Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#668346 TrendMan Előzmény: #668343

Ezek a haladás védők olyan anyátlanok, mintha most jöttek volna az Puskásról elnevezett akadémiáról.

Nem tudom hány évesek, de hogy senkin semmiféle összeszokottság nem látszott, az biztos.

A 2. gól előtt meg egyértelműen lejött a tempó különbség a két csapat között:

Bogdán helyett a védő oldalra akarta kivágni a labdát, de olyan gyengén lőtte meg, hogy a hollandok egyből visszalőtték.

Én egyébként nem a fizikai fáradtságot látom, inkább a fejbelit: Nem tudnak folyamatosan figyelni arra, ami történik.

Igaz a régi igazság, a hazai bajnokság szinvonala határozza meg a válogatott sikerét.

Ezt a szinvonalat a kupaszereplésen lehet lemérni, ami ugye = 0

És igenis a románok mennek jó irányba, mert ők az otthon játszó játékosokra akarnak épiteni.

#668343 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668338

Szokott lenni néhány napos összetartás, de Sanyi bának több éve volt arra, hogy egy valamire való védelmet összerakjon... manapság már egy "gyenge" válogatott is megtanul védekezni(nem olyan nagyon bonyolult dolog az, és világklasszisok sem kellenek hozzá) és jól is csinálják, egészen addig amíg nem fáradnak el (persze hatalmas támadás építésekről ezeknél a csapatoknál nem beszélhetünk, mondjuk nálunk sem), mi vazzeg az első 10 percben elfáradunk? Nem, csak szaladgálunk mint fing a gatyába.... ezek helyezkedni sem tudnak! Közepes képességű játékosok is képesek arra, hogy egy jóval erősebb csapat se tudja őket lealázni.

#668341 matgab Előzmény: #668336

Kvára mindegy itt ki az edző. nincsenek játékosok, nincsenek befutott tehetségek, nem erre fókuszál a nép.

Foci az nem kell már itt senkinek, egy-két nyugdíjas még nosztalgiázik, aztán lehet felhúzni a játéktermeket a stadionok helyére.

#668340 Razamanaz Előzmény: #668336

Mikor Puskás elvállalta-ha jól emlékszem 4 mérkőzésre a kapitányságot-megmondta:

"Én egy élő legenda vagyok,nem én leszek a pályán,nem én fogom bedobni a labdát".Tehát az edző nem tud csodát tenni.Volt már itt Jenei Imre is a Steaua vagy a Dinamo Bukaresttől.Az se volt jó

#668339 Sumér harcos Előzmény: #668336

azért kell oda hozzáértő kapitány is keményen....(lásd töketlen egervári instrukciokat a román-Magyar előtt)

akit hagynának végre dolgozni is...

meg engem már az sem zavarna ha kifejlesztenének vmi ujabb tésztának nevezett piros bogyót,mint a 80as évek közepén,ne mutassa ki semmi,tolják őket vele,nézzenek ki ugy,mint egy ndk-s volt uszónő,csak menjen az erőnlét és a játék:)

#668338 TrendMan Előzmény: #668335

Ez is egy lényeglátó:-)

Engem az Egervári utódnál - akinek a személye majdnem mellekes - jobban érdekelne, hogy milyen lehetősége volt a kapitánynak összeszoktatni ezt a védelmet?

Hány napig, hétig edzettek együtt?

Volt egyáltalán edzőtábor?

Ilyesmiről semmit nem hallottam.

#668336 banyaiz Előzmény: #668333

Pl jó lenne vsz Nyilasi.

Fölösleges idehozni egy külföldit minek? Hiddinket idehoznak ő se tud csodát tenni vsz. Ahhoz először focista is kellene.

Sport klub, nagyon adja…

#668335 Nyeretlen_Keteves

Sport klub, nagyon adja... asszongya a csávó, nem tudta elrúgni a labdát XY... pedig ezek külföldön fociznak, meg Szombathelyen, az meg már majdnem Ausztia :-)

#668334 Sumér harcos Előzmény: #668332

Vági Márton már csak tudja...ÁPV RT volt vezérigazgatója biztosan nagyon kenivágjaafocit...mlszbe befért...

nagyon kiváncsi leszek az egervári utódra....de ettől akár László Csaba,vagy az öreg Kű Lajos is jobb lenne...de ha hazahoznák akár Jancsika Károlyt Las Vegasból,aki csak 1szeres vállogatott volt még az is jobb lenne...

de egyébként éppen a Jancsika korosztályból az 50-es évek közepi születésűekből még annyi legenda kószál élve....vkit nem igaz nem találnak,aki ért is a focihoz....

#668333 Turkoglu Előzmény: #668331

Lézer most elfoglalt az eu-s pénzeket kell szétosztania a haverok között, de a szíjjártó szargyártó lehet elvállalná neki még tapasztalata is van mert csereként kegyeletből becserélik néha a dunakeszi futsál csapatba

#668332 Sumér harcos Előzmény: #668326

Vági Márton így folytatta: „Egervári Sándor több mint harminc meccsen kiválóan végezte a dolgát, de az utóbbi találkozók azt mutatták, hogy nem tudta teljesíteni, amit elvártak tőle. A kapitány úrral egyetértek abban, amit a bukaresti meccs után mondott, voltak biztató jelek az elmúlt években, ezért meg kell őrizni a mértéket, és úgy kell haladni tovább. Nyolcvan százalékban a játékosokon múlik, mi lesz az eredmény, és csak húszban a kapitányon. Bukarestben és most együtt nem tudták elérni azt az eredményt, amely oda vezet, hogy a második helyen végezzünk. Azt mutatta ez a két meccs, hogy a jelenlegi kapitány ezzel a kerettel nem tudta realizálni, amit előtte felépített.”

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-egervari-sandor-lemondott-elfogadtak-a-lemondasat-2287021

#668331 banyaiz Előzmény: #668329

Semmi értelme nem lenne vsz egy "sztáredzőt" idehozni. Ilyen Mattheus Sousa és hasonló sokadvonalbeli de jó drágákat főleg nem.

Egyszerűen mert ilyen alapanyagból mit rakjon össze? Kell vmi olcsó de viszonylag normális ember aki el tud számolni 11-ig aztán jó lesz edzőnek. Még Lézer is megfelelne, vagy szijjártó úgyis focizik, sokat rontani nem tudna . :)

Aztán ha majd lesznek játékosaink egyszer akkor érdemes a válogatott edzőjére is költeni.

Addig elég lesz az utánpótlásra is.

Cs papa ne húzzon el vsz (bár van egy olyan érzésem, hogy neki inkább nyűg ez az mlsz téma)

#668329 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668324

"Vsz az lenne a legjobb minél olcsóbb lenne, mert nem vagyunk olyan szinten jelenleg érdemes legyen edzőre sokat költeni a válogatottnál. "

Szerintem vállalja el a takarító néni másodállásban... nem lenne roszabb. Csányi és a szotyis meg kézenfogva húzzon el a pics@ba, és gombfocizzanak (a stadion is olcsóbb lenne) kezdem magam felidegesíteni :-)

#668327 walex Előzmény: #668323

Nézzenek oda, ez már kiveri a biztosítékot a forradalmárok között is?