azért nézem mi lehet de day trader vagyok,azért sakkozni lehet mi lesz messze csak az nem tuti:)
azért nézem mi lehet de day trader vagyok,azért sakkozni lehet mi lesz messze csak az nem tuti:)
Szerintem a múltkor becsaptál...nem is daytrader, hanem quartertrader vagy.
Ahhoz képest, hogy daytrader vagy elég messzire tekintesz előre?!
vmire olcsósítanak 1660 sp vártam.....onnan long e?hmm mikulás rally,év végi ????
" fed
akciókról beszéltem"
Fed akciókra adott piaci rekciókra gondolok.
Én pont nem az adósságplafonról, hanem a fed akciókról beszéltem.Ugyanakkor a +10% várása megerősíti azt a hitemet, hogy sokak várakozása túlzottan pozitív.
tavaly ugyanez a cirkusz ment, tisztán emlékszem, még marketwatch-on is kinn volt egy visszaszámláló óra az adósságplafonról, és az utolsó percben mentették meg a világot mint az akciófilemkben, megemelték, kilőttek a börzék az űrbe, és utána pár hét alatt 10 %-nál többet ment minden rv-index.
Vannak itt grafikusok megnézhetnék, hogy milyen reakciók voltak az ez előtti pénzszórások bejelentéseire.
"usa. jelentésszezon jön, meg vita van az
adósságplafon körül, de általában happy end a
vége:-)"
Én nem tudom,hogy mi lesz a vége, de én úgy emléxem, hogy mióta a fed bemondta, hogy nem lesz csap elzárás, azóta a kezdeti megrántást követően usaban folyamatos lecsorgás van.
jó lesz a long is-D
lezártam még adiliház előt a shortokat..
mióta felhívtad erre a figyelmem, nézem rendszeresen a daxot. ma pl. nem tudok elmenni rajta, nagy a csapkodás. valami van a háttérben. mindegy.
usa. jelentésszezon jön, meg vita van az adósságplafon körül, de általában happy end a vége:-)
nézem a z 52hetes max min értékeket, de ezeket meg sem fogják közelíteni.
szerintem okosabb, ha ténlyeg 100-200 pontos közöket céloz meg a kereskedő. rövid távon érdemes mostanában gondolkodni.
én ezt csinálom most.
Így valahogy, de azért ha jól emléxem usa hangulattal is kapcsolatba hoztan a dolgot.Nagyok a várakozások most a daxlival, ilyenkor szokott jönni a kijózanító pofon.
én úgy képzelem, hogy beindul az usa pénznyelő, előbb meghintáztatják a világot, hogy hányja magából a pénzt (shoetlongpara) és aztán x-ik napon megnyugszanak, lesz plafonemelés.
vagy bejelentik, hogy ollé és rakéta... :)
általában nincs gyökeres hangulatváltás éjjel, és mivel kritikus szintek alá zártak usa-ban, eu-ban is szinttörést vártam. De még meglehet estig
1-5 perces grafikonokat nézők