Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#668076 Ricsi Előzmény: #668065

Gondolom, nem akarnak rést hagyni, majd lesz ez még így sem :)

Emellett semmi nem változott, eltolták az időpontot, marad a bizonytalanság, így szerintem ez az emelkedés is szép volt (főleg nekem:))

#668073 Ricsi Előzmény: #668034

Annyira azért nem, de '88 óta vagyok programozó, és írtam már ennél bonyolultabb dolgokat is :)

Csak az zavar, nem tudok szép programokat írni, mert egy csomó "C"-ben használatos dolgot nem ismer az MQ4, így kicsit slendriánabb a program. A fiam szerint azért, hogy a brókereket ne zavarják össze :D

Sokkal erősebb kezdésre …

#668065 Fornit

Sokkal erősebb kezdésre számítottam, nem +30 pontos nyitásra.

#668013 Ricsi Előzmény: #668011

Sokáig nem tudtam róla semmit, aztán vettem egy robotot, átnéztem, és rájöttem, megközelítőleg C nyelven van, kicsit lebutítva. Ahhoz meg értek, így írom a robotjaimat, már van néhány, amit hiányoltam az MT4-ből.

Csak hogy mondjak egy példát, függő megbízást csúszóra rakni.

#668012 Ricsi Előzmény: #668011

Nem, a teljes kereskedésemet leprogramoztam, nincs is mit tennem, a robot mindent elvégez helyettem. Így azt csinálok, amit akarok, nem kell itt ülnöm, és kötögetek mégis.

#668011 Fornit Előzmény: #668010

Ricsi sztem manuálisan előre beállított csúszó / követő stb vételeket / eladásokat értett alatta.

#667999 Ricsi Előzmény: #667989

Én sem voltam itt, de a robot teszi a dolgát, 34-en longba keveredtem, már több mint a 2/3-a zárva, innen már baj nem érhet :)

#667989 Csilla76 Előzmény: #667985

de a longot zártam nyerőbe, viszont napközben nem volt időm ránézni. igaz, hogy kedvem sem volt nagyon, mert annyira fáradt voltam. de nem gondoltam, hogy ekkora emelkedés lesz. majd legközelebb.:-)

#667983 Csilla76 Előzmény: #667981

én sem voltam, reggel gyorsan lezártam mindent, aztán hagytam az egészet a fenébe, pihentem. de látom nem vagyok egyedül.

#667981 big-ebuy Előzmény: #667977

én nemvoltam itt,ez a szar ha nem vagyok itt ide értem a végére:( reggel fogtam kicsit

#667979 Fornit Előzmény: #667975

Én szinte mindig kimaradok a nagy menetekből. Ha meg nem akkor a vissza irányból sem.

#667977 Csilla76 Előzmény: #667975

igazából nem baj, és ennek is örülök. ilyenkor szoktam hülyeséget csinálni. inkább örülök a realizált nyereségnek.

(de tartottam magam az elképzelésemnek. olyan jó napom van, nem tudom minek örüljek a legjobban:-DDD)

de rájöttem, hogy nem tudom kezelni ezeket a nagy mozgásokat..idegbeteg leszek tőlük, beparázok. bocsi, hogy fárasztom a közönséget ezzel. csak leírtam magamnak.