Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Kismalac

#74765 Amras

Agresszív kismalac betéved egy falusi kovácsműhelybe, épp akkor

készül el az új patkó, de

még meleg. Mire az agresszív kismalac:

- Megnézhetem ezt a patkót?

- Hát persze.

Az agresszív kismalac fel is veszi, de abban a pillanatban el is dobja

mert forró!

Mire a kovács:

- Mi van meleg volt?

- Nem, baszd meg, én ilyen gyorsan tudok patkót nézni!!!

Re: nincs cím

#74216 Atesz11 Előzmény: #74211

:))

Válságvers (a megszorítások miatt csak kétsoros)

Csiribiri, csiribiri, jó Isten,

nem hogy ló****, ló sincsen!

A farkas sétál az erdõbe…

#74211 ilonka

A farkas sétál az erdõben. Egyszercsak elszáll a feje felett a nyuszika és elordítja magát:

- Farkaskoma, kérsz egy pofont?

Aztán száll tovább a medve felé, mikor odaér neki is leordítja:

- Medvekoma, kérsz egy pofont?

- Igen!

- Akkor menj az erdõ végére, én is ott kaptam...

A második világháborúban…

#73116 Tomas

A második világháborúban Magyarország hadat üzent az USA-nak. Magyarország nagykövete bement a washingtoni külügyminisztériumba, majd átadta a hadüzenetet. Ezután a következő beszélgetés zajlott le:

USA Külügyminiszter: - Mi az Önök államformája?

Magyar nagykövet: - Királyság.

- És ki a királyuk?

- Nincs királyunk, hanem kormányzónk van.

- Ki a kormányzó?

- Vitéz Horthy Miklós tengernagy.

- És van Önöknek tengerük?

- Az nincs.

- Értem. Van az USA-val szemben területi követelésük?

- Nincs.

- Van valamilyen országgal szemben területi követelésük?

- Igen. Ausztriával, Csehszlovákiával, Romániával...

- Értem. És azokkal szemben is hadat viselnek?

- Nem, ők a szövetségeseink.

Jesus & Terminator

#72550 Tomas

"forgive him he is a robot from the future" :D

#72166 ilonka Előzmény: #72161

Egy nyugdíjas bácsi története:

Szóval, egyszer a feleségemmel bementünk a városba, és bepillantottunk egy kis üzletbe. Öt percet sem voltunk benn, és kijövetkor láttuk ám, hogy egy közterületfenntartó írja vadul a büntetõcédulát.

Már éppen rakta volna bele a kis kék zacskóba, amikor odaértünk, és megszólítottam:

"Ne szívass már, köcsög, mi lenne, ha egyszer tekintettel lennél egy idõs állampolgárra is...." - de csak szerelte be az ablaktörlõ alá az üzenetét. Akkor lerohadtfasiztáztam, mire lila lett a feje, és írt még egy feljelentést, hogy a gumik is kopottak. Még le is fényképezte õket. Ezután szarjankónak neveztem. A feje még lilább lett, a másik üzenetet is beerõltette az ablaktörlõ alá, és elkezdett írni egy harmadikat, a fene tudja mirõl. Akkor le****spicliztem. És ez így ment vagy húsz percig. A közterületes feje egyre lilult, a kék borítékok egyre szaporodtak.

Mindez egyáltalán nem zavart engem és a feleségemet. Mi ugyanis busszal jöttünk be a városba. Minden napra kitalálunk valami izgi kis kalandot, hogy

ne teljenek annyira unalmasan a napjaink. Nagyon fontos ez a mi korunkban.

#72161 ilonka Előzmény: #72065

köszönöm :-))))

rengeteget segítettél abban, hogy a továbbiakban ne töltsem feleslegesen mérlegeléssel az időmet.....

már ami a "helyénvaló" viccek kiválasztását illeti...:-)))))))

#72065 Kissherceg Előzmény: #71526

A szadista, a mazochista, a gyilkos, a nekrofil, a zoofil és piromániás üldögélnek a pszichiátria kertjében és szörnyen unatkoznak. Egyszercsak megszólal a zoofil: - Mi lenne, ha megdugnánk a macskát? Erre a szadista: Igen, dugjuk meg, aztán jól kínozzuk meg. A gyilkos közbeszól: Dugjuk meg, kínozzuk meg, aztán öljük meg! A nekrofil lelkesen: Dugjuk meg, kínozzuk meg, öljük meg aztán dugjuk meg még egyszer. A piromániás is beleszól: Dugjuk meg, kínozzuk meg, öljük meg, dugjuk meg még egyszer, aztán gyújtsuk fel. Rövid csend, mindenki a mazochistára mered, majd megkérdik: És te nem szólsz semmit?

- Miaúúúú...

#71526 Ricsi Előzmény: #71520

Ez szépen hangzik, csak a hentes többért adja, mint amennyiért a disznót veszi, a hoteles is többért adja, mint amennyiért a hentestől veszi.

Mert ha nem tenné, nem lenne haszna. Így mindenki csak azért dolgozott, hogy elfáradjon:))

#71520 lilia Előzmény: #71360

Június van.

Egy dél-franciaországi kisvárosban vagyunk, egy panzióban, még az igazi turistaidény kezdetén.

És sajnos már régóta esik az eső, ezért elég rosszul megy a bolt....és persze mindenki marhára el van adósodva a gazdasági válságban.

Most, szerencsére belép egy gazdag orosz turista a kis hotelbe, a recepcióhoz megy és kér egy szobát.

Lerak egy 100 euróst az asztalra, majd elirányítják a szobájába, ami a harmadikon van.

A hotel tulajdonosa fogja a 100 € -t, és szalad vele a hús beszállítójához, hogy megadja neki a tartozását.

A hentes azonnal fogja a 100 €-t, és siet a nagykereskedőjéhez, hogy megadja neki a lóvét.

A nagykereskedő sem rest, vágtat egyből a termelőhöz, Etienne gazdához, hogy kifizesse neki a disznókat, amit még korábban hitelre kapott tőle.

Etienne gazda pedig fogja a pénzt és sebes soványdisznó-vágtában viszi Sophie-nak, a helyi prostinak, aki még a múlt hónapban nyújtott neki hitelben szolgáltatásokat.

Sophie pedig boldogan sétál be a 100 € -val a mi kis hotelunkba, hogy kifizethesse végre a szobákat, amire felvitte a pasikat az elmúlt hetekben. Leteszi a pultra a 100-ast.

Ebben a pillanatban lejön a harmadikról a gazdag orosz. Kijelenti, hogy ez a szoba neki nem felel meg, és kéri vissza a pénzt. A tulaj odaadja, ő pedig fogja pénzét, s távozik.

Most küldte nekem valaki…

#67182 Csusza

Most küldte nekem valaki:

" A cigányokat gyakran méltánytalanul tudatlannak, semmirekellőnek és

bűnözőnek ábrázolják a médiában. Arról azonban senki nem beszél, hogy

a cigányság számos tudóst és feltalálót adott a világnak. Gondoljunk

csak például az Orsós-magnóra és a Kanalas-orvosságra..."

gyerekszáj

#66853 -sabe

Én is csak hallottam :)

Anyuka gyerekkocsiban tolja az újszülött gyereket, a nagytestvér, 2-3 éves éppen az állatokat tanulja.

- Apa olyan mint egy zsiráf!

- Igen kisfiam, apa jó magas.

- Anya meg... olyan mint egy elefánt!

Anya meglepődik... ennyi talán nem maradt szülés után.

- Kisfiam, nem szabad anyára azt mondani, hogy olyan mint egy elefánt!

- Jó, akkor milyen más dagadt állat van még?

Elkapják a Tesco betörõi…

#66848 Rogi

Elkapják a Tesco betörõit.

A rendõrségen folyik az adatfelvétel:

- Neve?

- Lakatos Gáspár

- Kora?

- Ott nem mi voltunk!

Re: A válság igazi oka...

#66837 Mercurius Előzmény: #66836

Nálam nincs válság, legalábbis nincs jobban mint 2 éve... szerencsére. És az ügyfeleimnél sincs.

A válság igazi oka...

#66836 Amras

Egy rövid történet hogy miért is van itt most válság:

Székely apa és fia vágják a fát a hegyekben. Egyszer megszólal az öreg.

- Fiam, menj már le a faluba és kérdezd meg az öregeket, milyen telünk lesz!

A fiú lemegy, fél nap múlva visszajön.

- Apám, azt mondták az öregek, kemény telünk lesz.

- No, akkor vágjuk tovább, fiam.

Két napig még vágják a fát, megint megszólal az öreg.

- Fiam, menj le a faluba és kérdezd meg az öregeket, milyen telünk lesz!

A gyerek lemegy, fél nap múlva visszajön és mondja:

- Apám, azt mondták az öregek, hogy nagyon kemény telünk lesz.

- No, akkor vágjuk tovább, fiam!

Három napig vágják a fát, az öreg megint...

- Fiam.... és kérdezd meg mire alapozzák a feltevésüket!

A gyerek visszajön megint fél nap múlva és mondja.

- Azt mondták az öregek, ha a székelyek ilyenkor még vágják a fát a hegyekben biztos kemény telünk lesz.

Szóval szerintem ez a helyzet ezzel a válsággal is. Mindenki meghúzza magát mert a tévében is azt mondták hogy most válság van. Senki nem vesz semmit, a bankok nem adnak pénzt mert válság van. Erre leáll a termelés mert válság van. A végén még tényleg válság lesz... Amíg a polcok tele vannak termékekkel addig válság sincs és nem is lesz. Legfeljebb akik hiteleztek azok nem kapják vissza a milliárdjaikat, de ők ettől függetlenül is jól fognak élni a világ többi része meg éli tovább az életét ahogy eddig.

Szerencsére azért a természet nem így működik és emiatt nem lesz hosszú a tél... :)

Munka

#66835 Amras

Volt egyszer egy pásztor, aki egy magányos helyen a juhait legeltette. Egyik nap megáll mellette egy vadonatúj metálszürke Audi. A vezetője egy Armani öltönyös, magabiztos fiatalember. Megkérdezi a pásztort:

- Ha megmondom magának, hogy hány juha van, nekem ad egyet?

A pásztor ránéz a fiatalemberre, aztán a békésen legelésző nyájra, és nyugodtan azt mondja:

- Rendben.

A fiatalember odamegy az Audihoz, összeköti a mobiltelefonját a notebookjával, az Interneten felmegy a NASAoldalára, GPS helymeghatározójának segítségével letölt egy megfigyelő műhold képeit a környékről, megnyit egyadatbankot, egy szkennelő-programmal, összeszámolja a juhokat, majd egy 15 oldalas jelentésben kinyomtatja, aztán odafordul a pásztorhoz és azt mondja:

- Pontosan 87 juha van itt a környéken.

- Igaza van, - válaszolja a pásztor. - Válasszon ki egy juhot magának.

A fiatalember kiválaszt egy nem túl nagy, de szép bundájút, beteszi az Audi csomagtartójába. A pásztor ránéz, egy kicsit gondolkozik,aztán megszólal:

- Ha megmondom magának, hogy mi a foglalkozása, visszaadja?A fiatalember nagyképűen rábólint. A pásztor erre azt mondja:

- Maga tanácsadó.

- Honnan jött rá? - kérdezi az.

- Nem volt nehéz. - feleli a pásztor - Először is: idejön anélkül, hogy bárki is hívta volna. Másodszor: egy juhot akart fizetségül, hogy megmondja nekem azt, amit úgyis tudtam. Harmadszor: fogalma sincs arról, amivel én foglalkozom. Úgyhogy most adja szépen vissza a pulikutyát!