Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#665299 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #665287

Hrvatski Telekom? Miféle kutya az? :-) Kicsit megnéztem... az létezik, hogy több mint 560 Mrd forint a kapitalizációja annak a kutyának???? Kb 270 Mrd forintos éves bevétel mellett???

Háááá hogy? Lehetséges, hogy elnéztem valamit...persze ott nincs forradalom! Forradalom mentes időszakban, kicsit szerényebb adóztatás mellett, a mi kutyánknak minimum 600 forint körül kellene mozognia..... de inkább 800! sőt! :-)

Kamatokról, állampapír hozamokról nem is beszélve.....

Sikertelen szabadság harc esetén, lesz haszon télire (no nem a mostani télre, mert az már a nyakunkon van, de a következőre hókasza lesz)

#665287 birkanyiiroo Előzmény: #665284

295-nél eurhuf viszonylatban már pennystock kategória volna. Hrvatski Telekomot meg 175 kunán jegyzik (51%-os leány).

#665284 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #665028

Továbbra sincs gáááááz! Már csak 307 forintocskát eshet. Lehetséges, hogy benéz ez 295 alá is, de nincs probléma, a kosárkám bekészítve :-)

#665257 birkanyiiroo Előzmény: #665024

Ha jó messziről és kicsit hunyorítva nézem (napszemüvegben) hetesen, akkor júliustól kezdve akár bullish éknek is mutathatja magát a chart. Persze ez nyilván csak a brokik átverése, hogy aztán beejthessék 250-ig. :)

#665046 Ibiza Előzmény: #665029

mindig van olyan papír amit altatnak van olyan amelyiket konyhailag előkészítik és van olyan amelyik kisült és reptetik..

Az mtel sztem megdolgozás alatt van.. felfelé nagyobb benne a tér..500elöbb lehet mint 100.. ez mindig is osztalék papír volt..a DT-on múlik mi lesz vele..eléggé jól termeli mtel a casht de nem zárom ki eladják töröknek spanyolnak..esetleg kínai befektetőnek...ezt látni fogjuk..mert a tisztánlátók le fogják kereskedni ez meg fog látszani a forgalmon..és elötte lezúzzák...

#665029 Zotya32 Előzmény: #665028

"295-öt lehet h. még egyszer megnézi."

megnézi, oszt elköszön és tovább megy a 200-as felé ))

#664867 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #664851

Földbe döngölésileg aztán a Magyar T-nek sincs oka panaszra, sőt! A különbség csak az, hogy ez még egy kicsit sem emelkedik...csak döngölgetik, döngölgetik, jobb napokon megússza egy kis pofozgatással. Ez olyan anyagból készült, amelyik tépés nélkül is csak szakad :-)

#664725 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #664715

Milyen igazad van! Ugye-ugye! :-)

Szerintem nem lesz 40 forintos oszti sem, de szvsz nem is ez a lényeg.... az oszti csak a kis "rövidtávú" haszonlesőket érdekli :-) Amúgy nekem nincs ebből olyan sok, de gondolkodom a pakk bővítésén. Lehet, hogy csak decemberben veszek, nemtom, vagy ha kijön, hogy az oszti harmatos, úgy is sokan eldobálják majd, én meg tartom a kosárkámat :-)

#664715 Tapasz Előzmény: #664698

Innen már csak 314 ft ot eshet. :-))

Nekem is van egy jó nagy adag, bízom egy 40 ft os osztiban.

#664698 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #664676

Szerinted? Melyikre gondoltam? :-) Ahogy látom, az anyánál nem történtek egetrengető dolgok,(meg nem is kezdem el számolgatni, hogy mennyit érne) nálunk ugye van(nincs) volt(nem vót) ez a forradalom féle izé. Három éve úgy 700 körül lehetett.....a "mi" T cégünk, egy biztos, hogy sokkal cudarabbúl áll(árfolyamilag) mint európa más országaiban működő T cégek. és az eredmények alapján ez nem teljesen indokolt... de az biztos, hogy nincs túl nagy érdeklődés a cég papperjai iránt... a kifárasztás szakaszában vagyunk! :-) idén még veszek egy jelentősebb mennyiséget (100 darab :-), elkezdem csipegetni, lefelé nem látok benne olyan hatalmas teret....