Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#664299 Hathor Előzmény: #664295

Itt a híres mondta is: A legfontosabb mondja ,-)

"A legfontosabb persze ,hogy olyan vizióm van ( készen), ami a KEG-et akár elsővé teheti az egyenlők között."

#664295 exmnbs1 Előzmény: #664287

vagy pl ebből

"2013. március 5. - 18:23 - Re: közgyűlés

T.Topikosok! Ahogy azt több " levelező" is tudja nagyon is rajta tartom a szemem a megoldási lehetőségeken ,hiszen csak komplex megoldás hozhat üdvözitő megoldást. A kikötő terület a cégemé és szivesen apportálom ,ha stabil tulajdonosi háttér alakitható ki és ahogy jeleztem egyéb befektetőket is tudok mozgatni. A legfontosabb persze ,hogy olyan vizióm van ( készen), ami a KEG-et akár elsővé teheti az egyenlők között.Nincs szükség dilettáns pufogtatásra ,viszont az idő nagyon korlátos ( na nem a 30 miós munkaügyi perem miatt ) ,mivel a bankok kockázatviselő készsége nem igazán javult.Tehát ,ha valaki komolyan gondolja szervezze meg azt a beszélgetést.Talán kijön belőle egy érdekes megoldás. Azt meg megköszönöm , hogy sokszor idéztek ,de a véleményemet hagyjátok ,hogy én fejthessem ki és az nem arról szól ,hogy veszem -e a KEG részvényeket - az a ti szakmátok ! Dr SJ."

#664294 Zotya32 Előzmény: #664292

na de ha Sj apportál vmit azt a cég profilhoz kapcsolódóan teheti meg...

na, mindegy kár ebbe belemenni, majd megtudjuk, csak nekem lesz rajta vagy hasznom, vagy veszteségem, neked meg nem :)

#664292 exmnbs1 Előzmény: #664287

"2013. március 6. - 15:30. Újabb apporttal? Sajna Steier is csak így tudja elképzelni... sly36."

#664289 Hathor Előzmény: #664287

mackó úr másik felvetése érdekesebb lenne, ha 100Ft-on jegyeznének részvényt.

"rv jegyzés, de 100-ért ki jegyezne?

macika"

#664287 Zotya32 Előzmény: #664261

"senki

de pocsék apport mindig akad

exmnbs1"

miből gondolod, hogy apport lehet csak? ha SJ is besegít nem hinném, hogy apporttal oldanák meg a problémákat...

#664259 exmnbs1 Előzmény: #664257

a tények makacs dolgok, egy forráshiányos cég tele lejárt adósságokkal

melyik pénzintézet fog nekik hitelezni????

vagy netalán újabb apportos buli lesz?????

olyan csapatoknak szokás szurkolni akiknek ismered a tagjait

ez az új vezető még arra sem képes hogy pár életrajzot feldobasson a honlapra másfél nap alatt

#664258 Hathor Előzmény: #664254

"szerintem akinek nincs részvénye, az ráér megtudni a történéseket a bét hírekből. minek kutakodni a jövővel kapcsolatban, ha nincs 1 db-od sem? :)) "

Pontosan így van.

Aki nem hisz a papírban, annak nem kell tudnia mi lesz. Amúgy is ATLeket várnak. Keressék tovább a csődöt maguknak.

Akármi van, lesz, úgy is mi vagyunk a hülyék a trolloknak.

#664257 Zotya32 Előzmény: #664255

nem tudom, nem voltam ott. majd megtudjuk; ha engem nem aggaszt, hogy mi volt kácsorékkal, akkor téged miért? annak örülök, hogy pimpert elküldték, és részvényesek vannak a cégvezetésben, és végre itt a lehetőség, hogy a tettek kerüljenek előtérbe a mutyi helyett.

ez viszont csökkenti a csőd, meg az f.a. esélyét, és ez tudom, hogy sokaknak fáj... :)

az milyen fájó lesz, ha a keg talpra áll!!! ez lenne az igazi, remélem sikerül; szurkoljunk inkább a részvényeseknek!

#664256 exmnbs1 Előzmény: #664254

mert nem a falvédőről jöttem

a papír sok mindent elbír

pl olvass vissza miket ígérgetett ez a cég

vagy akármelyik másik tolvaj

#664255 exmnbs1 Előzmény: #664254

tartok tőle hogy az kevés lesz hogy ők valamit akarnak, (pl kiszállni innen)

mi FOG történni????Come On

meg fogod tudni csak épp nem a stratégiából

egyelőre ott tartunk hogy azt sem lehet tudni mi is történt, pl Kácsorék körül

#664254 Zotya32 Előzmény: #664252

stratégia, erőforrás... jó kérdés.

én nem tudom, hogy mi, honnan lesz meg, nem én vagyok az új igazgató. remélem, hogy akik elvállalták a cég irányítását tudják mit akarnak, hisz van nekik nem is kevés papírjuk, és bízom benne, hogy nem ellenségük a saját pénzüknek.

Idővel megtudjuk, mi fog történni. addig mehet a találgatás, de én nem izgulok, pedig van részvényem. :)

"sunwo, jó hallani hogy lesz egy jövőképp hogy hová is tart a Keg.

főleg a hogyan kérdés, azonbelül a miből kérdésre adott válasz érdekel.

te milyen minőségben veszel a stratégiaalkotásban részt???? "

szerintem akinek nincs részvénye, az ráér megtudni a történéseket a bét hírekből. minek kutakodni a jövővel kapcsolatban, ha nincs 1 db-od sem? :))

#664252 exmnbs1 Előzmény: #664251

olvass a sorok közt

nem úgy tűnik hogy Kácsor lemondana a részéről

a stratégia pedig kinek is szól majd?

és főleg milyen erőforrás lesz hozzá???

#664248 exmnbs1 Előzmény: #664216

"

A KEG részvényesi meglépték az első komoly lépést ahhoz ,hogy saját kezükbe vegyék a cég sorsát,amiben természetes hogy segitem őket. A cég sorsa nem az én járandóságamon múlik, hiszen Pimperék a "veszteség " cimszó alatt rendesen ki-, és lerabolták a céget a hitelező Kácsor pedig száz-milliókkal próbálja nyomás alatt tartani a céget.Most 45-50 napunk van ,hogy a KEG stratégiáját összerakjuk ,megmutassuk alkalmasságunk és egy váltózó piaci környezet "erőnyerői" legyünk. Dr SJ

sunwo"

#664216 Sly-- Előzmény: #664212

Emlékszem, Gazdinak tette az ajánlatot és Civin vesztett volna.(!)

Aki részvényt vett, az úgy is megtette a tétet, én maradok a forintozásnál, bőven elég szerencsejáték ez így is.

#664212 Zotya32 Előzmény: #664210

közgyűlés megvolt, megváltás megtörtént.. Pimper leváltva.. eddig ő volt a baj. Jönnek az újak, teszik a dolgukat. nem lehet mindent 1 nap alatt. f.a.-t felesleges várni...

de köthetünk fogadást nagy összegben rá... ahogy anno Civin ajánlotta vmelyik spekának. :))

#664210 Sly-- Előzmény: #664205

Aztán meddig legyünk nyugodtak? Mire várunk?

Mert eddig ugye a kgy.-től vártuk a megváltást, most mi lesz a következő esemény, f.a? :-))