Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#668294 Razamanaz Előzmény: #668279

Azok is meggondolják mikor mennek legközelebb "válogatott" meccsre.

Főni is biztos bealudt.Tehetne fel elemzést. :-)

#668293 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668287

"Szegény Devecseri, biztos elhatározta, hogy bármi is lesz, ő gólt szerez Amszterdamban. Így gyorsan ő lett az új Guzmics – kár, hogy a régi is ott van még a védelemben."

Szombathelyi különítmény..., most kapnak új stadiont, közben lemondott Sanyi bá...

#668291 banyaiz Előzmény: #668278

Nem múlt azon semmi vsz. Az első 15 percben volt kb 5 ziccere a hollandoknak. ha rendesen hajtanak 15 góllal kikapunk. Kb ennyi is a különbség a két csapat között. Megkönyörültek rajtunk.

#668289 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668276

:-)) Ezek most két adag tésztát zabáltak a meccs elött, kedvem lenne megrugdalni az összeset! Sanyi bácsi homlokára meg f@szt tetoválnék.

#668288 TrendMan Előzmény: #668269

Ezeket a megjegyzéseket nem értem.

Ki gondoljon át mit?

A játékosoknak adva vannak a hazai, belterjes feltételek, jól megélnek, idahaza igy is sztárok, ők nem fognak átgondolni semmit, a tőlük telhető maximumot nyújtották.

Ha itt bármilyen átgondolással változtatni lehetne, az menedzsment szintű átgondolás lehetne, legfelső menedzsment, ott viszont megélhetési labdarúgó szakemberek ülnek, akik a politikai elittől függenek.

Ki gondoljon át mit?

Index tudósításban ez vo…

#668287 walex

Index tudósításban ez volt:

"Szegény Devecseri, biztos elhatározta, hogy bármi is lesz, ő gólt szerez Amszterdamban. Így gyorsan ő lett az új Guzmics – kár, hogy a régi is ott van még a védelemben."

:)

#668282 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668261

Nem mondod??? :-)) Nekem ez lesz az első. A végén még találkozhatnék a "legendával... " csak nem tudom hogy néz ki. Lehetséges, hogy kimegyek Andorra ellen, csak az a baj, hogy a Puskásban nem tudok olyan közel lenni, hogy dzsuzsi bácsi rendesen hallja az anyázásomat...vagy igen?

#668281 Csusza Előzmény: #668278

Azt még nem láttam. Valahogy éreztem, hogy nyugodtan ráérek később is elkezdeni nézni...

#668278 Zotya32 Előzmény: #668272

Kapusunk sincs. Bogdán az első gólnál mire várt? Harmatgyenge, íves fejes volt, szinte a kezei közt ment be a labda.

#668277 Razamanaz Előzmény: #668268

Még baj is volt hogy kevés jegyet rendeltek a Magyaroknak fenntartott helyre.Ültek a Hollandokhoz.

Magyar Kétfarkú Kutya Pá…

#668276 walex

Magyar Kétfarkú Kutya Párt:

"A kormány rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Hollandia elleni vereségért egyértelműen az elmúlt nyolc gól a hibás."

:DDD

A magyar válogatott jobb…

#668275 walex

A magyar válogatott jobban teljesít! :D

#668274 Turkoglu Előzmény: #668268

Amúgy meg úgy kell felfogni,hogy egy bemutató meccs volt sok góllal, sikerült kihozni a legjobbat a hollandokból

Igazi showmenek vannak a csapatunkba szépen aládolgoztak a sztároknak...