Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: védelem, mi az?

#668734 TrendMan Előzmény: #668730

Zömében én is, de azért furcsa, hogy a tékozló fiú hirtelen megmondó ember lett.

Azzal pl. nem, hogy elérhetetlen feladat lett volna a románok elgázolása.

Megfelelő szervezettséggel, pszichikai felkészitéssel és két jó (jobb) középső védővel ez teljesen reális.

#668728 Turkoglu Előzmény: #668727

Na itt a tuti:

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-folyamatosan-at-vannak-verve-a-szurkoloink-szalai-2287585

A felcsuti srác találta ki 3 lassan 4 éve, hogy a köz tv-be nem szabad szidni a fiúkat, hanem dícsérni kell, hogy nőjön az önbizalmuk... csak lassan már oda jutunk, hogy szegény analfabéta lógó nyelvű Rákász Tökász Filip se tudna egy pozitívumot se mondani a fiúkról, pedig ha valaki akkor ő vérét is adná a felcsuti admirálisgenerálisért...

#668727 TrendMan Előzmény: #668717

Számomra az a pozitivum, hogy ismét odataláltunk a mai csapatsportok alfájához és omegájához:

Védekezés nélkül nincs siker!

De miért kellett ehhez a felismeréshez megint kiesnünk?

Jó példa erre a Fradi női kézicsapata is:

Játékosállományban már majdnem olyan erősek, mint a Győr.

Viszont a védekezésük nem állt még össze, szenvednek is rendesen.

#668717 Turkoglu Előzmény: #668712

Ja teljesen jó, csak annyi a baja, hogy ebben az elemzésben is olyanok osztják az észt akik már maguk is botlábú tehetségtelenek voltak... Bánfi János??? Oszlopos tagja volt a jugók elleni 7-1 -es csúfságnak.

Semmi emlékezetesre nem emlékszem tőle csak erre...

Talán annyi pozitívum volt benne ,hogy el tudott mondani két összetett mondatot nem úgy mint a legtöbbjük, de ettől persze már meccseket nem nyertünk akkor se...

Ma este 22:00 Spanyolors…

#668710 Nyeretlen_Keteves

Ma este 22:00 Spanyolország - Magyarország U21 EB selejtező, ez is szoros csatának igérkezik... :-)

Re: nincs cím

#668686 TrendMan Előzmény: #668669

Most öszintén, minek ezen gondolkodni?

Egyrészt semmi jelentősége nincs (a lényeges meccseket simán bebuktuk), másrészt a helyzet pont olyan, mint az észt meccsel volt a román bukás után.

Persze, hogy nyerünk, de minek?

#668669 Turkoglu Előzmény: #668665

Lefocizzuk Andorrát a pályáról, szétfutjuk őket... Persze az ne zavarjon majd senkit, hogy ők meló után jönnek, max elkéreszkednek egy kicsit előbb a főnöküktől, hogy elérjék a délutáni gépet, cserébe majd szerdán korábban érnek be dolgozni...

Csábi "Mindenesetre az …

#668665 Nyeretlen_Keteves

Csábi

"Mindenesetre az edzésen tapasztaltak megerősítették azt a hitemet, hogy a keddi mérkőzés jól sikerül majd."

Hurrá!

#668599 TrendMan Előzmény: #668586

Mindenk zseniális valamiben.

Szalai abban, ahogy a nagy verésből kimaradt, Détári ebben:

Mai szemmel ez egy csoda!

"Matematikailag igen is,…

#668591 Sumér harcos

"Matematikailag igen is, van esély kijutni Braziliába!

Repülőjegy 289000 Ft

Repülőtéri illeték 72000 Ft

összesen 361000 Ft"

:)

#668586 Kissherceg Előzmény: #668585

"Az amszterdami selejtezőt betegség miatt kihagyó Szalai Ádám felépült, a jelek alapján nincs akadálya keddi játékának"

Guzmics eltiltva

#668585 Kissherceg Előzmény: #668574

Én is sokszor néztem vissza, Én anno is igazat adtam neki. Van szíve a gyereknek...

Horti egy pénisz, Én csak a lakatlan szigetek csapata, Andorra stb röhögtem :)

#668583 kosami Előzmény: #668565

kézihez és focihoz leginkább.de mutass olyan spikert aki ért valamihez. A nagylánya válogatott labdarúgó a kisebbik lánya kézilabdazik ( jelen esetben a lányom csapattársa)