Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#664839 Trisz Előzmény: #664818

Itt az a lényeg, hogy nem a csőd, felszámolás a haladási irány! :)))

Így van? :))

#664838 Trisz Előzmény: #664817

Ilyen szinten már minden vezető a beosztottak munkájából él. A szimpatikus irányokba ostorozza (a fizetéssel) a munkatársakat. A nem szimpatikus irányokat pedig letiltja. Ennyi.

Időnként pedig beszámol és megkapja az újabb célkitűzéseket.

#664820 Hathor Előzmény: #664817

de jó hogy elment az írás, amit írtam neked..

még egyszer nem írom le.

Csak annyit, hogy tévedsz mindig mindenben, rosszul értelmezed szavaimat, Steier úr szavait, mindent!

#664818 exmnbs1 Előzmény: #664811

így van

és nem szeretik azt sem ha lenyúlják, ellopják a találmányaikat, tételeiket, stb

#664817 exmnbs1 Előzmény: #664810

nem maga mellé emeli hanem belőle kíván élni ha hathor könyörgéséenk van alapja

#664813 Trisz Előzmény: #664791

Szvsz Kácsor nem tartja nyomás alatt a céget. Ez az engedményezés úgy jöhetett létre, hogy kezébe vette a karmesteri pálcát. (Szvsz bekebelezte a céget.) A régiek még hosszan viaskodnának SJ-vel. Ő ezt nem cipeli. Másért rakott bele lét. (Azért biztosan nem keveset!) Hogy mit akar azt persze nem tudjuk. És ebben én is bizonytalan vagyok. Türelem.

#664811 Trisz Előzmény: #664788

Én inkább kivárom miket lépnek, majd utána ítélkezem. Dolgoztam egy innovációs cégnél. Sok feltaláló környezetében. SJ is jól felkészült szakember, érzem rajta a hasonló mentalitást. Minden sértés nélkül mondom, hogy ezek az emberek nagyon hiúak a szakmai felkészültségükre, szaktudásukra. Nem fér össze azzal, hogy a nevét adja valamihez, ami szemétdombra kerül.

De ha elfogadom a haláltusa elméletedet, akkor annál minden jobb. Akár az apport is. :)

#664810 Trisz Előzmény: #664809

Az viszont megint ellentmondásos, hogy SJ pozitív, de aki maga mellé emeli (viharos előzmények ellenére is) egyik első lépésében, az nem pozitív. ??? :))

#664809 Trisz Előzmény: #664783

Azért mert nem tette (még) közzé ezt az életrajzot, azért nevezed bábnak?

#664808 Trisz Előzmény: #664799

Van aki jelzálogról, Visonkáról beszél. Te most vele vagy vitában?

Kácsor miért tett ide egy rakat pénzt, ha már egy csavar sincs a cégben!?

Ez vagdalkozás.

#664800 macika Előzmény: #664799

ez phyl topik? ))

mert pl krédit, biocsoda , hunmenyig stb nem lehet, mert azokban a cégekben bizony semmi se volt

csak részvény, de az sok

hayrá ksipapírok ))))

#664799 Sly-- Előzmény: #664776

"Különben a felső vezetés látja a bizonytalanságot és azonnal saját szla-ra kezd dolgozni. Egy év múlva pedig egy csavar nem marad a cégben."

Pontosan ez történt.

#664791 exmnbs1 Előzmény: #664757

"a hitelező Kácsor pedig száz-milliókkal próbálja nyomás alatt tartani a céget."

ebból is látszik hogy nem egy hitelt vásárolt meg

#664788 exmnbs1 Előzmény: #664766

visszautalok arra amiről a Steier per kapcsán beszéltünk hogy neki nemcsak pénz hanem kárpótlás is kell "tartozik" a vele kicsesző vezetésnek

most a tavaly elindított kezdeményezés révbe ért Pimper ki lett hajítva

de ne felejtsd neki az érdekei nem esnek egybe feltétlen a kisbüfikével, neki a keg bukta is jól jöhet mivel olcsón kukázhat a cégből a tartozás fejében és egy versenytárs a piacon

másrészt ha egy nagy apporttal költözik vissza a cégbe az nem feltétlen a részvényesi érték növelését jelenti a kisbüfiknek