látom, de így offolni... :)
látom, de így offolni... :)
legalább lemehetne 500-ig, akkor már jól kerestem, de 506-ról visszafordult egyelőre...
Nem akart átmenni a 600-on egyik irányba sem tartósan. Gondolom, most pár napig csak alatta-felette lesz. De hogy merre, az most nagyon USA függő
Köszi:)
Engem az sem zavart, hogy a 315-ön nyílt long 570-ig elment. Most mehetne lefelé még egy kicsit, de akkor sem esek kétségbe, ha visszamegy 570-re, már nyerő a pozim.
pénteken véletlenül bukóban zártam egy shortot, aztán most korrigáltam. annyira gyorsan megy minden, hogy inkább csak nézek:-)
erre nem számítottam, ez már nagyon korrekciónak néz ki, mert minden emelkedést hetek óta letörölnek hirtelen, és a napok nagy részében pedig lecsorgás van. :O
Longom zárt 570-en, shortom nyílt 550-en, short 2/3-a zárt 520-n. Ma már nem fut a robot hiába
én meg magamat stoppoltam ki én béna a shortból..tök béla vagyok,
reggel kistoppoltak a longból a mocskok
én abba hiszek jön 15 minen jel ,és zárok aznap.....másnap mi lesz milyen hír ami esetleg nagyon kimozdíthatja az gáz ha ellentétes.....én azt nem preferálom,.1éve 1-4 h -on dolgoztam főleg 4h,de nagy a hiba faktor
mert day trader vagyok,és ha éppen rosszkor érek ide ,megvolt a nagy mozgás aznap nuku a lé.....
na ok 8270daxnál, 1637 sp nél belongolok:)
" én nem tudok itt lenni már csak bizonyos
időnként"
A lényeg amire válaszoltam.... meg lemaradt.
Ez miért baj?!Szerintem a tőzsdei folyamatokat érdemes néhány lépés távolságból figyelni.Nem állítom,hogy ha így teszel akkor tuti meggazdagszol,de ha mást nem is, időt biztosan nyersz a tőzsdétől a saját életedre.
herceg sztem ha sp,daxot elemeznéd többen jönnének ide,mint buxot,ott a kbcnél a bux ta
http://postimg.org/image/urvqmlw4n/
dax daily
utolsó rése 8343-304
sztem 570 a vízválasztó egy öntésre
ha dax réssel esik naposan,sőt hetesen is sziget lehet de nála ez gyakori:)