nekem meg 7xxx-ről van shortom :D
egyszer már ajánlottad az oldalt, de most komolyabban veszek minden infot. le is mentettem. a számok pedig hasonlóak ahhoz, amit írtam. igen. jó az elemző.
de most zárják a shortokat sokan, megyünk megint fel egy darabig.
Ahogy figyelem, ő egy jó elemző:
http://www.godmode-trader.de/archiv/authorId/5
Ha nem megy a német, akkor google fordító, de a számokat érteni lehet még anélkül is. Mai számai naposon:
Widerstände: 8610/8625 + 8660 + 8700/8720 + 8770/8775
Unterstützungen: 8605 + 8575 + 8555/8560 + 8518 + 8475 + 8355
akkor jó. annyira úgy tűnik, hogy esélyes, és olyan szívatós a helyzet.brrr..
köszi a választ, én is úgy gondolom, meg a piac is azt várja, hogy egyezenek meg, addig hinta.
Az a 8 465 tetszik, gondolom ott vannak stop-ok, akkor leeshet 50-ig, az csak 15 pont, megint záródna shortom :)
8465-8555-ös szinteknél ha megáll, akkor vétel.
8360 alatt short:-) na, csak jól emlékeztem.
ez egy igen jó kérdés :) fogalmam sincs róla sajnos
az én TA olvasatomban valahol itt van neki támasza, szerintem ezen a szinten csak úgy sitty-sutty nem fog átesni, pici jojó föl s le , valahogy úgy ahogy Pom-Pom mondaná :) amikor egy szellő hintáztatja az ágat , és utánna eldől mit is akar tenni
de valahogy úgy látom hogy az usa kétely eldőlésével , már pedig megoldják a dolgot az tuti, mert csődbe menni nem hagyják saját magukat (legalább is én nem tartom picit se esélyesnek) elindulhat egy újabb fel kör, amiben lehet szintén érdemes lesz belemenni 1-2hetes idő intervallummal
....kiderül
nem én, a marketprogon olvastam. de megnézem megint, mert most elbizonytalanítottál. egyébként köszi:-D
most hogy ilyen sokat esett, nem merek se venni, sem adni..de ha lentebb menne, akkor veszek, úgyhogy drukkolok:-D
amikor így betölti a rést, ami ugye lent volt, akkor most esélyes még 8460ig vagy akár 8360ig lenéznie a DAXnak?
Na, drukkoljátok le nekem a dax-ot 500 alá :)
Akkor lezárulna a fennmaradó 1/3-ad 1/6-oda, és utána lefelé még 50 pontonként 5*, az utolsó hatod nyitvamarad, amíg nem lesz újra a varázsszámom :))
Szép volt, és bátor:)
Nekem még mindig van egy shortom 8 170 körülről (már nem is emlékszem rá), amit egy résbetöltésre nyitottam 8 070-es árra. Azóta a közelében sem volt :D
ügyes, gratula
nahhhh :) csak betöltötte ez a DAX a hétvégi rését :)
shortom most zárult 8646 --- 8522
pááár pip eltesz, meg kell ezeket becsülni, de nagyon