ezek a nyomik egy plusszos napot sem hoznak már össze?? :OO
ezek a nyomik egy plusszos napot sem hoznak már össze?? :OO
napok óta az a rend, h. ahogy kinyit amcsi, zuhan minden...
16:00 USD FOMC Member Evans Speaks
16:30 USD Crude Oil Inventories 0.9M 5.5M
19:01 USD 10-y Bond Auction 2.95|2.9
20:00 USD FOMC Meeting Minutes
21:00 USD President Obama Speaks
http://www.portfolio.hu/vallalatok/ezeket_jo_ha_elkerulod_ha_nem_akarsz_nagyot_bukni.190269.html
MSFT HPQ INTEL US Steel anti-kecsegtetés by Goldman.
köszi az értékes gondolatokat, ezzel át tudtam vészelni a "pánikot":-D
EUR/USD rottyanhatna má be végre úgy emberesen , az tetszene
hogy nyúúúúúljon meg a nyakuk odaááát mint a pelikánmadárnak.......
igen ,szimpi kép lenne :) de a dollár index sajna most nem néz ki túl fényesen, nagy bánatomra
4899 2013.09.27 13:47 Borska (Tag) Re: nincs cím Címzett: @Aptiti
http://kepfeltoltes.hu/130927/usa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
1700 ről 1660 ra 40pip 2,5% körüli dolog, ez azért még benne van lefelébe
milyen kár hogy ritkán trafálok így bele :) a hati topikban elemezgettük az eshetőségeket, most is valahogy így látom
Erősödő dollár, visszakorrigáló usa.. milyen szimpatikus kép :)
Pénteken még a nyitott poziciókon volt 200$ lebegő +, ez mostanra 2$-ra redukálódott. Kár hogy nem raktam el, csakhát többet terveztem jóval... A nyitás utáni sp shorból is kistoppoltak, mikor 0-ra visszahúzták még 16:00 körül.
minden lehet, ez a kb 4-5év igen túlhajtott volt, de szerintem nem ez az a funda alap ami megingatja az emelkedést, adhat neki lökést, bármi lehet, de egy komoly eséshez valami elementális kell, mondjuk egy csőd ilyen lenne ( de szerintem tuti nem lesz ) na akkor lenne csík lefelé egy mozdulatból 1500ig , ott rángás aztán le le le le
opp és még valami ami fura így a piacokra globálisan ránézve, egy usa csőd árazásnál szerintem aranynak jóval nagyobbat kéne/kellett volna mennie, vagy az usa kereszteknek mint pl usd/cad , usd/nok ,usd/hkd jóval nagyobbat kellett volna esniük
de fej váll is lehet hetesen is,jobb váll törne
basszák meg sp áll kistoppolt ma,64-65 ig egy long netán 70:)
valóban kaptak ma egy pofont, de azért messze nincs pánik-félelem-rettegés
ha hosszúba ránézel ez simán , gond nélkül belefért, belefér, s&p megérintette napos boll alsót, indulhat lefelé vagy eljátszhatja a forró platni efektet, a politika kezében a döntés ,ami nem túl jó hír a piacoknak
de véleményem szerint ez még korántsem egy csőd árazás, ha usa csődbe megy, akkor annak nagyon nagyon komoly következményei lesznek, nem fogják hagyni, sem usa érdekek, sem nemzetközi érdek-szférák, nem gondolom hogy ha egy eu periféria országért vértizzadva kiálltak akkor egy usát hagynának, hidd el hogy nem lesz csőd, de ez a megegyezés a republikánusok ismételt vesztes játszmájának nyílt beismerése lesz , ezért próbálják húzni vonni a dolgot és minél kisebb arcvesztéssel kijönni belőle, ott ugyan olyan a politika mint itthon, a kalap sz@rt becsomagolják selyempappírba és eladják biotrágyának, aki csúcsról shortolt most stoppal követheti, de szerintem komolyabb események illetve politikai pofon nélkül itt már rizikos a beszálló, de ki ki stratégiája szerint
durva ütést kapott nasdaq, nagyon nagyon nem néz ki jól ez az egész. Árazzák usa csődöt.
:) na na, láttam én már pókot leesni :)
kezdenek az álláspontok közeledni, legalább is mindkét fél mintha kissé kompromisszum képesebb lenne, és nem hiszem hogy a piaci nyomásnak előbb utóbb ne engednének
egy momentum és olyan felsóhajtás jön hogy zöld csíkot húz a monitorra fölfelébe :)
de megállapodás nélkül is benne van a pakliban egy 1670es szintig történő visszateszt....
véleményem szerint ha ennek a huzavonának vége akkor a legnagyobb nyertes a dollár lehet, hisz egy szigorúbb költségvetés és növekedő gazdaság akár újra üzemanyag lehet a "dodorakétába" nem beszélva arról ha valóban balul üt ki valami ázsiában, vagy az eu periférián menekülő valuta is lehet