Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#667800 Racional Előzmény: #667784

Például azt sem tudja az edző, hogy védekezni nem a védőknek, hanem a középpályának kell, ha ez a taktika, akkor ennek látszani kéne az egész játékidő alatt, e helyett az látszik, hogy a középpálya hullámokban átjárható, ilyenkor pedig a védelem a támadók technikai taktikai erőnléti fölénye miatt képtelenek blokkolni.

Ezt fogjuk látni pénteken....

#667784 banyaiz Előzmény: #667374

Ez a taktika működhetne. Annyi kellene hozzá, hogy ki tudjunk védekezni egy komoly csapat ellen 90 percet kapott gól nélkül. Úgy, hogy az ellenfélnek alig van érdemi helyzete.

Kb ha erre egyszer elméletileg képesek leszünk akkor érdemes kijutnunk egy világversenyre. Aztán erre már lehetne építeni egy komoly támadójátékot.

Igen messze vagyunk ettől. A középpályánk védelmünk egy átjáróház, még egy közepes csapat ellen is.

#667773 Racional Előzmény: #667745

Például az edző és az egész csapat úgy tudja, hogy az a csapat győz, ahol a csatárok rúgják a legtöbb gólt.

Pedig ez nem így van.

Az a csapat győz, amikor az ellenfél védői és középpályásai a sportiskolában tanult alapvető technikai és taktikai elemeket sem tudják alkalmazni, vagy nem is nagyon akarják. Szerencsétlen kapus pedig bereked az ordítástól: Józsi ne állj már elém, nem látod, hogy ott megint jön valaki!

#667745 Racional Előzmény: #667739

Sem a csapat, sem az edző nincs felkészítve mentálisan nem erre a mérkőzésre, egyikre sem!

Ez érvényes az egész NB1 -re és válogatottra.

Nekem Szalai egyáltalán nem hiányzik, sokkal jobban aggódok a védők és középpályások bambasága miatt, nagyon előzékenyek, némelyik csak akkor ütközik, amikor autót vezet...

Nekem szimpatikus Dzsudz…

#667739 TrendMan

Nekem szimpatikus Dzsudzsák és Koman hozzáállása, úgy tünik ők az egyetlenek, akik stabil emberként sem menekülnek a süllyedő hajóról.

#667681 kosami Előzmény: #667636

Videoton (NB1 első) - Kozármisleny (NBII.utolsó) 1:2

Videoton támadósora Torghelle-Nikolics

Nikolics fogja helyettesíteni Szalait a hollandok ellen

Röhögök,de sajnos ez nem vicc

#667648 Ricsi Előzmény: #667639

Az olaszban a ch = k, mint mondjuk a chievo. Ha bizonytalan vagy, jusson eszedbe :)

#667639 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #667374

"Elég lehetne egy jó catanacchió (igy irják?) - egy sziklaszilárd védelem - és elől találni egy gólt."

catenaccio!!!!

Csodálkozom, hogy bányaiz(dottore) kolléga ezt a "durva" hibát eddig nem javította ki..... pedig ő is nagyon érzékeny az olasz nyelv ellen elkövetett merényletekre :-)

#667405 TrendMan Előzmény: #667401

Romániába menet azt mondták 3 pontért mennek, ehhez képest becsináltak a pelenkába.

Most más módszerrel próbálkoznak.

Egyébként azt olvastam Szalai belázasodott.

#667374 TrendMan Előzmény: #667324

Ennyire azért nem vagyok pesszimista.

Elég lehetne egy jó catanacchió (igy irják?) - egy sziklaszilárd védelem - és elől találni egy gólt.

Valahogy úgy, ahogy az olasz válogatott csinálta a hetvenes- nyolcvanas években.

Na de a mai magyar hátsó alakzat megszégyeniti a védelem szót és mindenki pironkodik.

Egy másik szégyenletes ügy:

http://sportgeza.hu/sport/telisport/2013/10/08/a_megengedettnel_nagyobb_a_sugarzas_a_tokioi_olimpiai_helyszineken/

Mi fog itt történni?

Az egy dolog hogy hatalmas háttérsugárzásban bonyolódik majd az olimpia, de hosszú távon mi oldja meg ezt a válságot?

Évente 360.000 ezer HL hűtúviz, az ötezer év alatt mennyi is?

#667324 banyaiz Előzmény: #667026

Hollandok elleni siker receptje elég egyszerű.

Kellene 11 világ élvonalában lévő játékos, hozzá minden posztra minimum egy minőségi csere.

Aztán ha hozzák a legjobbjukat, egy jó taktikával és minden szerencsésen alakul akkor győzhetnénk. :)

Ezzel a játékosállománnyal a világ csodája lenne győznénk. Kb mintha a teknős és a gepárd futóversenyt rendezne, aztán teknős elgondolkozna milyen taktika kellene. :)

Végül is labda gömbölyű, bármi lehet. :)

#667198 Kissherceg Előzmény: #667114

A közvetlen életveszély elhárítása érdekében amputálni kellett Akeem Adams bal lábát. A Ferencváros trinidadi futballistájának - aki szeptember 25-én kapott szívinfarktust - állapota továbbra is súlyos.

A klub keddi közleménye szerint a végtagizomzat elhalása a másfél héttel ezelőtti súlyos szívinfarktus és a keringés összeomlásának szövődményeként alakult ki. A műtét a közvetlen életveszély elhárítását szolgálta.

"A műtét sikerült, Akeem Adams keringése stabil, de állapota továbbra is súlyos, életveszélyes." - áll a közleményben.

A 22 éves védő nyáron igazolt a Ferencvárosba. Szeptember 22-én még pályára lépett az Újpest ellen 3-1-re megnyert rangadón, három nappal később azonban otthonában rosszul lett és kórházba szállították. A kilencszeres trinidadi válogatott ezt követően több műtéten is átesett, s mivel szíve nem vette át azokat a funkciókat, amelyeket el kellene látnia, műszívre kapcsolták.

Adamset azóta is a Semmelweis Egyetem Szív- és Érgyógyászati Klinikáján kezelik. Korábban dr. Szelid Zsolt László, a Ferencváros orvosi stábjának tagja úgy nyilatkozott, hogy a futballistának 30-40 százalék esélye van arra, hogy sikeresen elhagyhassa a kórházat.

A játékos családja Magyarországon tartózkodik.

#667114 TrendMan Előzmény: #667040

Erről beszélni is felesleges, én majd valami egész mást csinálok péntek este és utólag elolvasom bukásunk részleteit.

Igy nyerek másfél órát.