Nem lehet gond, hiszen a nagy vezetőnk áltlal megálmodott labdarugó akadémiák már működnek, ontják a tehetségeket és Gyurcsó már barátságoson rúgott egy gólt is.
Dolgozni! Dolgozni! Dolgozni!
Nem lehet gond, hiszen a nagy vezetőnk áltlal megálmodott labdarugó akadémiák már működnek, ontják a tehetségeket és Gyurcsó már barátságoson rúgott egy gólt is.
Dolgozni! Dolgozni! Dolgozni!
ez tök jó, csak Mezey és a hazai foci 86-ban tart, közben 2013-at írunk...
Lásd Bosznia pl...
Én utánpótlás akadémiákra hoznék.. itt egy jó cikk
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20131011-a-jovo-belgiume.html
Akkor ajánlom figyelmetekbe ezt:
meg ezt
Nem kevés szenzációs megoldás és tehetség volt akkor egy csapatban Mezey alatt.
A tészta-túrát én nem keverném ide, mert döntő fontosságú meccsen igy kell játszani.
Közben Spanyolországban már égümk! Alvaro Morata(Reálos falábú) 9.perc
Ide külföldi edző kell(ene), olyan akit a hazai "szakma" ne képes befolyásolni...persze az sem árthat(a válogatottnak semmikép, van akinek azért igen...), ha netán a focihoz is ért egy picit. Természetesen a világ legjobb edzőjével sem lennénk világbajnokok(finoman szólva), max kicsit többet tudna kihozni(talán) a rendelkezésre álló "alapanyagból". Ennek ellenére Koeman bácsinak (az is igaz, hogy nem kiemelkedő képességű edző) a Magyar-Portugált a mai napig nem tudom megbocsátani(ettől ő még tökéletesen alszik természetesen). Amennyiben, az új edzővel valami csoda folytán kijutnánk a következő EB-re (ez lenne a 8. mármint csoda, nem gól!) attól persze a Magyar foci nem lenne hirtelen jobb, viszont legalább láthatná a nagyérdemű a válogatottat egy EB-n, persze lehetséges, hogy sok köszönet nem lenne benne. 46 évesen nekem még nem volt szerencsém EB-n nézni a Magyar válogatottat(na ez gáááááz) , VB-n viszont már 3x láttam az "aranylábúakat", 1978 Argentina(homályosan, de még emlékszem, 1982 Spanyolország, itt voltak szép pillanatok is, és 1986 Mezey féle Mexikó...., na erre aztán nagyon emlékszem :-)
akkor sok a munkanélküli máshol is :)
1970 és 1973 között Testnevelési Főiskola Kutatóintézete Módszertani Osztályának labdarúgószakág vezetője volt. 1973 és 1977 között a TF Sportjátékok Tanszékének főiskolai adjunktusa, 1990-ben szerezte meg egyetemi doktori címét, 1991-ben címzetes egyetemi docens avatták. 1997-ben védte meg a neveléstudományok kandidátusi értekezését. Két könyve jelent meg: Élvonalbeli labdarúgók felkészítése (1988) és Gyöngyvirágtól lemondásig (1990). Ezenkívül több mint száz publikációját közölték.
Több ezren jöttek akkoriban külföldről a TF szakedzői képzéseire éveken keresztül, de ez is már a múlté
ha ő oktat az edzésről, akkor nem kompetens...
volt Cardiff-ban is?
de látom, ma már videoton-ban szerepel.. szóval ideális szövi.kapi. :)
Mezeyt rosszul tudod, ellenkezőleg ő hívta fel a figyelmet, hogy ez így nem mehet tovább, és félre is állították - emlékezz a Cooper teszt botrányra (szakmai, technikai, erőnléti felméréseit elmeszelték)
illés béla :D:D
Én 10.000et, de abból csak egy magyar. László Csaba, többi kuka és Ő is csak köztes megoldás és spórolás
72.
Baróti korban van.
Amikor ő már szövetségi kapitány volt, akkor kezdték elmegetni Bicskei Bertalant, mint az új hiper-szuper edző tehetséget.
Oztán azóta már Bicskei Bertalan is hol van.
Viszont egyetlen fiatalabbat sem tudok emliteni, aki akár csak távolról alkalmasnak látszik.
"Mezey György
Mezey György magyar labdarúgó, edző, a neveléstudomány kandidátusa. 1983 és 1986 között, valamint rövid ideig 1988-ban a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Wikipédia
Született: 1941. szeptember 7. (életkor 72), Topolya, Szerbia"
94, Mezey nagyban járul hozzá a nyugati focitól történő lemaradáshoz...
menjen nyugdíjba...
Vállalt ő már eleget az elmúlt 28év alatt a Magyar labdarúgás emelkedésének érdekében szvsz,tésztásgyuri bedankt.
Ezt a tetemes időszakot lassan ideje lenne neki kipihenni.:)
http://www.origo.hu/itthon/20131014-kepviselok-a-8-1-rol.html?sec-top
nincs is szebb, mint politikus a fociról...
Hány éves lehet?
Vagy ez nem a 86-os Mezey?
Én vagyok elmaradva?
Szakmailag szerintem is oké, de van benne elég tűz és egészség?
Bognárnak igaza van, a pszichés hiányosságokban is.
Ez abból is látszik, hogy lám Szalay-nak van mentális trénere (trénernője?) és lám milyen bátran kiáll!