Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Sébastien Loeb búcsú

#666929 Sumér harcos

Az elmúlt 9 évben ugye az a Sébastien Loeb uralkodott, aki most elvileg utolsó raliján vett részt. Nos, a jövőre már a WTCC-ben igyekvő mester nem úgy búcsúzott, ahogy tervezte, mert jól tetőre rakta a DS3-at. A vasárnapi első gyorson. Négyen voltak 5 mp-en belül (Latvala, Sordo, Ogier és Loeb), sietett, az eső esett, az út csúszott, sok volt, eldobta. Be a fák közé. Ő is ember, néha ő is hibázik. "A negyedik helyen álltunk, tövig nyomtam a gázt, szerettem volna győzni. Egy gyors jobbosban elvesztettem az autó hátulját, s ennyi volt. Sajnálom a nézők és a csapat miatt" − mondta Loeb, akire szülővárosában, Haguenauban és a strasbourgi finisben is rengetegen vártak, s akinek nullázása azt is jelenti, hogy vélhetően a konstruktőri cím dettó a Volkswagené lesz. Az alábbi videón 1:07-től látható a baleset.

http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/ogier_az_uj_kiraly_loeb_bucsuzoul_esett_egy_nagyot-11004

S-osztályos Mercivel zuh…

#666925 Sumér harcos

S-osztályos Mercivel zuhant szakadékba az ex rendőr. Túlélte

Ennél jobb reklám nem kell a Mercinek: százméteres zuhanást élt túl az S-osztály sofőrje

http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/s-osztalyos_mercivel_zuhant_szakadekba_az_ex_rendor_tulelte-11002

valóban csoda számba megy...szerencséje volt.

de...a kedves ujságiró már elfelejti,hogy pl. Diana hercegnő S merciben halt meg..

amikor megindul az 1-2tonnás vas(vagy felette sulycsoport) az ember alatt,csak az Égiek és a szerencse faktor számit semmi más....bármiben meg lehet halni és bármiben túl lehet élni...az adott szituácio függvényében...

Re: nincs cím

#666803 KawaBazsy Előzmény: #666802

Nem írtak még semmit, de thx, megvédeném magam. :-)

Ha már nyugger korodban is Renault-ozni fogysz, legalább írj te is ítéletet.. :-)

#666802 Sumér harcos Előzmény: #666780

hehe:))

azonnal olvasom a kommenteket is....

ilyenkor szokott jönni:...".a celicás gyerek nemtom mééé irta,hogy stbstb stb.........":))

majd kivédelek:)))

#666800 KawaBazsy Előzmény: #666791

Köszi, de motorral mentünk.. Bnőm kívánsága volt, nem is értettem, még én is fáztam picit. De azért jól esett.. :-)

#666520 KawaBazsy Előzmény: #666394

A vezetési élményt is nézd, én tojok a számokra. A Mazda 9.7-et gyorsult csak 100-ra, mégis milyen mókás volt.. S azért 6 hengeres hang az ott van.. Amúgy meg ne cserében gondolkozz, mert úgy sosem lesz olyan autód, amit szeretnél.. add el, majd vegyél olyat, ami tecc.

Urak. Ha valakinek vala…

#666509 hosszhuszár

Urak.

Ha valakinek valamilyen autógumi kell, téli, vagy nyári, van egy jó forrásom, "használt" gumikra, 70-80-90% gumikról van szó.

Írd meg a méretet milyet szeretnél, küldöm van e, és mennyibe kerül.

Köszönöm!

#666404 Sumér harcos Előzmény: #666394

csak ez igazából nem perspektiva,mondjuk elrakásra 10évre garázskincsnek,mert szinte annyi van belőle,mint mx5-ből....

veterán szempontból korban sem yo...targából már 21éves is van,néhány év múlva OT-ra mehet....

#666383 Sumér harcos Előzmény: #666357

egyébként nagyon ugy érzem be kell szereznem rövidesen egy yo példányt,még ha esi is,mert valóban igy lesz ,ahogyan irod...