23.45 sport klub, nézzétek! Jó lesz!
23.45 sport klub, nézzétek! Jó lesz!
Csányi Sándornak ma rossz napja volt.
Délelőtt kivégezték abankját, este meg az agyon ajnározott válogatott csapatot....
Akkor szerinted minden jól van így, a magyar foci jobban teljesít, fogadjuk ezt el kétharmados törvénnyel, s jónapot?
Ha valaki nem próbál meg optimista gondolatokat és elvárásokat megfogalmazni ebben az országban, akkor jobban teszi, ha azonnal és habozás nélkül befekszik a koporsójába és magára húzza a fedelet.
Az MLSZ elnök lemondását is kérném... Csábi ül Andorra ellen a kispadon... nem engem választottak.
Egervári Sándor lemondott amagyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról atörténelmi 8–1-es hollandiai vereséget követően. Csányi Sándor, aMagyar Labdarúgó-szövetség elnöke elfogadta a szakember lemondását.
Állítja aNemzeti Sport!
Szegény Sanyi bácsi az nem tehet semmiről, szerintem neki felcsut géniusza előírja,hogy mennyi lóvét kell betolni, meg, hogy legalább a hazai szar meccseken üljön kinn mintha érdekelné ez az egész borzalom
15 talán nem lett volna, de 12 benne volt simán....(persze tényleg nem hajtottak) Andorra ellen már én készítem fel a csapatot....
Erre nincs mentség, az andorrai péknek, meg zöldségesnek csak kettőt tudtak rúgni!
Devecseri- Guzmics tengely, a bivalyerős Haladásból:-(
Azok is meggondolják mikor mennek legközelebb "válogatott" meccsre.
Főni is biztos bealudt.Tehetne fel elemzést. :-)
"Szegény Devecseri, biztos elhatározta, hogy bármi is lesz, ő gólt szerez Amszterdamban. Így gyorsan ő lett az új Guzmics – kár, hogy a régi is ott van még a védelemben."
Szombathelyi különítmény..., most kapnak új stadiont, közben lemondott Sanyi bá...
Szép fejes, csak nem a megfelelő kapuba!
http://indavideo.hu/video/Devecseri_ongol_Netherlands_6-1_Hungary
Nem múlt azon semmi vsz. Az első 15 percben volt kb 5 ziccere a hollandoknak. ha rendesen hajtanak 15 góllal kikapunk. Kb ennyi is a különbség a két csapat között. Megkönyörültek rajtunk.
:-)) Ezek most két adag tésztát zabáltak a meccs elött, kedvem lenne megrugdalni az összeset! Sanyi bácsi homlokára meg f@szt tetoválnék.
Ezeket a megjegyzéseket nem értem.
Ki gondoljon át mit?
A játékosoknak adva vannak a hazai, belterjes feltételek, jól megélnek, idahaza igy is sztárok, ők nem fognak átgondolni semmit, a tőlük telhető maximumot nyújtották.
Ha itt bármilyen átgondolással változtatni lehetne, az menedzsment szintű átgondolás lehetne, legfelső menedzsment, ott viszont megélhetési labdarúgó szakemberek ülnek, akik a politikai elittől függenek.
Ki gondoljon át mit?
Index tudósításban ez volt:
"Szegény Devecseri, biztos elhatározta, hogy bármi is lesz, ő gólt szerez Amszterdamban. Így gyorsan ő lett az új Guzmics – kár, hogy a régi is ott van még a védelemben."
:)
Ma nem volt nagy napja, de szerintem ő a legstabilabb pont ebben a birkanyájba...
Volt abban akkora kifli hogy olyat rajzolni nemlehet.Védhetetlen volt-szerintem
Nem mondod??? :-)) Nekem ez lesz az első. A végén még találkozhatnék a "legendával... " csak nem tudom hogy néz ki. Lehetséges, hogy kimegyek Andorra ellen, csak az a baj, hogy a Puskásban nem tudok olyan közel lenni, hogy dzsuzsi bácsi rendesen hallja az anyázásomat...vagy igen?