a forgalom egy vicc
a forgalom egy vicc
akkor ez most Csuszának jó (Grat Csusza!),
rá emlékszem, hogy 150 körül vett, én visszacsorgatáskor eladtam, ki tudta!?.
fene egye ezt a bux mesterkedést, ha ezt is ezért húzzák, ezt sem látom át még.
puffogok :-))
Novemberben msci döntés, richter visszakerül szinte biztos.
Otp dev hiteles ügyben is talán év végéig döntés lesz.
Richtert akartam venni, de az őszi para a világban érdeklődés hiányában elmaradt.
Ellenben a bux esését ezzel kompenzálták. Most már mindegy, bár lehet nem lenne még késő főleg ha a dev hiteles döntés egy fos lesz. Akkor otp esést jó eséllyel Richter meghúzással díjazzák.
Amúgy fundásan egy otp-ben többet látok potenciálisan. Kivéve ha a forradalom szétbarmolja, vagy Ricsi felfedezi a rák ellenszerét, aids ellenszerét, kopaszság ellenszerét vagy hasonló átütő dolgot.
Az a baj ebben az árban érdekesebb a Richter most OTPnél.
Minek OTPt venni, ha ennyiért jobb fundával Ricsi is van és még emelkedik is.
Amit én látok az kb annyi, hogy 200 napos Cs papa parában elesett. Azóta kb egyszer fél órára fölé szenvedte magát. Még az Usa új ATH-k is csak a közelébe tudták vinni.
Ez úgy kb mindent elmond. Várja a piac ezt a dev hiteles döntést. Forgalom 0. Teng leng itt.
Ha minden jól alakulna év végére felnézhetnénk 5 k-ra. De hát ahhoz kellene egy normális dev hiteles döntés, és jó év végi hangulat a világban.
16.55kor a daytrade zárások mit repítettek a papíron :D
4250ig vitte a sok shortos..
nem semmi
Ha már szintek.
Raktam fel egy két hónapja chartot OTPről.
Az egy éves emelkedő trendjét letörte, már akkor amikor mutattam, majd visszatesztelte azt pontosan, onnan kioldalazott abban a sávban, amit mondtál kb. 4100-4550között.
Ez a 4 piros gyertya a bírósági ítélet miatt lett volna? Kicsit erőltetett magyarázat vsz. Inkább azt mondanám, hogy mióta kijött ez a dev hiteles végső megoldás téma Cs papa eladással együtt azóta nem tud a 200 napos fölé menni .
Beállt egy szűkebb 4250-4500, vagy bővebben 4100-4500 közötti mozgásra.
Ezt ebben a pár hónapban ami az állítólag 2 hét múlva döntés, majd novemberig ultimátum stb mókában kb 4-5 alkalommal előadta. Egyik héten le másikon fel.
Külföld nagy elmozdulása , vagy a dev hiteles végső megoldás ebből kimozgatja vmerre majd vsz.
számomra véget is ért a zsíroskenyér rally,
4222-n kiszórtam mindet…
Kecsegtetés van Faragótól OTPben.
Esésben kell venni tárggyal..
Piros gyertyákkal lehet vonzó az OTP
Amikor mindenki adja az OTP-t, már nem érdemes beállni a sorba. Jobb tipp lehet vétellel próbálkozni a legközelebbi támasz szint környékén.
Napok óta gyengén muzsikál az OTP, amire még rátett egy lapáttal, hogy a Pécsi Ítélőtábla tegnap egy devizahitelesnek adott igazat egy perben. Nagy kérdés ilyenkor, hogy vajon beadjuk az OTP-t?
Nincs precedens jog
Nálunk nincs precedens jog, tehát egy egyedi pernyerésből nem feltétlen következik, hogy a bíróságok tömegesen módosítanának a devizahitel szerződéseken – vélekedett Gyurcsik Attila, a Concorde vezető elemzője. Hozzátéve: ebből következően ebből a hírből most nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni az OTP Bank működési kilátásait illetően. Mint mondta, eddig is úgy vélték, hogy a devizahitelesek helyzetén a kamatteher mérséklésével lehetne könnyíteni. A mostani bírósági ítélet fényében ugyanakkor a szabályozási környezet elébe mehetne a tömeges pereskedéseknek.
Az OTP várhatóan a Kúriánál fellebbez az ügyben, a mostani ítélet viszont muníciót szolgáltathat más devizahitelesek perében is, ebből fakadóan továbbra is szövevényes jogi esetekre számítunk – mondta Kuti Ákos, az Equilor vezető elemzője. Szerinte az OTP árfolyamát ez rövid távon nem érinti, a befektetők amúgy is a devizahiteles mentőcsomagra figyelnek, amelyből vagy a bankszövetség valamelyik verziója, vagy novemberben a hazai kabinet elképzelése valósulhat meg.
Most adjuk vagy vegyük?
Az OTP grafikonjára pillantva négy piros gyertyát látunk, vagyis már az ítélet előtt is rendesen szórták a papírt a befektetők. De a ma délelőtt is esést hozott, nagy forgalommal. Ilyenkor mondják, hogy ha már szinte mindenki ugyanazon a peronon toporog, akkor indul másik vágányról a tőzsdevonat. Mielőtt, vigyázatlanul beadnánk a papírt, érdemes a technikai indikátorokat is figyelembe venni.
Ahogy csorog lefelé az OTP kurzusa, egyre inkább a 4100 forintos támasz lesz a mérvadó a kereskedésben – hívta fel a figyelmet Kuti Ákos, mondván, ezen a szinten már megvennék a papírt. Igaz, az RSI (relatív erősség indikátor) 37-es értéke még nem jelez extrém túladottságot, s a mozgó átlagokból számolt MACD indikátor alapján is van még egy kis tér lefelé. Mégis meg lehet próbálkozni a támasz környékén vétellel. A profit célt az árfolyamban a 4300 jelenti, míg a stopot 3990 körül ajánlott elhelyezni.
http://www.tozsdeforum.hu/tozsde/piros-gyertyakkal-lehet-vonzo-az-otp/
:D
154-en óvatos vétel, a 290-en eladottak felét vettem vissza/meg.
Az eladói tételeket csak könyvtakarásnak látom. (Sok egyforma, meg túl kerek tételek egyetlen eladótól.)
hozzácsaptam még annyit lentebb,
erre a hétre ez a megérzésem.
max, +marad befektetésnek mint a nyári pakk volt.