ebben a szegmensben?
na neee
Nem ám!
Rakétát most pakolják alá..
Visszaszámlálás indul.. :D
Itt az a lényeg, hogy nem a csőd, felszámolás a haladási irány! :)))
Így van? :))
Ilyen szinten már minden vezető a beosztottak munkájából él. A szimpatikus irányokba ostorozza (a fizetéssel) a munkatársakat. A nem szimpatikus irányokat pedig letiltja. Ennyi.
Időnként pedig beszámol és megkapja az újabb célkitűzéseket.
de jó hogy elment az írás, amit írtam neked..
még egyszer nem írom le.
Csak annyit, hogy tévedsz mindig mindenben, rosszul értelmezed szavaimat, Steier úr szavait, mindent!
így van
és nem szeretik azt sem ha lenyúlják, ellopják a találmányaikat, tételeiket, stb
nem maga mellé emeli hanem belőle kíván élni ha hathor könyörgéséenk van alapja
Szvsz Kácsor nem tartja nyomás alatt a céget. Ez az engedményezés úgy jöhetett létre, hogy kezébe vette a karmesteri pálcát. (Szvsz bekebelezte a céget.) A régiek még hosszan viaskodnának SJ-vel. Ő ezt nem cipeli. Másért rakott bele lét. (Azért biztosan nem keveset!) Hogy mit akar azt persze nem tudjuk. És ebben én is bizonytalan vagyok. Türelem.
Én inkább kivárom miket lépnek, majd utána ítélkezem. Dolgoztam egy innovációs cégnél. Sok feltaláló környezetében. SJ is jól felkészült szakember, érzem rajta a hasonló mentalitást. Minden sértés nélkül mondom, hogy ezek az emberek nagyon hiúak a szakmai felkészültségükre, szaktudásukra. Nem fér össze azzal, hogy a nevét adja valamihez, ami szemétdombra kerül.
De ha elfogadom a haláltusa elméletedet, akkor annál minden jobb. Akár az apport is. :)
Az viszont megint ellentmondásos, hogy SJ pozitív, de aki maga mellé emeli (viharos előzmények ellenére is) egyik első lépésében, az nem pozitív. ??? :))
Azért mert nem tette (még) közzé ezt az életrajzot, azért nevezed bábnak?
Van aki jelzálogról, Visonkáról beszél. Te most vele vagy vitában?
Kácsor miért tett ide egy rakat pénzt, ha már egy csavar sincs a cégben!?
Ez vagdalkozás.
ez phyl topik? ))
mert pl krédit, biocsoda , hunmenyig stb nem lehet, mert azokban a cégekben bizony semmi se volt
csak részvény, de az sok
hayrá ksipapírok ))))
"Különben a felső vezetés látja a bizonytalanságot és azonnal saját szla-ra kezd dolgozni. Egy év múlva pedig egy csavar nem marad a cégben."
Pontosan ez történt.
"a hitelező Kácsor pedig száz-milliókkal próbálja nyomás alatt tartani a céget."
ebból is látszik hogy nem egy hitelt vásárolt meg
visszautalok arra amiről a Steier per kapcsán beszéltünk hogy neki nemcsak pénz hanem kárpótlás is kell "tartozik" a vele kicsesző vezetésnek
most a tavaly elindított kezdeményezés révbe ért Pimper ki lett hajítva
de ne felejtsd neki az érdekei nem esnek egybe feltétlen a kisbüfikével, neki a keg bukta is jól jöhet mivel olcsón kukázhat a cégből a tartozás fejében és egy versenytárs a piacon
másrészt ha egy nagy apporttal költözik vissza a cégbe az nem feltétlen a részvényesi érték növelését jelenti a kisbüfiknek