Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Csányi Sándornak ma ross…

#668302 kosami

Csányi Sándornak ma rossz napja volt.

Délelőtt kivégezték abankját, este meg az agyon ajnározott válogatott csapatot....

Re: nincs cím

#668301 Sigorszky Előzmény: #668288

Akkor szerinted minden jól van így, a magyar foci jobban teljesít, fogadjuk ezt el kétharmados törvénnyel, s jónapot?

Ha valaki nem próbál meg optimista gondolatokat és elvárásokat megfogalmazni ebben az országban, akkor jobban teszi, ha azonnal és habozás nélkül befekszik a koporsójába és magára húzza a fedelet.

Egervári Sándor lemondot…

#668299 kosami

Egervári Sándor lemondott amagyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról atörténelmi 8–1-es hollandiai vereséget követően. Csányi Sándor, aMagyar Labdarúgó-szövetség elnöke elfogadta a szakember lemondását.

Állítja aNemzeti Sport!

#668297 Turkoglu Előzmény: #668289

Szegény Sanyi bácsi az nem tehet semmiről, szerintem neki felcsut géniusza előírja,hogy mennyi lóvét kell betolni, meg, hogy legalább a hazai szar meccseken üljön kinn mintha érdekelné ez az egész borzalom

#668296 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668291

15 talán nem lett volna, de 12 benne volt simán....(persze tényleg nem hajtottak) Andorra ellen már én készítem fel a csapatot....

Erre nincs mentség, az andorrai péknek, meg zöldségesnek csak kettőt tudtak rúgni!

#668294 Razamanaz Előzmény: #668279

Azok is meggondolják mikor mennek legközelebb "válogatott" meccsre.

Főni is biztos bealudt.Tehetne fel elemzést. :-)

#668293 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668287

"Szegény Devecseri, biztos elhatározta, hogy bármi is lesz, ő gólt szerez Amszterdamban. Így gyorsan ő lett az új Guzmics – kár, hogy a régi is ott van még a védelemben."

Szombathelyi különítmény..., most kapnak új stadiont, közben lemondott Sanyi bá...

#668291 banyaiz Előzmény: #668278

Nem múlt azon semmi vsz. Az első 15 percben volt kb 5 ziccere a hollandoknak. ha rendesen hajtanak 15 góllal kikapunk. Kb ennyi is a különbség a két csapat között. Megkönyörültek rajtunk.

#668289 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668276

:-)) Ezek most két adag tésztát zabáltak a meccs elött, kedvem lenne megrugdalni az összeset! Sanyi bácsi homlokára meg f@szt tetoválnék.

#668288 TrendMan Előzmény: #668269

Ezeket a megjegyzéseket nem értem.

Ki gondoljon át mit?

A játékosoknak adva vannak a hazai, belterjes feltételek, jól megélnek, idahaza igy is sztárok, ők nem fognak átgondolni semmit, a tőlük telhető maximumot nyújtották.

Ha itt bármilyen átgondolással változtatni lehetne, az menedzsment szintű átgondolás lehetne, legfelső menedzsment, ott viszont megélhetési labdarúgó szakemberek ülnek, akik a politikai elittől függenek.

Ki gondoljon át mit?

Index tudósításban ez vo…

#668287 walex

Index tudósításban ez volt:

"Szegény Devecseri, biztos elhatározta, hogy bármi is lesz, ő gólt szerez Amszterdamban. Így gyorsan ő lett az új Guzmics – kár, hogy a régi is ott van még a védelemben."

:)

#668282 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668261

Nem mondod??? :-)) Nekem ez lesz az első. A végén még találkozhatnék a "legendával... " csak nem tudom hogy néz ki. Lehetséges, hogy kimegyek Andorra ellen, csak az a baj, hogy a Puskásban nem tudok olyan közel lenni, hogy dzsuzsi bácsi rendesen hallja az anyázásomat...vagy igen?