Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#668324 banyaiz Előzmény: #668320

Nagy vezetőnk tanácsára lesz szükség ki legyen az új edző, Cs papa biztos kikéri megtisztelő véleményét.

Viktor köztudott szerénysége nem fogja engedni, hogy saját magát javasolja, pedig lenne rá szándéka. :)

Vsz az lenne a legjobb minél olcsóbb lenne, mert nem vagyunk olyan szinten jelenleg érdemes legyen edzőre sokat költeni a válogatottnál. Pl közmunkában vki ellátná a feladatot.

#668321 Turkoglu Előzmény: #668318

én is ezt az elképzelést támogatnám, csak sajnos mások nem így gondolják...

Lehet aláírás gyűjtést kéne szerveznünk... :-)

Louis van Gaal, a hollan…

#668320 Nyeretlen_Keteves

Louis van Gaal, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya együttérzéséről biztosította Egervári Sándort a mieink 8–1-es veresége után, és a holland szakember sajnálja, hogy kollégájának egy ilyen kudarc után kellett távoznia.

#668318 Razamanaz Előzmény: #668316

Ott legalább jó meccset lát a szurkoló.A focistáknak van annyi eszük hogy felérik ésszel ha nincs foci üres a stadion,és nincs bevétel.Magyarul előbb utóbb nincs fizetés.Ezekkel is azt kéne csinálni.Éljenek abbol amit összefociznak.Jegybevételböl.

#668317 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668310

Ez a csoport nekik kb akkora erőbedobást igényel mintha az utcáról behívtak volna 11 polgárt aztán játszanak velük egy meccset. :)

Isten bizony, miután van Persie bácsit lecserélték, megkérdezte a kispadon a mellette lévő játékostól, hogy ezek focisták :-)

#668316 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668307

A minap olvastam, hogy Barcelonában a stadionnál lévő boltocska éves bevétele 36 millió dollár... egy jó meccsen az átlag jegyár több mint 100 ojró x 99000 az bezony karcolja a 10 millió ojrót.(modjuk nem velük kell magunkat összehasonlítani, mert Messi többet ér ugye, mint az egész Magyar labdarúgás stadionokkal együtt)

#668314 Turkoglu Előzmény: #668313

itt volt a biztos pénzkereset, remélem Egervári Sanyi bá gondolt a nyugdíjra és megtette a hollandokat

#668313 Kissherceg Előzmény: #668311

most láttam mi lett a vége, remek gólok....

Én is áldom,hogy ilyen magyar dákó vagyok, mert elvből nem teszek Mo ellen mixen, pedig tuti volt... Még a 3,5 gól felettit is néztem, de ...

Szóval nice és szevasz Sanyi

#668311 TrendMan Előzmény: #668301

Ha egyszerű átgondolás elég lenne - mint egy rosszalkodó nebulónak a tanóra után - akkor az már 30 év alatt megtörtént volna.

A probléma rendszerszintű.

Önmagában karikatúra, hogy az az MLSZ elnök fogadja most el a szöv. kap. lemondását, aki a román meccs előtt odament a játékosokhoz és azt mondta:

"Egy meccset el lehet bukni, de a büszkeségünket nem?"

Lehet, hogy remek pénzember, de mit keresett akkor ott???

Ki gondoljon át mit???

Várom a javaslatokat???

- Devecseri fiam, gondold át!

- Igenis tanárbácsi, többet nem fejelek a saját kapunkba!

- Nikolics fiam, gondold át!

- Igenis tanárnéni, legközelebb jól veszem át a labdát!

Na, akkor jól van gyerekek, minden mehet tovább.........................................................

#668310 banyaiz Előzmény: #668296

Nagyon megerőltetnék a játékot azért Andorrának is rúgnának bármikor egy 10-est.

Ez a csoport nekik kb akkora erőbedobást igényel mintha az utcáról behívtak volna 11 polgárt aztán játszanak velük egy meccset. :)

Teljesen alkalmatlan arra, hogy lemérjék mennyire ütőképes a csapatuk. Kivéve utsó törökök elleni meccset . Az hasonlítani fog focira vsz. :)

Csányi papának még dolgoznia kell. Sokkal mélyrehatóbb reformok kellenek, le kell menni az alapokhoz. Kérdés van e rá szándéka, nem tudom mennyire motivált az ügyben.

Szegény Gundel, most úgy…

#668308 walex

Szegény Gundel, most úgy járt, mint múltkor Knézy.

Egyszer láttam egy filme…

#668307 Razamanaz

Egyszer láttam egy filmet a Real Madridról.Megkérdezték hogy miböl futja a csapatnak.

1;Bérletek eladása

2;TV-s díjak

3;Jegybevétel

4;Ajándék tárgyak zászlók,mezek,jelvények,stb,stb értékesítéséből.

Állami pénzekről szó sem volt.

#668306 Turkoglu Előzmény: #668300

de szemetek pedig egy andorrai sikerrel megalapozhattad volna a jövődet... szerintem egyébként teljesen mindegy ki a kapitány ezekkel a játékosokkal nem lehet csodát tenni... és ha őszintén végig gondolom én se tudnék jobb csapatot összerakni ebből a gyér választékból ami itthon van... csak az bosszant,hogy ez a kókler oviki meg égeti el az ország pénzét feleslegesen...