Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Lövések a Capitoliumnál …

#666536 macika

Lövések a Capitoliumnál

Véget ért az az incidens, amelynek során több lövést hallottak csütörtökön a washingtoni kongresszus egyik hivatali épületének közelében.

A CNN szerint egy autós üldözés során rálőttek egy személyre, aki a Capitolium közelében szállt ki autójából.

Az ABC News úgy értesült, hogy akire rálőttek, egy nő volt, és meghalt.

A titkosszolgálat megerősítette, hogy egy kocsi a Fehér Ház egy kapujába rohant, ahonnan a Capitolium felé vette az irányt. A közlés szerint nem terrorcselekmény történt.

Hivatalos közlése szerint a törvényhozás biztonságáért felelős capitoliumi rendőrség egyik tagja megsebesült.

A rendőrség ideiglenesen lezárta a szenátusnak és a képviselőháznak otthont adó Capitoliumot és környékét. A zárlatot állítólag nem sokkal később feloldották.

A Fox News hírcsatorna értesülése szerint a lövöldözésre helyi idő szerint délután 2 óra körül került so

Kiráznák a spekulánsokat…

#666502 macika

Kiráznák a spekulánsokat?

Kilenc százalékkal emelte meg tegnap este a CME (Chicagói értéktőzsde) az S&P 500-ra vonatkozó határidős E-Mini kontraktus letéti követelményét. Nem mindig ugyan, de az arany, vagy olaj esetében volt már arra példa, hogy a tőzsde lépése akasztotta meg az árfolyamok emelkedését.

Szeretne részvényekkel kereskedni?

A letéti követelmény emelése jellemzően az alaptermék volatilisebb mozgásával, vagy az árfolyam jelentősebb emelkedésével, esésével van összefüggésben. A tőzsde a tőkeáttétel mértékét így tudja korlátok között tartani, ez egyfajta automatizmusnak is telkinthető.

A tegnapi lépés miatt pont ezért nem kell megijedni, bár azért arról sem szabad megfeledkezni, hogy korábban az arany, vagy olaj piacán előfordult már, hogy a letéti követelmények emelése miatt kezdték lefele kalapálni az árfolyamokat.

Re: nincs cím

#666177 Hathor Előzmény: #666174

Figyelj rá, hogy időben elad, ha esik.

Mai alj alatt kuka. Stopot mindenképpen használj szerintem.

#666164 Hathor Előzmény: #666162

jól van, ügyes.

jónak tűnik mondtam.

Forgalom is jön ebbe az órás gyertyába

#666162 Fornit Előzmény: #666159

Szokatlan aktivitásra figyeltem fel. Aztán megkerestem az okot (spo) és megnéztem a chartot, hozam-kockázat jónak tűnt.

#666159 Hathor Előzmény: #666157

Hogy veszed észre ezt a papírt? nézed mi esik legnagyobbat?

261.8as fibora esett pont. jónak tűnik elsőre

Re: igaz mondás, obi lehet nem is lehetne elnök.

#666002 big-ebuy Előzmény: #665995

235nél én is dobtam it szektorra de bika erős nasdaq 100ra shortot de nem jött be eddig,napi minuszom lett a nyerőmből,jelem ellenére tettem:(

igaz mondás, obi lehet nem is lehetne elnök.

#665995 Dr. ursi

A Ku-Klux-Klan (KKK) rasszista szervezet, amelynek tevékenysége nem egyszer érintette az USA-t, engedélyt kapott, hogy megtartsa tüntetését október 5-én.

A résztvevők Barack Obama, valamint az illegális bevándorlók ellen fognak tüntetni.

„Obamának sohasem sikerült bebizonyítania, hogy az USA-ban született és amerikai állampolgár, aki országunk elnöke lehet. Az USA nem játszhatja továbbra is a „világ rendőrének” a szerepét, amikor még a saját háza táján sem tud rendet tartani” –mondta a KKK képviselője.