Re: nincs cím
Trisz Előzmény: #664378Ha belemennénk a személyeskedésbe, akkor a végén még felidegesíthetnénk magunkat. Teljesen felesleges. Nézzük meg mit írnak?
Cédrus KEG-gel kapcsolatban semmit. A csattanója talán ez:"Te elhiszed, mercisvállalkozóextradrytigris elhiszi, én nem hiszem el." Szvsz a fórumnak nem az a szerepe, hogy találjunk olyan nicket, akinek hiszünk, majd megyünk utána. Gondolatokra vagyunk inkább kíváncsiak. Ha akár az ellentábortól olvasunk ilyet, az is jöhet jól.
Beindult a topic a napokban. Összefoglalom én mit láttam benne.
A halál kommandó sikoltozott örömében, hogy volt ez a leszúrás. (Én reméltem, hogy kapok 26-ért, mert már régóta szeretnék ott venni, ezzel az átlagáramat lehozni 31-ről 30-ra. Nem sikerült. Már kezdem ezt a célt feladni.) Majd elkezdett szitálni az árfolyam. A sikoltozást felváltotta egy ft-ozókat becsmérlő hangnem. Kérdem én, mi baj van a játékosokkal? Ők nem tehetnek semmiről. Semmi szabálytalan vagy etikátlan dolgot nem tesznek. Miért kell velük kapcsolatban becsmérlő hangnemet használni? Teszik ezt ráadásul pont azok, akik gyakran beugranak 1-2 ft-ra bárhova. (Ez ellen sincs semmi kifogásom!)
Majd jöttek a kgy. hírek. Álmájerkedésből halál kommandó elkezdte „értékelni“. Akik rendszeresen olvassuk a topicot, mindannyian tudjuk, hogy nem létezik olyan verzió, ami kibillentené őket a csőd, felszámolás féle elképzelésből.
Ha lehetne értelmes vitát folytatni, akkor lenne itt erre alkalmas témakör bőven. Én úgy látom, mintha inkább sértődött puffogás menne. Ez nekem nagyon tetszik. Szvsz ez elég beszédes.