Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#66865 Kissherceg Előzmény: #66862

20millió részvényt szedett volna össze 6Fton? Azt nem igen hiszem... Nem tudom melyik maki volt, azt se meddig akarja gyűjteni...

#66862 hosszhuszár Előzmény: #66856

volt egy emberke, nem tudom ki, aki 100 millióval szálllt be a cégbe.

most 160 millót vett ki szerintem........

#66856 BudFox Előzmény: #66720

Érdekes....lehet hogy Kácsor vette...vagy BM...vagy egy új befektető ? hmm...ha nem lesz jelentés..akkor az első kettő közül valamelyik trükkös fazon :-))

#66720 Kissherceg Előzmény: #66719

a szöveg mindkettőnél érdekes... Kiszállt 10millióból 30felett visszaveszi itt, akkor 40millió phyl boldog tulaja lehet:))

#66717 akpo7 Előzmény: #66709

A 2. viszont eleg erdekes, ha o vette. Ezert egy jelentosebb tetelt jegyzo helyeben ... :)

#66706 Zotya32 Előzmény: #66704

de volt vmi raiffeisennél letétbe helyezett papír... még mondogatták is, hogy ez nem kerül emiatt piacra.. csak nem tudom már időben ez mikor volt; talán 2007 decembere körül.... fingom sincs.. :(

#66705 hosszhuszár Előzmény: #66703

valami bennfentes mutyi, ez fix, szokásszerint, ettől még járhatsz jól:))

Időben az indulásnál.........

Névérték emelés, lehet a háttérben, forintozás megszünik.......

lehet valami nagytulaj forintozott, talán BM?

#66702 akpo7 Előzmény: #66701

Az csak annyira egyertelmu volt, hogy inkabb visszaadtam akkor, mert jott a hetvege es ittam belole par sort. :))))

Most meg nemtom, mit akarok vele es nemtom a vevonek mennyi ideje van, szoval meg meggondolom hetvegen, mit tegyek, beleulni 1 evre csodat varni nem fogok.

#66701 Kissherceg Előzmény: #66699

2007 őszén volt utoljára :)

Akpo Én most így nem ugrálok, no meg nagyobb mennyiséggel nem lehet :) Szépen felpufferelte eladóit, előtte 11felett 2-300k volt csak..

#66700 akpo7 Előzmény: #66697

Zaronal pont meloztam, nem tudtam beallni. :(

Ez a trukk itt kulonosen jol megy. Kerestem mar ezzel 5 perc alatt igy 20k-val egyszer egy 20ast. Asszem 10-rol 11 volt az ar. :) Hetfon sasolok, de egyelore 9en allok.

#66697 Kissherceg Előzmény: #66696

Záásban vettem még egy nagyobb tételt, miért nem figyeltél... Állj be ekvesebb tétellel mint adni akarnak és akkor 9es árfolyamon kapsz, így gyűjtöttem ecot is olcsón még anno :) ill ma má drágán:D

Ekkora forgalom nagyon brutál, visszanéztem..

#66696 akpo7 Előzmény: #66689

Ha egyutt nyomjak meg a gombot, akkor de! :)))

Latom, mar elkezdtek jatszani ezerrel ujra a kicsikkel, tehat lassan vege lesz ennek a "hatalmas" ralinak. Ennek kb. egy 50%ot josolok, beszallni nekem max. 9en erne meg, felette nem szivesen teszem. Mindig is speki fos volt, az is marad. A leontott 700k-bol fingom sincs, hogyan nem kaptam, de mindegy.