Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

8.1 verzió beértük a Win…

#668256 Nyeretlen_Keteves

8.1 verzió beértük a Winfost....

Egy dolog vigasztal, dec 11.-én megyek a gyerekkel a Camp Nou -ba Barcelona -Celtic, nem lesz nagy meccs, de a szentélybe el kell mennem!

Hírcsárda: "Már nincs s…

#668250 walex

Hírcsárda:

"Már nincs sok a holland-magyarig, ezt onnan tudjuk, hogy az öltözőben Németh Krisztián már megkezdte a zselézést."

:DD

Re: nincs cím

#668249 walex Előzmény: #668246

Pedig ma még beszéltük is melóhelyen, hogy meg kéne lépni, mert tuti nyerő, csak lemaradtam róla. :-/

Egy kis retro. Remélem, …

#668248 walex

Egy kis retro. Remélem, lesz egy új verzió a 6:1-re is.

#668246 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668244

Én tettem volna rá, de nem fogadok Magyar csapat ellen(mert egy barom vagyok), egyébként kedden vagy szerdán 1.4 volt a holland győzelemre... a Magyar tippizé oldalon( 40% tiszta nyerő lett volna)

#668244 walex Előzmény: #668242

Szép volt fiúk! De kár, hogy nem volt időm fogadni a buktára, szerintem jó odds mellett lehetett volna. Volt, aki megtette? Mekkora odds volt a buktára?

Nagy szükség lesz tényleg erre a rohadt sok drága stadionra ezeknek a túlfizetett falábúaknak.

6:1, fejes öngól. Mennyi…

#668242 Csusza

6:1, fejes öngól. Mennyit keres egy magyar focista?

Devecseri!!!!!!!!!!!!!!!…

#668241 Nyeretlen_Keteves

Devecseri!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az év gólja! Milyen szeme van a mi mesterünknek a tehetségekhez!!

Mint a grundon :-) bár o…

#668240 Nyeretlen_Keteves

Mint a grundon :-) bár ott jobb játékosok voltak ezeknél... 10-ig meg ne álljunk!

#668239 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668236

Az utolsó két gólt nem láttam...kutyát sétáltattam :-) de a fiam elmesélte a történéseket... 4:0, de lehetne 8 is egy félidő alatt... andorrának a két meccsen összesen 5 gólt lőttek ezek a hollandok, mi 8-nál tartunk... A lényeg az, hogy a fejlődés tagadhatatlan :-) Ez a "csapat" sz@rabb mint 4 éve! Stadionokat minden faluba!!!! (de azonnal) Ezek annyira sz@rok, hogy már szégyelni sem érdemes őket! A "mesterünk" is zseniális!