20millió részvényt szedett volna össze 6Fton? Azt nem igen hiszem... Nem tudom melyik maki volt, azt se meddig akarja gyűjteni...
20millió részvényt szedett volna össze 6Fton? Azt nem igen hiszem... Nem tudom melyik maki volt, azt se meddig akarja gyűjteni...
volt egy emberke, nem tudom ki, aki 100 millióval szálllt be a cégbe.
most 160 millót vett ki szerintem........
Érdekes....lehet hogy Kácsor vette...vagy BM...vagy egy új befektető ? hmm...ha nem lesz jelentés..akkor az első kettő közül valamelyik trükkös fazon :-))
Mikor volt a negyedelés? Lehet, hogy visszavette már most
a szöveg mindkettőnél érdekes... Kiszállt 10millióból 30felett visszaveszi itt, akkor 40millió phyl boldog tulaja lehet:))
A 2. viszont eleg erdekes, ha o vette. Ezert egy jelentosebb tetelt jegyzo helyeben ... :)
a 2. nem?
de volt vmi raiffeisennél letétbe helyezett papír... még mondogatták is, hogy ez nem kerül emiatt piacra.. csak nem tudom már időben ez mikor volt; talán 2007 decembere körül.... fingom sincs.. :(
valami bennfentes mutyi, ez fix, szokásszerint, ettől még járhatsz jól:))
Időben az indulásnál.........
Névérték emelés, lehet a háttérben, forintozás megszünik.......
lehet valami nagytulaj forintozott, talán BM?
steiernek hungária étékpapírnál van, nézni köll achívumban a többit.
1-2hét, ha biznisz van benne kiderül, ha nem, kiszórom...
Az csak annyira egyertelmu volt, hogy inkabb visszaadtam akkor, mert jott a hetvege es ittam belole par sort. :))))
Most meg nemtom, mit akarok vele es nemtom a vevonek mennyi ideje van, szoval meg meggondolom hetvegen, mit tegyek, beleulni 1 evre csodat varni nem fogok.
2007 őszén volt utoljára :)
Akpo Én most így nem ugrálok, no meg nagyobb mennyiséggel nem lehet :) Szépen felpufferelte eladóit, előtte 11felett 2-300k volt csak..
Zaronal pont meloztam, nem tudtam beallni. :(
Ez a trukk itt kulonosen jol megy. Kerestem mar ezzel 5 perc alatt igy 20k-val egyszer egy 20ast. Asszem 10-rol 11 volt az ar. :) Hetfon sasolok, de egyelore 9en allok.
Nahát...vettél Phylaxiát ? :-))) már nagyon régen volt neked..
Záásban vettem még egy nagyobb tételt, miért nem figyeltél... Állj be ekvesebb tétellel mint adni akarnak és akkor 9es árfolyamon kapsz, így gyűjtöttem ecot is olcsón még anno :) ill ma má drágán:D
Ekkora forgalom nagyon brutál, visszanéztem..
Ha egyutt nyomjak meg a gombot, akkor de! :)))
Latom, mar elkezdtek jatszani ezerrel ujra a kicsikkel, tehat lassan vege lesz ennek a "hatalmas" ralinak. Ennek kb. egy 50%ot josolok, beszallni nekem max. 9en erne meg, felette nem szivesen teszem. Mindig is speki fos volt, az is marad. A leontott 700k-bol fingom sincs, hogyan nem kaptam, de mindegy.