Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#668281 Csusza Előzmény: #668278

Azt még nem láttam. Valahogy éreztem, hogy nyugodtan ráérek később is elkezdeni nézni...

#668278 Zotya32 Előzmény: #668272

Kapusunk sincs. Bogdán az első gólnál mire várt? Harmatgyenge, íves fejes volt, szinte a kezei közt ment be a labda.

#668277 Razamanaz Előzmény: #668268

Még baj is volt hogy kevés jegyet rendeltek a Magyaroknak fenntartott helyre.Ültek a Hollandokhoz.

Magyar Kétfarkú Kutya Pá…

#668276 walex

Magyar Kétfarkú Kutya Párt:

"A kormány rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Hollandia elleni vereségért egyértelműen az elmúlt nyolc gól a hibás."

:DDD

A magyar válogatott jobb…

#668275 walex

A magyar válogatott jobban teljesít! :D

#668274 Turkoglu Előzmény: #668268

Amúgy meg úgy kell felfogni,hogy egy bemutató meccs volt sok góllal, sikerült kihozni a legjobbat a hollandokból

Igazi showmenek vannak a csapatunkba szépen aládolgoztak a sztároknak...

Anno volt egy nagyon jó …

#668273 Razamanaz

Anno volt egy nagyon jó vidéki cspat.Volt ott egy játékos akinek a plpályával szemben volt a háza.Mikor visszavonult felajánlották neki hogy kap bérletet csak úgy,hogy ingyen tudja nézni a meccseket.Megköszönte,azt mondta hogy ameddig jó meccseket fog látni addig fizetni fog Ez volt Láza János.

#668272 Csusza Előzmény: #668269

"Buta fejekbe is tán kerülhetett némi tiszta víz..."

Ezt te sem hiszed. Amúgy tényleg jó meccs volt! Ha holland lennék, végigröhögtem volna. Bár avége felé már így is azt tettem.

#668271 banyaiz Előzmény: #668262

Pont ezen gondolkodtam, ha Bonyhád nb3-as csapatát neveztük volna, így ők is játszottak volna.

Ez egy szégyen volt, ég az arcom. A hollandok félgőzzel fociztak.

Arra sem volt alkalmas nekik ez a meccs, hogy lemérjék mennyire erős a csapatuk. Sőt ez a csoport sem volt rá alkalmas.

A törökök elleni utolsó meccsükre kíváncsi vagyok az jó derbi lesz vsz mert törökök összeszedték magukat, és még lehetnek 2. helyen .

A románok kb a mi szintünkön vannak, észt , andorra is komolytalan . Egy harmat gyenge csoport. Pedig ez a holland csapat szerintem a vb-n nem lesz a legjobbak között, talán legjobb 8-ig elmennek de az sem biztos. Nem is volt tesztelve a védelmük, vagy a középpályájuk.

Nem tudom mikor nézek magyar meccset legközelebb.

Mondjuk ezt párszor már mondtam az elmúlt x évben. :)

#668270 Csusza Előzmény: #668264

Majd meghallgathatjuk, hogy "igen, le kell ülnie a szakvezetésnek, és értékelnie kell ezt a mérkőzést, hogy vajon mindenki mindent elkövetett-e a jó eredményért".

Aztán egy-két valaki kicsinálnak, többiek maradnak a helyükön, és minden marad ennyiben.

Másik verzió szerint még több pénzt gyömöszölnek az "él"fociba.

Ha rajtam múlna, megszüntetném Magyarországon a profi focit, és a megspórolt pénzt gyereksportoltatásra költeném.

Vagy igyuk el, akkor is hasznosabban költöttük el...

A minimum az volna hogy …

#668267 Razamanaz

A minimum az volna hogy a szurkolóknak a szövetség megtérítené a jegy árát,és az útiköltséget.

Nem ez a meccs a kinos e…

#668266 TrendMan

Nem ez a meccs a kinos elsősorban, hanem a román.

Ott estek szét annyira, hogy máig nem tudtak felépülni belőle.

Annak a buktának - és az ott nyújtott nulla játéknak - az egyenes következménye az, ami ma történt.

Bogdánt nagyon sajnálom, ő volt eddig a hátsó alakzat legstabilabb pontja.

#668264 walex Előzmény: #668262

Ennyi, minden szavaddal egyetértek.

Azt hiszem, holnap minden idők legnagyobb mosakodása lesz a csapat részéről.

#668263 Turkoglu Előzmény: #668258

Mekkora öngólt fejeltünk már... óriási a csapat... azt tudtuk,hogy messze vagyunk az európai elittől, de most ,hogy egyre több a stadionunk, meg egy kalap pénzt kapnak a hazai posványba is... mintha megkétszereződött volna a lemaradásunk

szavak nincsenek....erre…

#668262 Sumér harcos

szavak nincsenek....erre..

a k anyját az egész mezeiegerváriésvállogatottxaroknak...

kész

andorra ellen ezekből senkit,válogassanak a megyei ligából,ilyet onnan is találnak...

ennyi..