Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: pontosítás

#663254 Sly-- Előzmény: #663253

Hogy kiszúrtam, pedig csak végigfutottam, ez tűnt a legnormálisabbnak, persze az ablakon nem láttam ki.

Remélem, találsz megfelelőt.

Re: pontosítás

#663253 ikszf Előzmény: #663247

No igen, ez volt az egyetlen lakás, amin sokáig gondolkodtam, hogy személyesen is megnézem. Még egy fórumon ki is beszéltük.

Beékelődött újpest két legforgalmasabb útja közvetlen közelébe. A két erkélyes szoba keletre nézeget, utcára.

A legkisebbik hálószoba nézeget belső udvarra, de az meg a villamosos István út felé.... nem hiszem, hogy az épület másik fala elég ahhoz, lefogja azt a durva zajt.

Egyébként a lakás elosztására azt mondom, hogy majdnem tökéletes, már amennyire egy lakás az lehet.

Ilyen lakásokból szeretnék válogatni. De az álom marad :)

pontosítás

#663241 ikszf

azt hiszem leírom inkább, hogy mit keresek, mert félreérthető volt:

2000-es évek után épült lakást tégla épületben (tévesen újépítésűnek írtam)

legfelső emeleti, vagy úgymond felső szomszéd nélküli (tévesen tetőtérinek írtam)

van erkély

nem amerikai konyhás (vagy ha igen, akkor legyen leválaszható külön ablakkal)

külön wc

a preferált tájolási sorrend: D-i, NY-i, K-i (északi az kizárt). Ha két irányba is van ablaka, akkor az királyság.

szobaszám: 1,5 ; 1+2fél, 2+1fél

ár: realitások talaján mozgó négyzetméterár

kerület: lehetőleg 4. vagy 13. metróközelben

belső udvarra néz, vagy nagyon csendes helyen legyen

Közvetítő? Nem zavar, ha közvetítős, amíg a tulaj nem rám akarja pakolni a teljes közvetítési díjat. Amiatt keresek nem közvetítős hirdetési oldalakat, mivel a közvetítős kínálatot már láttam az ingatlan.com-on és 1 éve nem láttam megfelelő lakást. Szóval nem a jutalék zavar.

egyéb előnyök: tároló lakáson kívül vagy belül

kevés lakásos társasház

--------------------------

Igazából lehet, hogy irreálisak a feltételeim, mivel metróközelben alig van kicsi társasház és újszerűben kevés a nem amerikai konyhás. És metróközelben nincs csend.

Ettől függetlenül ha valaki ismer ilyen lakást, akkor továbbra is keresem.

Re: nincs cím

#663197 Margaretta Előzmény: #663170

Úgy látom, hogy elbeszéltek egymás mellett.

De, ha nekem van annyi pénzem, hogy telket veszek 4 lakást felépítek, azokat eladom és így csinálok hasznot, tényleg hülye lennék ott lakni.

1. eset: Ha ennyi pénzem van, már előtte egy jobb helyen lévő nagyobb-ban lakom.

2. eset: Ha meg csak telekre és az építésre van pénzem (ölembe hullott a mani), az árából egy jobb helyen lévő nagyobbat veszek/vagy építek ott.

#663180 Előzmény: #663178

Tedd át oda a választ, ahol folytathatjuk, én most már nem tudom, hogy melyikben zavarjuk a hirdetőket és melyikben lehet a témával kapcsolatban beszélgetni :)

#663178 Ibiza Előzmény: #663170

van egy sima ingatlan topik ott lehet folytatni majd...

Barátom ingatlanfejlesztő..vett egy hatalmas telket megépítette a házát a megfelelő méretű telekkel és mögé épített egy négylakásost.. a másik oldalról tudott venni egy telekrészt szolgalmi útnak a lakásokhoz.. az ő telekrésze ingyen lett.

#663170 Előzmény: #663165

Nem Ibiza, erről te beszéltél, én csak annyit mondtam rá, hogy "látod, hogy nem értelmetlen" az az ötlet, amit akkor még baromságnak nyilvánítottál, amikor elmondtam. Én annyit mondtam, hogy ha mind a négyet eladom, akkor meg is van a hasznom, be sem kell költözni. Miért laknék ott, ahol négy lakás megfinanszírozására van pénzem? :) Ott hasznot kell csinálni, nem lakni.

De ez itt már tényleg off.

#663168 Ibiza Előzmény: #663165

veszel telket 50gurigáért építesz egy 250nm-es házat jó anyagokból akkor kb 100gurigára jön ki.

az 400.000/nm

#663165 Ibiza Előzmény: #663160

nem akarok tovább offolni..arról beszéltünk másik 3 kifizeti a házad vagy a telked.

nem csak egymás mellé hanem mögé is lehet építeni..

#663160 Előzmény: #663135

Nézd, végig azt hangsúlyoztam, hogy nem egy tárasház építése lenne a szándékom, mert ha ennyi pénzt áldoznék egy másik ingatlanra, akkor inkább építenék, de biztosan nem költöznék be egy társasházba.

Ha pedig társasházat akarnék építeni, akkor nyilván keresnék jó ár/érték arányú telket, amelyen eladnám mind a négy lakást, oszt utána megint csinálnék egyet - de én nem vagyok építési vállalkozó és nincs is kedvem ezzel foglalkozni.

Egyébként, minden csak ár kérdése, ha a telek ezeken a helyeken van, legyen mondjuk 30 milla, vegyük a 130.000 HUF nm árat 400nm/4db 100 nm átlagú lakással csak a példa kedvéért, akkor az 82.000.000, ha azt mondom, hogy 250.000 Ft/nm áron kínálom az ingatlanokat, akkor az 100 milla.

Sok mindent lehet ebben az ügyben tenni, ha valakit ez komolyan érdekel és foglalkoztatja, engem annyira nem izgat fel, ha ilyenben gondolkodnék, akkor megkeresném az ismerősömet, aki ezzel foglalkozik és megfinanszíroznék egy ilyen bulit. De hogy nem költöznék bele, az bizonyos :) Akinek van pénze egy négyszer akkora ingatlan felhúzására, az nem fog negyedakkorába költözni.

De szerintem ezt túltárgyaltuk, mert ez csak egy felvetés volt arra nézve, hogy én miért nem nézegettem tovább a felső szinten lévő, penthouse jellegű lakásokat.

Egyebekben, pont itt jöttem rá arra a hülyeségre, amivel szinte minden ingatlankereső küzd, azzal, hogy nincs lehetőség "legfelső szint" kiválasztására, ennek okán a belvárosban, ahol az épületek jelentős része lapostetős - egyszerűen eszméletlen meló annak a kikeresése, hogy mi van legfelelül, hiszen a 4-8 szintes épületek között széles szórás van. A tetőtér és a legfelső szint pedig nem ugyanaz a fogalom. És ennyi az egésznek.

De mondom, lényeg a lényeg, amennyiért olyat lehetne venni, ami tetszene, ahelyett inkább építenék egy kétszer akkorát kerttel együtt és még költeném másra is a pénzemet.

#663135 Ibiza Előzmény: #663121

ja 2/a meg 3. ker..ott igen. de ott nem is adod el a házad nm-ét annyiért amiből kijön a tied..3kerben láttam házat ami önköltség alatti áron megy el..

amire 4 lakást tudsz csinálni közműves és valamennyire vízszintes az kb 100-150guriga.

de jóó.csesszük szét a t…

#663073 Hathor

de jóó.csesszük szét a topikokat mindenhol előadás folytatását láthatjuk.

A süket meg a vak beszélget a némáról.

Re: weboldalak?

#663068 Előzmény: #663066

EZT értem.

De ezen közben hol voltak a magánérdeklődők a ~35 millás árért?

Re: weboldalak?

#663062 Előzmény: #663040

És miért nem hirdette meg egyből? Mert hátha bejön az üzlet.