Felfele kitörésnél, feltétlenül szóljatok (mint ahogyan azt korábban már jeleztem), és lehetőleg előre a kérhetném :-), mert ebben a nagy rohanásban biztosan nem fogom észrevenni....
Felfele kitörésnél, feltétlenül szóljatok (mint ahogyan azt korábban már jeleztem), és lehetőleg előre a kérhetném :-), mert ebben a nagy rohanásban biztosan nem fogom észrevenni....
Nálam most semleges zónában volázik... Épp a kellő mennyiséggel fel vagyok tankolva belőle, oszt a bekerem továbbra sem rossz. Felfelé kitörésnél akár még el is csábulhatok pakkot növelni :) Lefelé kitörésnél meg kosárkák by default bekészítve. )
szomszédban zajlik az élet
Ma elég szép forgalma van. Még akármi is lehet.. tudatosítani kellene a polgársággal, hogy inkább ezt vegyék oszt ne az állampappert.
A cseh felvásárlási hír ekkora intraday "gigaralli"-ba torkollott... :) no nem baj, bekerem ismét lejjebb került ma 42 fillérrel... :D
remek kezdés után furcsa folytatás. Mi ez a száguldás?
Persze ehhez előbb 100 Ft alá kell még esnie... :))
"...Az ajánlati ár - a törvénynek megfelelően - az ajánlattevő által az ajánlatot megelőző 180 napban vásárolt Rába-részvények legmagasabb ára, a papírok ajánlat előtti legutolsó, 621 záróáránál pedig 30 százalékkal magasabb."
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/11/10/zold_utat_kapott_a_raba-allamositas/
Innen jött a 100Ft... :)))
Potenciális vevő: MNV ZRt.?? :)))
re: Rába visszaállamosítás 2011. okt-novemberben... árfolyam előtte/utána:
Jó lesz ez :D
Érdekes ez, elképzelhető hogy ilyen értékeltség mellett felvásárlási célponttá váljon (akár az anyacég által)? Bár ez inkább csak akkor lenne opció a idehaza kicsit visszafogottabb lenne a szabályozói, törvényalkotói magatartás, egyébként a kutyának nem fog ez a cég kelleni.
Oszt 200-nál elemezgetjük, hogy tulajdonképpen 160-ig még eshet.... :-) Nincs gáááááz!
A legutóbbi adatok szerint....
Külföldi intézmény 18.79%
Államháztatás 3.09%
Belföldi intézmény 4.45%
Belföldi magánszemély 8.94%
ezek a lényegesek....
Én is ezen filózgatom már egy jó ideje, hogy mtelt mennyire érintené. Véleményem szerint DT-n kívül a cég papírjainak legalább 15-20 százaléka külföldi kézben van....
Pluszban viszont senki
Ha ez a helyzet akkor mi hova kerülünk? Kinti emelkedésben sem nagyon tudunk itthon emelkedni, ha kint zakó lesz abba jobb bele sem gondolni :)
Dtelekom +1.38%.
Lehet, hogy egy küszöbönálló óriási DAX-zakó miatt cibálják ennyire felfelé?? Rövidesen kiderül.
200-nál már tényleg xarul fog festeni a 250-es beker... :)
A bekered csak pillanatnyilag nem rossz :-)
Nem rossz a bekerem, bár ma még reméltem, hogy 286-ig lenéz... reménykedek is egy csúnya hetes záróban. Kosárkáim nyitva. :)
célárat elérte, majd alacsony forgalommal korrigál. Egyelőre túl szép...