Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Hírcsárda: "Már nincs s…

#668250 walex

Hírcsárda:

"Már nincs sok a holland-magyarig, ezt onnan tudjuk, hogy az öltözőben Németh Krisztián már megkezdte a zselézést."

:DD

Re: nincs cím

#668249 walex Előzmény: #668246

Pedig ma még beszéltük is melóhelyen, hogy meg kéne lépni, mert tuti nyerő, csak lemaradtam róla. :-/

Egy kis retro. Remélem, …

#668248 walex

Egy kis retro. Remélem, lesz egy új verzió a 6:1-re is.

#668246 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668244

Én tettem volna rá, de nem fogadok Magyar csapat ellen(mert egy barom vagyok), egyébként kedden vagy szerdán 1.4 volt a holland győzelemre... a Magyar tippizé oldalon( 40% tiszta nyerő lett volna)

#668244 walex Előzmény: #668242

Szép volt fiúk! De kár, hogy nem volt időm fogadni a buktára, szerintem jó odds mellett lehetett volna. Volt, aki megtette? Mekkora odds volt a buktára?

Nagy szükség lesz tényleg erre a rohadt sok drága stadionra ezeknek a túlfizetett falábúaknak.

6:1, fejes öngól. Mennyi…

#668242 Csusza

6:1, fejes öngól. Mennyit keres egy magyar focista?

Devecseri!!!!!!!!!!!!!!!…

#668241 Nyeretlen_Keteves

Devecseri!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az év gólja! Milyen szeme van a mi mesterünknek a tehetségekhez!!

Mint a grundon :-) bár o…

#668240 Nyeretlen_Keteves

Mint a grundon :-) bár ott jobb játékosok voltak ezeknél... 10-ig meg ne álljunk!

#668239 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #668236

Az utolsó két gólt nem láttam...kutyát sétáltattam :-) de a fiam elmesélte a történéseket... 4:0, de lehetne 8 is egy félidő alatt... andorrának a két meccsen összesen 5 gólt lőttek ezek a hollandok, mi 8-nál tartunk... A lényeg az, hogy a fejlődés tagadhatatlan :-) Ez a "csapat" sz@rabb mint 4 éve! Stadionokat minden faluba!!!! (de azonnal) Ezek annyira sz@rok, hogy már szégyelni sem érdemes őket! A "mesterünk" is zseniális!

#668236 Hathor Előzmény: #668235

sajnos csak kicsapkodjak a labdat a magyarok, ha egyaltalan labukhoz er. Nimcs egy tamadasunk sem

maris 3-0

Jók vagyunk....beadásokn…

#668235 Nyeretlen_Keteves

Jók vagyunk....beadásoknál különösen király a csapat!!! 5 minimum benne van a csapatban!

#668228 Kiss Zoltán Előzmény: #668107

Ááá........megette a fene,megjött a nagyobbik fiam és azt mondta,hogy ő a holland-magyar meccset nézi,így én hiába a svéd-osztrákot,ha majd ők a magyar góloknál nagyokat üvöltöznek!!:)

#668152 Racional Előzmény: #668143

Ha sajnálod az idődet, nézd meg ezt, 3 percben, egy az egyben ezt fogod látni este.

Hollandia-Románia 4-1

"a legtehetségesebb akadémistákból összerakott fiatal csapat, hát akkor baj van, vagy a képzéssel...,"

Ha nálunk valahol a foci edzőt kicserélnék néhány hónapra egy kosárlabda edzőre, ugrás szerű javulás következne be, ott ilyen NINCS!

Csak egy példát mondok, de ez általános miden foci mérkőzést vesztő csapatra a világon, ilyet kosárlabdában még sohasem láttál:

kb. 5 mp (ez az 5 mp-es szabály) üresjárat, nézelődés, pihegés a pályán, miután kiment a labda játékon kívülre, amikor újra játékba kerül a labda, akkor kezdenek a játékosok figyelni és helyezkedni, csak hát addigra kaptak egy gólt. (1-0)

Nézd meg a román - holland mérkőzést, ott a 9. percben Lens 18 ról fejel egy gólt, amit a kapustól kapott, miközben a védő előtte ÁLL vagy 4 méterre és úgy tesz, mintha a lelátón ülne, nézi a szöglet beadást, még szerencse, hogy közben nem mejszol egy hamburgert...

http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/hollandia-konnyeden-vette-be-bukarestet-is-2183125

A második gól?

A fizika törvénye: aki már mozgásban, lendületben van, gyorsabb lesz annál, aki egy helyben ÁLL és csak most próbál elindulni

szabadrúgás beívelése az 5-ösre, 3 román védő ÁLL, miközben 4 holland 2 lépésre mögülük beszalad az ötösre és persze megelőzik az egy helyben álló románokat, csak bele kell érni a labdába, hogy gól legyen (2-0)

Marica egyedül úgy rúg gólt, ahogy Böde rúgott legutóbb (2-1)

A harmadik gól:

A védő nem a labdát, hanem a játékost támadja, tipikus hibás technikai védelmi hiba: 11-es (3-1)a magyar védők is így védekeznek, vagy még így se

A negyedik gól:

románok feladták, már nem is védekeznek (4-1)

#668143 banyaiz Előzmény: #668042

Látom én is, hogy a Puskás akadémia csapatába mindenféle "sztár" focistát kell igazolni, hogy ki ne essen.

Ez kínos, mert ha ez az nb1 egy spanyol, vagy olasz, vagy angol bajnokság lenne azt mondom rendben, de ehhez a sörmeccs jellegű bal****kodáshoz kevés a legtehetségesebb akadémistákból összerakott fiatal csapat, hát akkor baj van, vagy a képzéssel, vagy a válogatással vagy mindkettővel.