Itt a híres mondta is: A legfontosabb mondja ,-)
"A legfontosabb persze ,hogy olyan vizióm van ( készen), ami a KEG-et akár elsővé teheti az egyenlők között."
Itt a híres mondta is: A legfontosabb mondja ,-)
"A legfontosabb persze ,hogy olyan vizióm van ( készen), ami a KEG-et akár elsővé teheti az egyenlők között."
vagy pl ebből
"2013. március 5. - 18:23 - Re: közgyűlés
T.Topikosok! Ahogy azt több " levelező" is tudja nagyon is rajta tartom a szemem a megoldási lehetőségeken ,hiszen csak komplex megoldás hozhat üdvözitő megoldást. A kikötő terület a cégemé és szivesen apportálom ,ha stabil tulajdonosi háttér alakitható ki és ahogy jeleztem egyéb befektetőket is tudok mozgatni. A legfontosabb persze ,hogy olyan vizióm van ( készen), ami a KEG-et akár elsővé teheti az egyenlők között.Nincs szükség dilettáns pufogtatásra ,viszont az idő nagyon korlátos ( na nem a 30 miós munkaügyi perem miatt ) ,mivel a bankok kockázatviselő készsége nem igazán javult.Tehát ,ha valaki komolyan gondolja szervezze meg azt a beszélgetést.Talán kijön belőle egy érdekes megoldás. Azt meg megköszönöm , hogy sokszor idéztek ,de a véleményemet hagyjátok ,hogy én fejthessem ki és az nem arról szól ,hogy veszem -e a KEG részvényeket - az a ti szakmátok ! Dr SJ."
na de ha Sj apportál vmit azt a cég profilhoz kapcsolódóan teheti meg...
na, mindegy kár ebbe belemenni, majd megtudjuk, csak nekem lesz rajta vagy hasznom, vagy veszteségem, neked meg nem :)
"2013. március 6. - 15:30. Újabb apporttal? Sajna Steier is csak így tudja elképzelni... sly36."
mackó úr másik felvetése érdekesebb lenne, ha 100Ft-on jegyeznének részvényt.
"rv jegyzés, de 100-ért ki jegyezne?
macika"
"senki
de pocsék apport mindig akad
exmnbs1"
miből gondolod, hogy apport lehet csak? ha SJ is besegít nem hinném, hogy apporttal oldanák meg a problémákat...
a tények makacs dolgok, egy forráshiányos cég tele lejárt adósságokkal
melyik pénzintézet fog nekik hitelezni????
vagy netalán újabb apportos buli lesz?????
olyan csapatoknak szokás szurkolni akiknek ismered a tagjait
ez az új vezető még arra sem képes hogy pár életrajzot feldobasson a honlapra másfél nap alatt
"szerintem akinek nincs részvénye, az ráér megtudni a történéseket a bét hírekből. minek kutakodni a jövővel kapcsolatban, ha nincs 1 db-od sem? :)) "
Pontosan így van.
Aki nem hisz a papírban, annak nem kell tudnia mi lesz. Amúgy is ATLeket várnak. Keressék tovább a csődöt maguknak.
Akármi van, lesz, úgy is mi vagyunk a hülyék a trolloknak.
nem tudom, nem voltam ott. majd megtudjuk; ha engem nem aggaszt, hogy mi volt kácsorékkal, akkor téged miért? annak örülök, hogy pimpert elküldték, és részvényesek vannak a cégvezetésben, és végre itt a lehetőség, hogy a tettek kerüljenek előtérbe a mutyi helyett.
ez viszont csökkenti a csőd, meg az f.a. esélyét, és ez tudom, hogy sokaknak fáj... :)
az milyen fájó lesz, ha a keg talpra áll!!! ez lenne az igazi, remélem sikerül; szurkoljunk inkább a részvényeseknek!
mert nem a falvédőről jöttem
a papír sok mindent elbír
pl olvass vissza miket ígérgetett ez a cég
vagy akármelyik másik tolvaj
tartok tőle hogy az kevés lesz hogy ők valamit akarnak, (pl kiszállni innen)
mi FOG történni????Come On
meg fogod tudni csak épp nem a stratégiából
egyelőre ott tartunk hogy azt sem lehet tudni mi is történt, pl Kácsorék körül
stratégia, erőforrás... jó kérdés.
én nem tudom, hogy mi, honnan lesz meg, nem én vagyok az új igazgató. remélem, hogy akik elvállalták a cég irányítását tudják mit akarnak, hisz van nekik nem is kevés papírjuk, és bízom benne, hogy nem ellenségük a saját pénzüknek.
Idővel megtudjuk, mi fog történni. addig mehet a találgatás, de én nem izgulok, pedig van részvényem. :)
"sunwo, jó hallani hogy lesz egy jövőképp hogy hová is tart a Keg.
főleg a hogyan kérdés, azonbelül a miből kérdésre adott válasz érdekel.
te milyen minőségben veszel a stratégiaalkotásban részt???? "
szerintem akinek nincs részvénye, az ráér megtudni a történéseket a bét hírekből. minek kutakodni a jövővel kapcsolatban, ha nincs 1 db-od sem? :))
olvass a sorok közt
nem úgy tűnik hogy Kácsor lemondana a részéről
a stratégia pedig kinek is szól majd?
és főleg milyen erőforrás lesz hozzá???
"
A KEG részvényesi meglépték az első komoly lépést ahhoz ,hogy saját kezükbe vegyék a cég sorsát,amiben természetes hogy segitem őket. A cég sorsa nem az én járandóságamon múlik, hiszen Pimperék a "veszteség " cimszó alatt rendesen ki-, és lerabolták a céget a hitelező Kácsor pedig száz-milliókkal próbálja nyomás alatt tartani a céget.Most 45-50 napunk van ,hogy a KEG stratégiáját összerakjuk ,megmutassuk alkalmasságunk és egy váltózó piaci környezet "erőnyerői" legyünk. Dr SJ
sunwo"
Emlékszem, Gazdinak tette az ajánlatot és Civin vesztett volna.(!)
Aki részvényt vett, az úgy is megtette a tétet, én maradok a forintozásnál, bőven elég szerencsejáték ez így is.
közgyűlés megvolt, megváltás megtörtént.. Pimper leváltva.. eddig ő volt a baj. Jönnek az újak, teszik a dolgukat. nem lehet mindent 1 nap alatt. f.a.-t felesleges várni...
de köthetünk fogadást nagy összegben rá... ahogy anno Civin ajánlotta vmelyik spekának. :))