egyfolytában nem, de konzekvensen...
ezt már én is több helyen leírta, igen ellenszeves KM...aztán lehurrogtak, hogy a fityesz így, meg a fityesz úgy....
Csányi azt mondta " kocsi Máté fogja be a száját hazudtak eleget a fidesz szóvivőjeként"..ezt a foci kapcsán mondta de a kapcsolat nem a legjobb ezek szerint..
Mellesleg én sem gondolom a 8:1-et véletlennek..hiszen stadionberuházások..Orbánnak foci az szívügy..elég komoly politikai lejártásra ad lehetőséget.
Erre idővel lesz szemem, ha lesz? Hogyan?
A blue bábuk mozgatását, hogyan vehetem észre, nehogy lépre menjek?
Könyvet erről?
Néhány a bennem megjelenő kérdőjelekből. :-) vagyis (
Ma mintha lenne egy kis javulás forgalomban. Jó lenne legalább 350 fölött zárni.
Tudom, hogy úgy működik elég szomorú.
szerény kötés...
Nem vagyok, hanem így működik a rendszer sajnos
Hogy te milyen rosszindulatú és előítéletes vagy...
Pakkot még tartom, nem volt szívem eldobni, inkább raktam alá egy szűk stoppot.
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/3030
haveroknak?
Jó, csak ne beszélj róla senkinek, ez belsős infó, legyünk óvatosak!
:-)
On:
Ezzel a forgalommal nem tudom, hogy fog tovább menni, péntek is van, 350 elvileg erős ellenállás, tehát gondolkozom egy következő eladáson.
Be is állítom még most a vételt, hogy jusson, ha már kiszivárgott! :-)
Persze, aztán úgy járjak, hogy nem jutok sorra mint a 355-ös telekomnál decemberben. 77 és kész, nem kaszinózok :))
Na, látom van más hozzáértő is itt. Bár én nem hagynék a piacban 4 pontot, rakhatod nyugodtan 76-ra. Hisz ez tuti infó!
:-)
Kész szerencse, mert aznap pont 3980-on tervezem lezárni a shortom, és fordítani :))
November 4-én 14 óra 20 perckor le fog szúrni 3976-ig.
;-)
Kösz az ötletet! Azt hiszem el is megyek oda, közel is van, vasárnap rá is érek.
On
150-es bekerű cumó felével beálltam záróba eladni. Persze ha elviszik annyiért...