Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#668316 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668307

A minap olvastam, hogy Barcelonában a stadionnál lévő boltocska éves bevétele 36 millió dollár... egy jó meccsen az átlag jegyár több mint 100 ojró x 99000 az bezony karcolja a 10 millió ojrót.(modjuk nem velük kell magunkat összehasonlítani, mert Messi többet ér ugye, mint az egész Magyar labdarúgás stadionokkal együtt)

#668314 Turkoglu Előzmény: #668313

itt volt a biztos pénzkereset, remélem Egervári Sanyi bá gondolt a nyugdíjra és megtette a hollandokat

#668313 Kissherceg Előzmény: #668311

most láttam mi lett a vége, remek gólok....

Én is áldom,hogy ilyen magyar dákó vagyok, mert elvből nem teszek Mo ellen mixen, pedig tuti volt... Még a 3,5 gól felettit is néztem, de ...

Szóval nice és szevasz Sanyi

#668311 TrendMan Előzmény: #668301

Ha egyszerű átgondolás elég lenne - mint egy rosszalkodó nebulónak a tanóra után - akkor az már 30 év alatt megtörtént volna.

A probléma rendszerszintű.

Önmagában karikatúra, hogy az az MLSZ elnök fogadja most el a szöv. kap. lemondását, aki a román meccs előtt odament a játékosokhoz és azt mondta:

"Egy meccset el lehet bukni, de a büszkeségünket nem?"

Lehet, hogy remek pénzember, de mit keresett akkor ott???

Ki gondoljon át mit???

Várom a javaslatokat???

- Devecseri fiam, gondold át!

- Igenis tanárbácsi, többet nem fejelek a saját kapunkba!

- Nikolics fiam, gondold át!

- Igenis tanárnéni, legközelebb jól veszem át a labdát!

Na, akkor jól van gyerekek, minden mehet tovább.........................................................

#668310 banyaiz Előzmény: #668296

Nagyon megerőltetnék a játékot azért Andorrának is rúgnának bármikor egy 10-est.

Ez a csoport nekik kb akkora erőbedobást igényel mintha az utcáról behívtak volna 11 polgárt aztán játszanak velük egy meccset. :)

Teljesen alkalmatlan arra, hogy lemérjék mennyire ütőképes a csapatuk. Kivéve utsó törökök elleni meccset . Az hasonlítani fog focira vsz. :)

Csányi papának még dolgoznia kell. Sokkal mélyrehatóbb reformok kellenek, le kell menni az alapokhoz. Kérdés van e rá szándéka, nem tudom mennyire motivált az ügyben.

Szegény Gundel, most úgy…

#668308 walex

Szegény Gundel, most úgy járt, mint múltkor Knézy.

Egyszer láttam egy filme…

#668307 Razamanaz

Egyszer láttam egy filmet a Real Madridról.Megkérdezték hogy miböl futja a csapatnak.

1;Bérletek eladása

2;TV-s díjak

3;Jegybevétel

4;Ajándék tárgyak zászlók,mezek,jelvények,stb,stb értékesítéséből.

Állami pénzekről szó sem volt.

#668306 Turkoglu Előzmény: #668300

de szemetek pedig egy andorrai sikerrel megalapozhattad volna a jövődet... szerintem egyébként teljesen mindegy ki a kapitány ezekkel a játékosokkal nem lehet csodát tenni... és ha őszintén végig gondolom én se tudnék jobb csapatot összerakni ebből a gyér választékból ami itthon van... csak az bosszant,hogy ez a kókler oviki meg égeti el az ország pénzét feleslegesen...

Csányi Sándornak ma ross…

#668302 kosami

Csányi Sándornak ma rossz napja volt.

Délelőtt kivégezték abankját, este meg az agyon ajnározott válogatott csapatot....

#668301 Sigorszky Előzmény: #668288

Akkor szerinted minden jól van így, a magyar foci jobban teljesít, fogadjuk ezt el kétharmados törvénnyel, s jónapot?

Ha valaki nem próbál meg optimista gondolatokat és elvárásokat megfogalmazni ebben az országban, akkor jobban teszi, ha azonnal és habozás nélkül befekszik a koporsójába és magára húzza a fedelet.

Egervári Sándor lemondot…

#668299 kosami

Egervári Sándor lemondott amagyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról atörténelmi 8–1-es hollandiai vereséget követően. Csányi Sándor, aMagyar Labdarúgó-szövetség elnöke elfogadta a szakember lemondását.

Állítja aNemzeti Sport!

#668297 Turkoglu Előzmény: #668289

Szegény Sanyi bácsi az nem tehet semmiről, szerintem neki felcsut géniusza előírja,hogy mennyi lóvét kell betolni, meg, hogy legalább a hazai szar meccseken üljön kinn mintha érdekelné ez az egész borzalom

#668296 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668291

15 talán nem lett volna, de 12 benne volt simán....(persze tényleg nem hajtottak) Andorra ellen már én készítem fel a csapatot....

Erre nincs mentség, az andorrai péknek, meg zöldségesnek csak kettőt tudtak rúgni!