszafogottabb lenne a szabályozói, törvényalkotói magatartás, egyébként a kutyának nem fog ez a cég kelleni.
Oszt 200-nál elemezgetjük, hogy tulajdonképpen 160-ig még eshet.... :-) Nincs gáááááz!
A legutóbbi adatok szerint....
Külföldi intézmény 18.79%
Államháztatás 3.09%
Belföldi intézmény 4.45%
Belföldi magánszemély 8.94%
ezek a lényegesek....
Én is ezen filózgatom már egy jó ideje, hogy mtelt mennyire érintené. Véleményem szerint DT-n kívül a cég papírjainak legalább 15-20 százaléka külföldi kézben van....
Pluszban viszont senki
Ha ez a helyzet akkor mi hova kerülünk? Kinti emelkedésben sem nagyon tudunk itthon emelkedni, ha kint zakó lesz abba jobb bele sem gondolni :)
Dtelekom +1.38%.
Lehet, hogy egy küszöbönálló óriási DAX-zakó miatt cibálják ennyire felfelé?? Rövidesen kiderül.
200-nál már tényleg xarul fog festeni a 250-es beker... :)
A bekered csak pillanatnyilag nem rossz :-)
Nem rossz a bekerem, bár ma még reméltem, hogy 286-ig lenéz... reménykedek is egy csúnya hetes záróban. Kosárkáim nyitva. :)