Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#664452 exmnbs1 Előzmény: #664447

komolyan írtam

a kamuhuszár alatt nem azt értettem hogy kamuzik mert meg sem szólalt

hanem azt amit te írtál is hogy bábfigura jó eséllyel pl fajsúly alapján

vajon mért hagyták a háttérben hogy megpuccsolják a vezetést?????

nem lehet túl fényes a pénzügyi helyzet ha ebbe belementek

ebbe a cégbe maga Iocacca sem tenne csodát

a sajtót sem érdekelte a vezető váltás így még egy db-ig sunnyoghat

#664447 Trisz Előzmény: #664439

:)

Akár komolyan is vehetem a kérdésedet. Megoszlanak a vélemények és a bizonyítékok is. Van példa arra is, hogy szakmai alapon kiválasztott vezető csodát tesz, de arra is, hogy szimplán jó szervezőkészséggel megáldott vezető ugyancsak beválik. Nem tudom ki a mostani kiszemelt. Ha stróman, akkor csak a karmester váltás dönt. Ha célt kap és kibontakozhat, akkor pedig még mindig kétesélyes a dolog. Vagy jó lesz, vagy nem. De az a randalírozás, amit művelsz az ugyanúgy nevetséges lesz, mint az eddigi nagy attrakcióid. :)

Soroljam?

Te valóban SJ fórumbéli bejelentéseitől vársz akár forgalmat, akár árfolyam elmozdulást!? Igazán dörzsölt tőzsdés lehetsz. :)))

Azért ez is beszédes. :))

#664439 exmnbs1 Előzmény: #664429

micsoda?

hogy valami kamuhuszár irányítja a céget ahol befektettél?

Steier beírta hogy stratégiában közreműködik

erre ma 2 kötés, 3 779 db

hát valóban beszédes)))))

#664429 Trisz Előzmény: #664378

Ha belemennénk a személyeskedésbe, akkor a végén még felidegesíthetnénk magunkat. Teljesen felesleges. Nézzük meg mit írnak?

Cédrus KEG-gel kapcsolatban semmit. A csattanója talán ez:"Te elhiszed, mercisvállalkozóextradrytigris elhiszi, én nem hiszem el." Szvsz a fórumnak nem az a szerepe, hogy találjunk olyan nicket, akinek hiszünk, majd megyünk utána. Gondolatokra vagyunk inkább kíváncsiak. Ha akár az ellentábortól olvasunk ilyet, az is jöhet jól.

Beindult a topic a napokban. Összefoglalom én mit láttam benne.

A halál kommandó sikoltozott örömében, hogy volt ez a leszúrás. (Én reméltem, hogy kapok 26-ért, mert már régóta szeretnék ott venni, ezzel az átlagáramat lehozni 31-ről 30-ra. Nem sikerült. Már kezdem ezt a célt feladni.) Majd elkezdett szitálni az árfolyam. A sikoltozást felváltotta egy ft-ozókat becsmérlő hangnem. Kérdem én, mi baj van a játékosokkal? Ők nem tehetnek semmiről. Semmi szabálytalan vagy etikátlan dolgot nem tesznek. Miért kell velük kapcsolatban becsmérlő hangnemet használni? Teszik ezt ráadásul pont azok, akik gyakran beugranak 1-2 ft-ra bárhova. (Ez ellen sincs semmi kifogásom!)

Majd jöttek a kgy. hírek. Álmájerkedésből halál kommandó elkezdte „értékelni“. Akik rendszeresen olvassuk a topicot, mindannyian tudjuk, hogy nem létezik olyan verzió, ami kibillentené őket a csőd, felszámolás féle elképzelésből.

Ha lehetne értelmes vitát folytatni, akkor lenne itt erre alkalmas témakör bőven. Én úgy látom, mintha inkább sértődött puffogás menne. Ez nekem nagyon tetszik. Szvsz ez elég beszédes.

#664386 cédrus Előzmény: #664378

Én tényleg nem kedvelem, de speciel most nem írtam rosszat róla. Mellesleg az e-kaki sztorit ebből látszik, hogy nem követted, szóval baromságokat nem kéne írni, azon a szmájli sem segít. Tulajdonképpen még most sem értem, hogy van képe írni ezt a csődös dumáját, amikor 500-nál osztotta az észt, a titkos infókat a kgy-ről, és az atombiztos nem adjukot. Én olvastam a blogját akkor, Te nem hiszem. És igen, én soha nem fogom elhinni, hogy az véletlen, hogy a KEG-témát az E-star bírósági ítélet megléte után, de még a nyilvánosságra hozatala előtt pihentette, és akkor a kakit vásárolta. Te elhiszed, mercisvállalkozóextradrytigris elhiszi, én nem hiszem el.

Ettől függetlenül ez a forradalmi tevékenysége itt nem semmi.

#664383 exmnbs1 Előzmény: #664378

tudod hol kell keresni a balekot ha nem látod?

na ez az új vezetés és hívőik

#664378 Zotya32 Előzmény: #664374

látom nagy a közutálat a személye iránt... csak azért mert beírta miket, hol vett? és nyerő lett a vége az ekakiban, nem is kicsi? :)

nekem mindegy, de ha ő nyer majd ezen, akkor én is, mivel nekem kicsit lentebbről van, bár én vszínű megvárom mi fog ebből kisülni.. mégiscsak részvényesek vették át a céget az eddig tolvajnak nevezett vezetőktől... mi ez, ha nem jó hír? ezt várta mindenki, nem? :))

#664374 cédrus Előzmény: #664368

Azért beszarás, hogy egy egész KEG-forradalom kitört, mert Hathor beragadt a fordított göncölszekérre :DD Nem semmi a pali, ezt el kell ismerni. Egyszer OTP-be ragadna be, addig mászkálna mindenfelé, amíg Csányit is kitúrja, csak nyerő legyen már az a pozi. Tényleg nem semmi, elismerésem.

#664368 Zotya32 Előzmény: #664363

egy a lényeg, vmi elindult a keg-nél, szerencsére vagy sem, egyelőre ez kevés embernek esik le... túl nagy már az utálat a T-papírok felé...

#664363 Sly-- Előzmény: #664294

Steier által beírt dolgokat mindenképp jó jelnek tekintem, várjuk a további fejleményeket. Ezek azonban árfolyam szempontjából még mindig lehetnek két irányba ható dolgok, attól függ, mit lép.

#664307 exmnbs1 Előzmény: #664303

".Tehát ,ha valaki komolyan gondolja szervezze meg azt a beszélgetést.Talán kijön belőle egy érdekes megoldás. Azt meg megköszönöm , hogy sokszor idéztek ,de a véleményemet hagyjátok ,hogy én fejthessem ki és az nem arról szól ,hogy veszem -e a KEG részvényeket - az a ti szakmátok ! Dr SJ."

ezt is írta

és a kisbüfik akkor elmentek?????