Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#66693 Kissherceg Előzmény: #66691

Én is betársultam egyik millás tételben... Figyeltem a könyvet, elindult és azonnal leokéztam... Azért egy ideig tart míg számok pörögnek :) Durva volt végig néztem :)

#66691 Zotya32 Előzmény: #66690

ha mondjuk így van, egy ilyen "csíkhoz" külsős hozzácsapódni csak véletlenül tud.... délután itt ültem a gépnél és csak 4-5 percig néztem a kerékpárversenyt, és mire visszanéztem már sehol nem volt a 9 ft... Johny-t is hívtam és a telefonálás közben fedeztem fel, hogy a legjobb eladó az 10 ft-nál van.... le sem esett pár percig, hogy mi történt. a portfolióra is csak 13.3-at írtam be... utána tudatosult... :)

#66690 Kissherceg Előzmény: #66689

elvileg igen, de pont azt írom, hogy a kisebb milliós vevők összegződnek.. Gondolom elinduil egy 2milliós vétel és abba a szakaszba más is bekapcsolódik, akkor egynek számít... Tehát vki elindítja, beleveszel közben, akkor Te is annak a vételi ajánlatnak vagy a része.

Sztm. Kérdezze meg más is, lehet félreértettem...

#66689 Zotya32 Előzmény: #66685

ha van egy 13.3 millió db-os csík kötés, akkor azt csak egy brókercég tehette meg, nem? arra gondolok, hogy ezt a 15:20:51-es vételt nem hozhatta össze pl 60-40% arányban a rafi meg mondjuk pl. a kbc...? ilyen nincs, nem? egy csík az egy cég, és egy ügyfél, vagy nem jól gondolom?

#66685 Kissherceg Előzmény: #66683

Én sem értem, de akinek van brókere rákérdezhet :) 13,3millió darabos és egy-egy 1,2 ill 2,82 millió darabos vevő volt. Ez azért furcsa, mert nem látom az Én vételemet külön a chartban, így utóbbi kettőben szerepelek vhol, tehát odaszámítottak..

ex venni.. véletlenek nincsennek...

#66684 exmnbs1 Előzmény: #66683

Raffinak ő az egyetlen ügyfele?

Miért ne adhattak volna el más Raffisok?

Pláne ha képben voltak mi jön

#66683 Zotya32 Előzmény: #66682

akkor a 13.3 milliós eladásból visszaadott, vagy egy részét saját magától vette meg? ezt nem lehet kinyomozni?

#66682 Kissherceg Előzmény: #66681

erről van szó, azért fontos melyik cég vette. Utána kell nézni melyik főokosnak hol van számlája. Egyébként nincs 5% felett a vevő, mert 12milliót vett rafi.. Bejelentés nem lesz ezáltal.

#66681 Zotya32 Előzmény: #66677

Steiernek, nem? mintha anno vmi letétbe tett papírokról lett volna szó vele kapcsolatban, amit a raiffeisen kezel...

Nem mindegy hogy ki vett…

#66679 Tumor

Nem mindegy hogy ki vette? A lényeg hogy Csodát hajtott végre! Ha ugyanezt még 10 meg 11 ft-tal is megcsinálja akkor kérvényezhetjük a pápától hogy avassa SZENTTÉ!!azér még mindig utálom a phylt..

#66677 Kissherceg Előzmény: #66661

Egy nagy vevő sok eladó:

RAiff volt a legnagyobb vevő

ERSTE-KBC-CIB eladó

szóval visszakellene nézni, hogy kácsornak Buczinak vagy kinek van ott a számlája...

mármithogy eléggé ugy lá…

#66671 Tumor

mármithogy eléggé ugy látszik de akkor is furcsa

jól látom hogy kikapták …

#66670 Tumor

jól látom hogy kikapták a 9et?