sajnos erről az eseményről lemaradtam... jövő hétre vártam :)))))
sajnos erről az eseményről lemaradtam... jövő hétre vártam :)))))
Én is betársultam egyik millás tételben... Figyeltem a könyvet, elindult és azonnal leokéztam... Azért egy ideig tart míg számok pörögnek :) Durva volt végig néztem :)
ha mondjuk így van, egy ilyen "csíkhoz" külsős hozzácsapódni csak véletlenül tud.... délután itt ültem a gépnél és csak 4-5 percig néztem a kerékpárversenyt, és mire visszanéztem már sehol nem volt a 9 ft... Johny-t is hívtam és a telefonálás közben fedeztem fel, hogy a legjobb eladó az 10 ft-nál van.... le sem esett pár percig, hogy mi történt. a portfolióra is csak 13.3-at írtam be... utána tudatosult... :)
elvileg igen, de pont azt írom, hogy a kisebb milliós vevők összegződnek.. Gondolom elinduil egy 2milliós vétel és abba a szakaszba más is bekapcsolódik, akkor egynek számít... Tehát vki elindítja, beleveszel közben, akkor Te is annak a vételi ajánlatnak vagy a része.
Sztm. Kérdezze meg más is, lehet félreértettem...
ha van egy 13.3 millió db-os csík kötés, akkor azt csak egy brókercég tehette meg, nem? arra gondolok, hogy ezt a 15:20:51-es vételt nem hozhatta össze pl 60-40% arányban a rafi meg mondjuk pl. a kbc...? ilyen nincs, nem? egy csík az egy cég, és egy ügyfél, vagy nem jól gondolom?
Én sem értem, de akinek van brókere rákérdezhet :) 13,3millió darabos és egy-egy 1,2 ill 2,82 millió darabos vevő volt. Ez azért furcsa, mert nem látom az Én vételemet külön a chartban, így utóbbi kettőben szerepelek vhol, tehát odaszámítottak..
ex venni.. véletlenek nincsennek...
Raffinak ő az egyetlen ügyfele?
Miért ne adhattak volna el más Raffisok?
Pláne ha képben voltak mi jön
akkor a 13.3 milliós eladásból visszaadott, vagy egy részét saját magától vette meg? ezt nem lehet kinyomozni?
erről van szó, azért fontos melyik cég vette. Utána kell nézni melyik főokosnak hol van számlája. Egyébként nincs 5% felett a vevő, mert 12milliót vett rafi.. Bejelentés nem lesz ezáltal.
Steiernek, nem? mintha anno vmi letétbe tett papírokról lett volna szó vele kapcsolatban, amit a raiffeisen kezel...
Nem mindegy hogy ki vette? A lényeg hogy Csodát hajtott végre! Ha ugyanezt még 10 meg 11 ft-tal is megcsinálja akkor kérvényezhetjük a pápától hogy avassa SZENTTÉ!!azér még mindig utálom a phylt..
Egy nagy vevő sok eladó:
RAiff volt a legnagyobb vevő
ERSTE-KBC-CIB eladó
szóval visszakellene nézni, hogy kácsornak Buczinak vagy kinek van ott a számlája...
jól:))
Emlékezz mit írtam neked kb. 2 hónapja!!!
Már a célon is túl van...
remélem, mert veszek :) 9es pakk kész...
semmit,szerintem 9 fog zárni.